15. spillerunde fastlagt

21. september 2017 kl. 13:20 af Brian Andersen

Det resterende kampprogram for Alka Superligaens grundspil ser dermed for AaB’s vedkommende således ud:

10. spillerunde – Søndag 24. september kl. 14.00 – AaB-Lyngby Boldklub

11. runde – Søndag 1. oktober kl. 14.00 – FC Midtjylland-AaB

12. runde – Søndag 15. oktober kl. 14.00 – AaB-FC Helsingør

13. runde – Mandag 23. oktober kl. 19.00 – Randers FC-AaB

14. runde – Søndag 29. oktober kl. 18.00 – AaB-OB

15. runde – Søndag 5. november kl. 18.00 – Hobro I.K.-AaB

16. runde – Mandag 20. november kl. 19.00 – AaB-FC Midtjylland

17. runde – Lørdag 25. november kl. 16.00 – FC Helsingør-AaB

18. runde – Lørdag 2. december kl. 16.00 – Lyngby Boldklub-AaB

19. runde – Søndag 10. december kl. 16.00 – AaB-FC København

20. runde – 9., 10., 11. eller 12. februar 2018 – Silkeborg I.F.-AaB

21. runde – 16., 17., 18. eller 19. februar – AaB-Brøndby I.F.

22. runde – 23., 24., 25. eller 26. februar – AaB-FC Nordsjælland

23. runde – 27., 28. februar eller 1. marts – SønderjyskE-AaB

24. runde – 2., 3., 4. eller 5. marts – AaB-AC Horsens

25. runde – 9., 10., 11. eller 12. marts – AaB-Randers FC

26. runde – 16., 17., 18. eller 19. marts – AGF-AaB

De seks bedst placerede klubber går i Mesterskabsslutspillet, mens de otte efterfølgende hold skal dyste i to puljer om adgang til en kamp om europæisk kvalifikation eller om at undgå playoff om nedrykning.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2017 går ubeskåret til Børn i Sorg – Sorggrupperne i Aars, som efter efterårets første tre hjemmekampe allerede er sikret en donation på 47.650 kr.

Køb billet til det forestående møde med Lyngby Boldklub her.

I DBU Pokalen er AaB avanceret til ottendedelsfinalerne, der afvikles 24., 25. eller 26. oktober alternativt 31. oktober, 1. eller 2. november.
Lodtrækningen finder sted på mandag den 25. september.

Tags på denne nyhed

Klitten, Christiansen og Pedersen landsholdsudtaget

21. september 2017 kl. 13:18 af Rasmus Estrup

Lukas Klitten, der onsdag debuterede på AaB's førstehold, er nu blevet udtaget til det danske U/19-landshold. Landsholdet spiller to venskabskampe mod Rumænien i starten af oktober. 5. oktober spilles kampen på Tingbjerg Ground, og 8. oktober spiller de to hold igen på Østerbro Stadion. 

Med udtagelsen får Lukas Klitten mulighed for at debutere på U/19-landsholdet. Han har hidtil optrådt på danske ungdomslandshold seks gange. Her af tre gange på U/18-landsholdet, som venstrebacken fortsat er ung nok til at spille for. 

På det danske U/17-landshold vil AaB have to repræsentanter, når holdet i starten af oktober spiller to venskabskampe mod Tyskland. Thomas Albert Christiansen fra AaB's U/17-ligahold og Jeppe Pedersen, der egentlig er U/17-spiller, men har spillet for AaB's U/19-ligahold i denne sæson, er begge udtaget. 

Venskabskampene mod Tyskland spilles 5. oktober og 7. oktober i henholdsvis Haderslev og Løgumkloster. 

De to AaB-talenter var senest i aktion for U/17-landsholdet under en internordisk turnering i august. 

Midtbanespiller Jeppe Pedersen er noteret for fire U/17-landskampe og 13 officielle ungdomslandskampe, mens forsvarsspiller Thomas Albert Christiansen har spillet tre kampe for U/17-landsholdet og 12 officielle ungdomslandskampe. 

AaB-Lyngby kampinformation

21. september 2017 kl. 12:16 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: Alka Superligaen grundspil 10. spillerunde
Spilledato: Søndag 24. september 2017
Kick-off: kl. 14.00
Dørene åbner: kl. 13.00
Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt

Billetter til kampen

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som alle åbner kl. 13.00. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart. 

Scan din billet fra mobilen

Husk at du nu kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.   

Opvarmning før kampen

Fra kl. 12.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen og live musik. 

Der sælges 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. ligesom du naturligvis fortsat kan nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Theodor EXAKT Cup før kampen

Kl. 11.20 spilles Theodor EXAKT Cup på Aalborg Portland Park. Her mødes AaB's samarbejdsklubber Jetsmark I.F., Bangsbo Freja og RKG Klarup hinanden på kryds og tværs, mens AaB-anfører Rasmus Würtz styrer fløjten. Kl. 11.15 vil dørene blive åbnet til 3F Tribunen, så familie og venner kan komme ind og overvære turneringen, såfremt man har en billet, der også gælder til Alka Superligakampen. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for lørdagens kamp er #AaBLBK – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland ParkSe køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser. 

Billetter til kørestolsbrugere, som koster kr. 155,- incl. gebyr, kan enten købes online eller i billethusene på Aalborg Portland Park på kampdagen. 

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

God kamp!

Tags på denne nyhed

U/19 og Danmarksserien fik forløsende sejre

21. september 2017 kl. 10:38 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: Udesejr over OB på 3-2

AaB’s U/19 ligahold fik sæsonens første sejr, da holdet onsdag besejrede OB på udebane med 3-2.

Fynboerne kom ellers foran i første halvleg på et godt langskud, der blev tordnet på undersiden af overliggeren og sprang via grønsværen op i nettaget. Men 53 minutter inde i opgøret udlignede Oliver Klitten til 1-1.

Fem minutter senere kom OB atter i front med 2-1 efter endnu et langskud. Cirka 25 minutter før slutfløjtet kunne Jonathan Stæhr Larsen udligne til 2-2 på en omstilling.

I de døende minutter scorede Emil Rask Colding sit første mål i AaB-dragten. Jonathan Stæhr Larsen kom til baglinjen og sendte læderet ind foran mål, hvor Emil Rask Colding fik vinklet bolden ind til slutresultatet 3-2.

- Spillemæssigt så det fint ud, ligesom det også gjorde mod FCK i weekenden. Men det er selvfølgelig dejligt at komme på tavlen resultatmæssigt, siger U/19 ligatræner Lasse Stensgaard.

- Resultaterne har ikke været der hidtil, og derfor er det også stærkt af spillerne at få vendt 1-2 til en sejr på 3-2. Spillerne har også trænet godt, selvom resultaterne er udeblevet, og denne sejr viser, at hvis man bare holder næsen i sporet, så skal det nok vise sig på måltavlen, siger Lasse Stensgaard.

U/17 Ligaen: 1-1 mod OB

For AaB’s U/17 ligahold blev onsdagens visit på Fyn til 1-1 mod OB.

AaB dominerede ellers kampen spillemæssigt, men efter 35 minutter scorede hjemmeholdet på sin første afslutning, da OB sendte et langskud i netmaskerne.

I anden halvleg blev AaB’s spildominans større, men holdet brændte chance på chance. Efter 55 minutter kom udligningen dog, da netop indskiftede Andreas Fruergaard brugte sin første boldberøring på at sparke et indlæg fra Gabriel Adriano Alves Christensen i mål til slutresultatet 1-1.

- Vi kan sætte flueben ved alt ud over resultatet. Vi var bolddominerende fra start til slut, og defensivt holdt vi dem nede på to afslutninger i hele kampen. Så bortset fra resultatet er det svært at finde noget at være utilfreds med, siger U/17 ligatræner David Olsen.

- OB stod meget kompakt, og vi havde svært ved at spille os igennem midten. Når vi kom bag om dem over kanterne, var der muligheder. Men vi var ikke kyniske nok i vores gennembrudsspil, og så må vi også sige, at deres målmand stod en fin kamp, siger David Olsen.

Danmarksserien: Sejr på 4-3 over Viborg F.F.

Efter tre uafgjorte kampe i streg kom den forløsende sejr endelig for AaB’s Danmarksseriehold. Tirsdag aften vandt holdet hjemme over Viborg F.F. med 4-3.

Nordjyderne fik den bedst tænkelige start, da Mads Bruun Davidsen scorede til 1-0 efter to minutters spil.

Kort før pausen fandt Sergen Inekci holdkammerat Morten Uglebjerg Thomsen, som sikrede, at AaB kunne gå til pause foran 2-0.

Kort inde i anden halvleg fik Viborg F.F reduceret på et indlæg. Men få minutter senere udnyttede Sergen Inekci, at udeholdets målmand stod for langt ude, da han tippede bolden over ham fra midten af gæsternes banehalvdel til 3-1. Med en halv time igen gjorde Morten Uglebjerg Thomsen det også til 4-1 efter fint forarbejde af Patrick Toh.

AaB kunne dog ikke sætte kampen på cruise control, for med ca. 20 minutter igen blev Christian Bohmann Knudsen udvist.

Det udnyttede Viborg F.F. til at reducere til både 4-2 og 4-3 med 14 og 13 minutter tilbage af kampen.

Men AaB formåede at holde stand til sidst og tog dermed sæsonens første sejr, og holdet er nu ubesejret i de seneste fire kampe.

- Vi er glade for sejren, og jeg er rigtig glad for store dele af processen. Men jeg er utilfreds med de sidste 20 minutter. Vi fik en udvisning på et tidspunkt, hvor vi burde være kloge nok til at køre kampen sikkert hjem. I stedet bliver blev unødvendigt spændende til sidst, fordi Viborg F.F. lugtede blod, siger Danmarksserietræner Kenneth Cortsen.

- Mentalt er vi nødt til at være mere professionelle i sådan en situation. Men vi er selvfølgelig glade for at få den første sejr, og præstationerne fra Niclas Lind Simonsen og Sergen Inekci var også værd at rose, siger Kenneth Cortsen.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af Middelfart Boldklub-AaB

21. september 2017 kl. 08:03 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed
'