AaB inviterer til aktionærarrangement

22. september 2017 kl. 08:28

Aktionærarrangementet med VIP-bespisning og efterfølgende kamp vil foregå d. 15. oktober 2017 til hjemmekampen mod FC Helsingør på Aalborg Portland Park.

Til arrangementet vil der inden kampstart blive serveret en VIP-menu med dertilhørende drikkevarer. Hver deltagende aktionær må medbringe én ledsager på dagen.

Aktionærarrangementet starter i Hal 2 kl. 12.00, og kampen fløjtes i gang kl. 14.00. Der vil under spisningen være et kort oplæg fra bestyrelsen og direktionen.

Tilmelding
Ved tilmelding til arrangementet sendes en e-mail til: mhp@aab-as.dk

Her oplyses navn, adresse, antal deltagere (aktionær + en ledsager) og evt. aktionærnummer.

Efterfølgende vil du modtage en e-mail med en bekræftelse på tilmeldingen samt et link, hvori du kan hente dine print-selv-billetter via vores hjemmeside.

Billetterne scannes ved indgangen i foyeren på A. Enggaard Tribunen og giver dermed adgang til aktionærarrangementet.

Sidste frist for tilmelding er <u>søndag d. 9. oktober 2017</u>.

Vi glæder os til at se vores aktionærer på Aalborg Portland Park.

Med venlig hilsen
AaB A/S

Tags på denne nyhed

Flores, Lesniak og Bytyqi udtaget til landshold

21. september 2017 kl. 16:20 af Rasmus Estrup

Når Peru i starten af oktober spiller de afgørende VM-kvalifikationskampe mod Argentina og Colombia, bliver det med Edison Flores på holdkortet. AaB's peruaner er igen blevet udtaget til at repræsentere sit land i de to sidste VM-kvalifikationskampe.

Natten til 6. oktober spiller Peru mod Argentina, og natten til 11. oktober møder Edsion Flores og landsmændene Colombia. 

Forud for de to kampe indtager Peru den fjerdeplads i den sydamerikanske VM-kvalifikation, der sikrer direkte kvalifikation til VM i Rusland. Argentina ligger på femtepladsen med samme pointantal som Peru, mens Colombia indtager tredjepladsen med to point mere end Peru. 

Edison Flores har spillet 21 landskampe for Peru og scoret otte mål. 

I den europæiske EM-kvalifikation for U/21-landsholdene er Filip Lesniak og Bardhec Bytyqi blevet indkaldt til tjeneste for Slovakiet og Albanien, der er i samme kvalifikationspulje.

5. oktober spiller Filip Lesniaks Slovakiet hjemme mod Island, inden Spanien 10. oktober også gæster Slovakiet. 

Samme dag, 10. oktober, er det så Bardhec Bytyqis Albaniens tur til at spille mod Island, og det er den eneste EM-kvalifikationskamp for Albanien i denne landskampspause. 

Filip Lesniak har spillet to officielle kampe for Slovakiets U/21-landshold, og Bardhec Bytyqi har opnået samme antal U/21-landskampe for Albanien. 

15. spillerunde fastlagt

21. september 2017 kl. 13:20 af Brian Andersen

Det resterende kampprogram for Alka Superligaens grundspil ser dermed for AaB’s vedkommende således ud:

10. spillerunde – Søndag 24. september kl. 14.00 – AaB-Lyngby Boldklub

11. runde – Søndag 1. oktober kl. 14.00 – FC Midtjylland-AaB

12. runde – Søndag 15. oktober kl. 14.00 – AaB-FC Helsingør

13. runde – Mandag 23. oktober kl. 19.00 – Randers FC-AaB

14. runde – Søndag 29. oktober kl. 18.00 – AaB-OB

15. runde – Søndag 5. november kl. 18.00 – Hobro I.K.-AaB

16. runde – Mandag 20. november kl. 19.00 – AaB-FC Midtjylland

17. runde – Lørdag 25. november kl. 16.00 – FC Helsingør-AaB

18. runde – Lørdag 2. december kl. 16.00 – Lyngby Boldklub-AaB

19. runde – Søndag 10. december kl. 16.00 – AaB-FC København

20. runde – 9., 10., 11. eller 12. februar 2018 – Silkeborg I.F.-AaB

21. runde – 16., 17., 18. eller 19. februar – AaB-Brøndby I.F.

22. runde – 23., 24., 25. eller 26. februar – AaB-FC Nordsjælland

23. runde – 27., 28. februar eller 1. marts – SønderjyskE-AaB

24. runde – 2., 3., 4. eller 5. marts – AaB-AC Horsens

25. runde – 9., 10., 11. eller 12. marts – AaB-Randers FC

26. runde – 16., 17., 18. eller 19. marts – AGF-AaB

De seks bedst placerede klubber går i Mesterskabsslutspillet, mens de otte efterfølgende hold skal dyste i to puljer om adgang til en kamp om europæisk kvalifikation eller om at undgå playoff om nedrykning.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2017 går ubeskåret til Børn i Sorg – Sorggrupperne i Aars, som efter efterårets første tre hjemmekampe allerede er sikret en donation på 47.650 kr.

Køb billet til det forestående møde med Lyngby Boldklub her.

I DBU Pokalen er AaB avanceret til ottendedelsfinalerne, der afvikles 24., 25. eller 26. oktober alternativt 31. oktober, 1. eller 2. november.
Lodtrækningen finder sted på mandag den 25. september.

Tags på denne nyhed

Klitten, Christiansen og Pedersen landsholdsudtaget

21. september 2017 kl. 13:18 af Rasmus Estrup

Lukas Klitten, der onsdag debuterede på AaB's førstehold, er nu blevet udtaget til det danske U/19-landshold. Landsholdet spiller to venskabskampe mod Rumænien i starten af oktober. 5. oktober spilles kampen på Tingbjerg Ground, og 8. oktober spiller de to hold igen på Østerbro Stadion. 

Med udtagelsen får Lukas Klitten mulighed for at debutere på U/19-landsholdet. Han har hidtil optrådt på danske ungdomslandshold seks gange. Her af tre gange på U/18-landsholdet, som venstrebacken fortsat er ung nok til at spille for. 

På det danske U/17-landshold vil AaB have to repræsentanter, når holdet i starten af oktober spiller to venskabskampe mod Tyskland. Thomas Albert Christiansen fra AaB's U/17-ligahold og Jeppe Pedersen, der egentlig er U/17-spiller, men har spillet for AaB's U/19-ligahold i denne sæson, er begge udtaget. 

Venskabskampene mod Tyskland spilles 5. oktober og 7. oktober i henholdsvis Haderslev og Løgumkloster. 

De to AaB-talenter var senest i aktion for U/17-landsholdet under en internordisk turnering i august. 

Midtbanespiller Jeppe Pedersen er noteret for fire U/17-landskampe og 13 officielle ungdomslandskampe, mens forsvarsspiller Thomas Albert Christiansen har spillet tre kampe for U/17-landsholdet og 12 officielle ungdomslandskampe. 

AaB-Lyngby kampinformation

21. september 2017 kl. 12:16 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: Alka Superligaen grundspil 10. spillerunde
Spilledato: Søndag 24. september 2017
Kick-off: kl. 14.00
Dørene åbner: kl. 13.00
Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt

Billetter til kampen

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som alle åbner kl. 13.00. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart. 

Scan din billet fra mobilen

Husk at du nu kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.   

Opvarmning før kampen

Fra kl. 12.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen og live musik. 

Der sælges 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. ligesom du naturligvis fortsat kan nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Theodor EXAKT Cup før kampen

Kl. 11.20 spilles Theodor EXAKT Cup på Aalborg Portland Park. Her mødes AaB's samarbejdsklubber Jetsmark I.F., Bangsbo Freja og RKG Klarup hinanden på kryds og tværs, mens AaB-anfører Rasmus Würtz styrer fløjten. Kl. 11.15 vil dørene blive åbnet til 3F Tribunen, så familie og venner kan komme ind og overvære turneringen, såfremt man har en billet, der også gælder til Alka Superligakampen. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for lørdagens kamp er #AaBLBK – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland ParkSe køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser. 

Billetter til kørestolsbrugere, som koster kr. 155,- incl. gebyr, kan enten købes online eller i billethusene på Aalborg Portland Park på kampdagen. 

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

God kamp!

Tags på denne nyhed