-
18. februar kl. 18:00
3 : 2
10. februar
2 : 0
3. februar
2 : 1
31. januar
2 : 3
26. januar
1 : 3
20. januar

Spar 50% på AaB's udebanetrøje

9. oktober 2017 kl. 12:57 af Martin Stigaard Skammelsen

Bliv klædt på med stil i AaB's flotte udebanetrøje.

Du kan i denne uge købe AaB's flotte sorte udebanetrøje for hummel med hele 50% rabat. 

Tilbuddet gælder på alle størrelser for både børn og voksne, og du kan naturligvis tilkøbe tryk af navn og nummer med din foretrukne AaB-spiller - eller personliggøre trøjen med dit eget navn og yndlingsnummer.

Udover trøjen gælder tilbuddet også på de tilhørende shorts, der ligeledes er nedsat med 50%.

 

Tilbuddet gælder resten af ugen og kan købes på AaB Webshop og i AaB Fanshop, som har åben onsdag 15.00-20.00 og søndag til kampen mod FC Helsingør.

 

 

Køb dine udebanetrøjer her
Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-ambassadør Troels Malling

9. oktober 2017 kl. 10:39 af Rasmus Estrup

Du kender måske Troels Malling fra tv-skærmen, fra filmlærredet eller fra teaterscenen. Skuespilleren fra Vestbjerg er også ambassadør for AaB. Her kan du se, hvordan han blev fan af Hele Nordjyllands Hold og høre nærmere om hans forhold til AaB.

Tags på denne nyhed

Uafgjort mod Lystrup I.F. i Danmarksserien

9. oktober 2017 kl. 09:50 af Rasmus Estrup

Sejrstimen på tre kampe i streg blev brudt, men AaB spillede uafgjort mod Lystrup I.F., og nordjyderne har dermed ikke tabt de seneste syv kampe.

AaB's Danmarksseriehold spillede lørdag 1-1 på hjemmebane mod Lystrup I.F. AaB gik ellers ind til kampen med tre sejre i streg, men den fjerde sejr på stribe udeblev. 

De bolsjestribede havde et par muligheder i kampens indledning, men spillede generelt ikke optimalt i kampens første halvleg. Derfor kunne gæsterne fra Lystrup I.F. også bringe sig foran 1-0 efter en halv times spil. AaB fik ikke clearet en bold i feltet, og i stedet faldt læderet ned for skøjterne af en modstander, der fra kanten af feltet resolut sparkede gæsterne foran. 

Lystrup I.F. havde også flere gode muligheder i første halvleg, men målmand Kasper Jensen diskede op med et par fine redninger, og AaB kunne gå til pause bagud 1-0. 

I anden halvleg kom hjemmeholdet bedre ud og satte sig på kampen med mere fart i spillet. Halvvejs inde i anden halvleg faldt udligningen. Johan Ejsing brød igennem på kanten og sendte et indlæg ind til Nikolaj Kjelder Sørensen, der førte udligningen i nettet. 

Mod slutningen havde AaB optræk til flere muligheder, men spillede ofte for individuelt frem for at føre angrebene igennem som hold. Derfor endte kampen 1-1. 

- Vi spiller en jammerlig første halvleg. Vores spil hænger ikke sammen, og vi spiller for langsomt og stereotypt, så Lystrup I.F. kunne fange boldene og lykkes med deres omstillinger. Så de var fuldt fortjent foran ved pausen, og de kunne godt have ført med et par stykker, siger Danmarksserietræner Kenneth Cortsen. 

- I anden halvleg spiller vi langt bedre, og som spillet udviklede sig, kunne vi godt have tænkt os mere end ét point, men som spillet var i første halvleg, er det fortjent, at kampen ender uafgjort. Vi vinder ikke, når vi ikke er klar over 90 minutter, og det skal vi lære, siger Kenneth Cortsen. 

AaB ligger på sjettepladsen i Danmarksserien med 13 point. Alle 13 point er kommet over de seneste syv kampe, hvor AaB har vundet tre og spillet fire uafgjorte. Næste kamp i Danmarksserien spilles på søndag på udebane mod topholdet Holstebro Boldklub.  

Tags på denne nyhed

Igen to AaB’ere i kamp mod Tyskland

8. oktober 2017 kl. 21:25 af Brian Andersen

Mathias Ross Jensen og Mikkel Kaufmann var begge i aktion for U/17-landsholdet lørdag på Løgumkloster Stadion.

Til gengæld var der i det andet møde med tyskerne inden for få dage ikke spilletid til de øvrige udtagne AaB’ere Thomas Albert Christiansen og Jeppe Pedersen, der til gengæld var på grønsværen i det første opgør (1-1).

Lørdagens duel endte med en 4-3 sejr til Tyskland med Mikkel Kaufmann som oplægger til Danmarks anden scoring i kampen.

U/21-landsholdsdebut til Magnus Christensen

7. oktober 2017 kl. 09:28 af Brian Andersen

Magnus Christensen og den tidligere AaB'er Joakim Mæhle fik undervejs debut, da U/21-landsholdet fredag aften på Aalborg Portland Park besejrede Georgien 5-2.

Efter en times spil var danskerne foran 4-0, og reelt var der aldrig spænding om udfaldet i et opgør, hvor Joakim Mæhle blev indskiftet i 69. minut, mens Magnus Christensen kom på banen ni minutter før tid.

Såvel Jannik Pohl som Rasmus Thellufsen har tidligere i EM-kvalifikationen fået U/21-debut, men ingen af dem fik spilletid fredag aften.

Det danske U/21-landshold skal tirsdag aften forsøge at hente den fjerde sejr af fire mulige, når det gælder udekampen i Finland.