AaB møder FC Helsingør i pokalottendedelsfinalen

25. september 2017 kl. 12:16 af Brian Andersen

Det ligger fast efter den netop overståede lodtrækning, der samlet set fik følgende udfald:

AaB-FC Helsingør
FC Fredericia-HB Køge
FC København-Brøndby I.F.
Hobro I.K.-Vejgaard Boldspilklub/FC Nordsjælland
Holbæk-Randers FC
Jammerbugt FC-Vendsyssel F.F./SønderjyskE
OB-FC Midtjylland
HIK/Silkeborg I.F.-Lyngby Boldklub

Ottendedelsfinalerne afvikles 24., 25. eller 26. oktober alternativt 31. oktober, 1. eller 2. november.

Tags på denne nyhed

Reserveligakamp i Hobro kl. 14.00

25. september 2017 kl. 10:11 af Rasmus Estrup

I dag kl. 14.00 spiller AaB reservehold på udebane i Reserveholdsturneringen mod Hobro I.K. Det er AaB's tredje kamp i efterårets Reserveholdsturnering, der hidtil har bud på en sejr og en uafgjort. 

Assistenttræner Jacob Friis og udviklingschef Poul Erik Andreasen har valgt følgende startopstilling til kampen:

Tamati Williams
Patrick Kristensen, Jores Okore, Nikolaj Lyngø, Bardhec Bytyqi
Marco Meilinger, Oliver Abildgaard, Magnus Christensen, Rasmus Thellufsen
Jakub Sylvestr, Yann Rolim 

På bænken sidder U/19-ligaspillerne Oliver Klitten, Lukas Klitten, Mathias Johannesen, Jonathan Stæhr Larsen og U/17-ligaspiller Malthe Højholt. 

Tags på denne nyhed

Sejre i U/19 Ligaen og Danmarksserien

25. september 2017 kl. 09:39 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: Sejr på 3-0 over AGF

For anden kamp i streg vandt AaB i U/19 Ligaen med en scoring kort før tid, da nordjyderne lørdag besejrede AGF med 3-2 på Hornevej.

Efter en første halvleg hvor indsatsen fra AaB-spillerne ellers var fin, kunne AGF gå til pausen foran 2-1. Efter 22 minutter kom gæsterne foran 1-0 efter en fejl i AaB, men fire minutter senere kunne Wessam Abou Ali udligne til 1-1 efter oplæg af Jonathan Stæhr Larsen.

Efter 33 minutter blev det så til 2-1 til AGF efter en ny AaB-fejl.

Nordjyderne kom mere sammenhængende ud til anden halvleg, og kampbilledet blev, som hjemmeholdet ønskede. Det udmøntede sig i en udligning af Oliver Klitten, da han tog bolden ned i feltet og resolut sparkede læderet i nettet efter 76 minutter.

 

Fire minutter før tid var det så igen Emil Rask Coldings tur til at blive matchvinder, da han scorede til slutresultatet 3-2 på en dybdebold fra Nicolai Rask Lassen.

Dermed fik AaB sin anden sejr i træk i U/19 Ligaen.

- Langt hen ad vejen i første halvleg spiller vi fint, men det er ærgerligt, at vi igen skal score tre mål for at vinde, fordi vi laver to mærkelige fejl. Omvendt er det også rigtig fint, at vi scorer tre mål, at vi vinder og at vi udviser god moral, siger U/19-ligatræner Lasse Stensgaard.

- Jeg synes, det vidner om, at vi har et sundt hold, når vi nu to gange i træk er kommet tilbage efter at have været bagud. Det giver også rigtig meget til holdet at vinde to kampe i streg efter den resultatmæssigt ringe start, vi har haft. Det giver en tro på, at vi arbejder på det rigtige på træningsbanen, siger Lasse Stensgaard.

U/17 Ligaen: Nederlag på 2-1 til AGF

I modsætning til U/19-ligakampen lykkedes det ikke AaB’s U/17 ligahold at besejre AGF i lørdags. I stedet vandt gæsterne fra Aarhus med 2-1.

Første halvleg var meget jævnbyrdig og uden mange store chancer, selvom AaB misbrugte en friløber, og AGF fik et mål annuleret.

Lige efter pausen kom AGF foran med 1-0, da AaB ikke var kommet ordentligt ud efter pausen og stod og sov ved bagerste stolpe.

Efter 49 minutter fik AaB’s Malthe Højholt udlignet til 1-1, da han var over en ripost efter et kantfrispark.

Fem minutter senere faldt opgøret sidste scoring, da AGF sendte et skud af sted mod AaB-målet. Mathias Ross Jensen fik afrettet skuddet uheldigt, og bolden gik i mål til slutresultatet 2-1.

- Det var en meget tæt kamp, og der var ikke meget plads at spille på, fordi vi glemmer gameplanen og ikke får presset dybden og deres midterforsvar nok. Derfor bliver det også angrebsmæssigt en lidt flad kamp, siger U/17-ligatræner David Olsen.

- Fra anden halvlegs start kommer vi på hælene, og da de også scorer til 2-1 er det op ad bakke resten af kampen, hvor vi glemmer gameplanen, og spillerne begynder at forsøge individuelt at skabe noget, i stedet for at vi hænger sammen som et hold, siger David Olsen.

Danmarksserien: Sejr på 3-0 over FC Skanderborg.

I Danmarksserien blev AaB’s ubesejrede stime øget til fem kampe, da nordjyderne lørdag besejrede FC Skanderborg med 3-0 på udebane.

AaB kom i front efter et kvarter ved Sergen Inekci. Han eksekverede sikkert efter godt spil af Patrick Toh og Mads Bruun Davidsen.

Kort før pausen fik Kasper Emil Kristensen muligheden for at gøre det til 2-0, men hovedstødsforsøget ramte overliggeren.

Scoringen til 2-0 kom i stedet efter næsten en times spil, da Morten Uglebjerg Thomsen fra distancen sparkede kuglen op i målhjørnet.

Mod slutningen satsede FC Skanderborg på at komme tilbage i kampen med lange bolde, og det gav plads i den modsatte ende, hvor Kasper Emil Kristensen efter 85 minutter kunne lukke kampen med scoringen til 3-0.

- Vi var kontrollerende fra start til slut, og kampen var aldrig i fare for at blive tabt, for vi havde også chancer til mere end de tre mål, siger Danmarksserietræner Kenneth Cortsen, der blandt andet sender roser af sted til Oliver Knudsen, Sergen Inekci og Max Knudsen.

- Generelt leverer vi en rigtig fin indsats, og nu har vi ikke tabt i over en måned. Denne kamp var også en af dem, vi helst skal vinde for at lægge afstand til stregen, siger Danmarksserietræneren.

Tags på denne nyhed

Fan-dialogmøde i aften

25. september 2017 kl. 08:43

Dialogmødet finder sted i aften mandag den 25. september klokken 18.00-20.30 i Advokatfirmaet.dk loungen på Aalborg Portland Park.

- Vi ønsker til stadighed at styrke samspillet og dialogen mellem vores klub og vores fans på alle niveauer. Dette er baggrunden for de åbne dialogmøder, der danner grobund for en nuanceret og saglig debat, siger AaB’s adm. direktør Stephan Schors til aabsport.dk.

På dialogmødet vil både sportsdirektør Allan Gaarde og administrerende direktør Stephan Schors være til stede og komme med oplæg samt svare på spørgsmål fra de fremmødte.

Dagsorden til dialogmødet den 25. september er umiddelbart som følger:

  1. Velkomst - AaB er på dagen vært ved en øl eller sodavand
  2. Opdatering på den nuværende og strategiske situation i AaB ved Stephan Schors
  3. Sportslig opdatering i AaB ved Allan Gaarde
  4. Spørgsmål

AaB håber, at se mange AaB-fans til årets dialogmøde og modtager gerne på forhånd input og spørgsmål til begge oplæg. Disse bedes sendt til AaB’s fankoordinator Christian Golding på cga@aab-as.dk senest torsdag den 21. september.

Vi ses!

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af AaB-Lyngby Boldklub

25. september 2017 kl. 07:40 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed
'