U/13-holdet vandt stor tysk turnering

25. oktober 2017 kl. 11:44 af Rasmus Estrup

U/13: Turneringssejr i Paderborn

Normalt spiller de otte mod otte, men i denne weekend deltog AaB’s U/13-spillere i en 11-mands-turnering. Det gik over alt forventing. Nordjyderne strøg nemlig til tops i en stor tysk turnering i Paderborn efter 10 kampe.

Undervejs besejrede AaB blandt andre RB Leipzig, Werder Bremen, FC Hansa Rostock og SC Paderborn 07.

Med en førsteplads i puljen spillede AaB sig i det såkaldte guldspil. I semifinalen blev Werder Bremen besejret med en overtidsscoring og i finalen vandt AaB 1-0 over hollandske De Graafschap.

- Det var stort for drengene. Det er jo kun tre måneder siden, at vi samlede holdet af spillere fra samarbejdsklubberne. Så det er samarbejdsklubberne, der har lavet alt forarbejdet, siger U/13-træner Niclas Hougaard.

U/15: Sjetteplads i Göteborg

I weekenden tog U/15-holdet til Sverige, hvor holdet deltog i IFK Göteborg Invitational Cup. Her blev det til en sjetteplads.

Efter et nederlag på 2-1 i første kamp mod værterne, vandt AaB 3-0 over skotske Rangers FC i andet opgør. Dernæst spillede nordjyderne uafgjort 2-2 mod SK Brann, hvilket gav AaB en andenplads i puljen og sendte dem i A-playoff.

Her tabte AaB 4-2 til FC Nordsjælland, og AaB var derfor i B-semifinalen, hvor Helsingborg I.F. blev besejret med 3-2.

I B-finalen tabte AaB 1-0 til engelske Crystal Palace, og dermed endte AaB på en samlet sjetteplads i turneringen.

AaB TV: Tilbageblik på AaB-OB

25. oktober 2017 kl. 09:29 af Rasmus Estrup

Femte U/19-ligasejr i træk

24. oktober 2017 kl. 13:25 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: 3-0 over Silkeborg I.F.

For femte gang i træk kunne AaB-spillerne forlade banen med tre point. Søndag var det Silkeborg I.F., der måtte forlade Hornevej uden point efter et nederlag på 3-0.

AaB var kampen igennem i fin kontrol, og efter 33 minutter kom nordjyderne i front. En afslutning fra distancen af Hamse Hussein gik lidt tilfældigt forbi Silkeborg-målmanden til 1-0.

Efter pausen blev Wessam Abou Ali tilkendt et straffespark, som angriberen selv tog sig af. Wessam Abou Ali sparkede bolden højt i den ene side og scorede til 2-0.

Med en halv times tid igen fik Silkeborg I.F. en spiller udvist. Herfra var hjemmeholdet i fuld kontrol resten af kampen.

Med omkring 20 minutter igen kunne Nikolaj Lyngø fuldende sejren, da han kanonerede et frispark direkte i mål i målmandens side til 3-0.

- Det var en ret kontrolleret sejr, hvor vi offensivt spiller en rigtig fin kamp. Vi kunne endda have ført større ved pausen, for vi skaber mange chancer, siger U/19-ligatræner Lasse Stensgaard, der også kunne glæde sig over sæsonens første clean sheet.

- Vi holder kampen igennem Silkeborg I.F. nede på kun to chancer, selvom vi defensivt ikke spiller en god kamp. Vi skal spille bedre defensivt mod Brøndby I.F. på lørdag. For de kommer med en masse power og hurtigt pres. Det bliver en god udfordring, siger Lasse Stensgaard.

AaB indtager tredjepladsen i U/19 Ligaen med 15 point - tre point efter FC Midtjylland på førstepladsen.

Kampen mod Brøndby I.F. spilles på lørdag kl. 13.00 på Hornevej.

Danmarksserien: 0-0 mod Vejgaard Boldspilklub

For niende kamp i streg kunne AaB's Danmarksseriehold forlade banen med point. I weekenden spillede de bolsjestribede 0-0 på udebane mod topholdet Vejgaard Boldspilklub.

- Jeg synes, vi styrer spillet i første halvleg, men efter pausen kommer de stærkt ud, så uafgjort er vel egentlig fair, selvom jeg gerne havde set, vi havde snuppet de tre point, for jeg synes vi har de største chancer, siger Danmarkserietræner Kenneth Cortsen, der sammen med sit hold er ubesejret i de seneste ni kampe.

- Spillerne arbejdede stenhårdt, og vi kan mærke, at vi ikke har tabt længe. Der er en tro på tingene, selvom vi både døjer med karantæner og skader. Nu skal vi lige slutte efteråret af med to sejre, så vi kan gå til vinterpause med en god fornemmelse, siger Kenneth Cortsen,

Næste opgave for Danmarksserieholdet venter på lørdag, hvor Vatanspor gæster Hornevej kl. 14.00.

AaB TV: Sammendrag af Randers FC-AaB

24. oktober 2017 kl. 09:50 af Rasmus Estrup