U/21-landsholdsdebut til Magnus Christensen

7. oktober 2017 kl. 09:28 af Brian Andersen

Efter en times spil var danskerne foran 4-0, og reelt var der aldrig spænding om udfaldet i et opgør, hvor Joakim Mæhle blev indskiftet i 69. minut, mens Magnus Christensen kom på banen ni minutter før tid.

Såvel Jannik Pohl som Rasmus Thellufsen har tidligere i EM-kvalifikationen fået U/21-debut, men ingen af dem fik spilletid fredag aften.

Det danske U/21-landshold skal tirsdag aften forsøge at hente den fjerde sejr af fire mulige, når det gælder udekampen i Finland.

AaB TV: Pallesen og Risgård besøger Børn i Sorg

6. oktober 2017 kl. 11:42 af Rasmus Estrup

Lesniak i aktion i slovakisk U/21-nederlag

6. oktober 2017 kl. 11:39 af Brian Andersen

Efter at have vundet sine første to kampe i gruppen var slovakkerne favoritter hjemme mod Island, der imidlertid chokstartede med en scoring efter otte minutter.

Filip Lesniak fik fuld spilletid på midtbanen, og trods flere store chancer til Slovakiet måtte AaB-profilen sammen med sine holdkammerater se Island lukke opgøret dybt inde i tillægstiden med endnu en fuldtræffer.

På tirsdag aften venter endnu et opgør på hjemmebane, når Spanien kommer på besøg.

To AaB’ere i U/17-remis mod Tyskland

6. oktober 2017 kl. 11:02 af Brian Andersen

Opgøret på Sydbank Park i Haderslev gav hurtigt en føring til tyskerne, men Danmark fik i begyndelsen af anden halvleg udlignet ved Brøndby I.F.'s Muamer Brajanac.

De to mandskaber mødes igen lørdag på Løgumkloster Stadion.

Vigtigt Peru-point i argentinsk heksekeddel

6. oktober 2017 kl. 08:23 af Brian Andersen

Som forventet kom peruvianerne under hårdt pres fra kampens indledning og tidens måske bedste spiller i verden Lionel Messi havde en god mulighed i det 14. minut.

Også Angel Di Maria fra Paris Saint-Germain forsøgte sig, men efterhånden fik Peru med en iøjnefaldende og som altid kløgtigt spillende Edison Flores flere og længere perioder i boldbesiddelse.

Faktisk blev der for en kort stund meget stille på et proppet La Bombonera, til daglig hjemmebane for Boca Juniors, da gæsternes Jefferson Farfan fra Lokomotiv Moskva efter 34 minutter fik en kæmpe mulighed, men bolden gik tæt forbi opstanderen.

Værterne svarede hurtigt igen med en signaturafslutning med venstrebenet fra Lionel Messi, mens den hjemmevante Boca Juniors-topscorer Dario Benedetto i halvlegens tillægstid headede over fra tæt hold.

Straks fra anden halvlegs indledning intensiverede Argentina presset, og øjeblikkeligt opstod der en dobbeltchance til først Dario Benedetto, hvis forsøg blev afværget af den storspillende Peru-keeper Pedro Gallese fra meicanske Veracruz, inden returbolden blev sendt på stolpen af Lionel Messi.

Kontinuerligt fulgte store argentinske tilbud til Alejandro Gomez fra Atalanta, Emiliano Rigoni fra Zenit Saint Petersborg og endnu engang Dario Benedetto, men ingen kunne passere Pedro Gallese.

I sin 22. A-landskamp for Peru havde Edison Flores og holdkammeraterne svært ved spillemæssigt at sætte noget sammen i anden halvleg, men der blev fightet forbilledligt, og den sidste trussel fra Argentina kom reelt i det 77. minut på et giftigt langskud fra FC Barcelonas Javier Mascherano.

I stedet var Peru i tillægstiden meget tæt på at stjæle alle tre point, da argentinernes målmand Sergio Romero fra Manchester United helt oppe i målhjørnet fik forhindret et fremragende frisparksdrøn fra Paolo Guerrero fra brasilianske Corinthians i at passere mållinjen.

Med nattens resultater er spændingen i den sydamerikanske VM-kvalifikationsgruppe nærmest uudholdelig med følgende stilling inden sidste spillerunde:

10. Venezuela 17 9 -17

Fire hold kvalificerer sig direkte til næste sommers VM-slutrunde i Rusland, mens femtepladsen giver playoffkampe mod New Zealand.

Peru kan natten til onsdag hjemme i Lima sikre sig minimum en femteplads med en sejr i gyseren mod Colombia, hvorimod uafgjort sandsynligvis vil betyde et farvel til VM-drømmen.