Lesniak i U/21-landskamp mod Spanien

11. oktober 2017 kl. 08:11 af Rasmus Estrup

Filip Lesniak og landsmændene var oppe imod overmagten fra Spanien tirsdag aften. Det slovakiske U/21-landshold tabte 4-1 på hjemmebane til spanierne. 

AaB's Filip Lesniak spillede hele kampen på Slovakiets centrale midtbane, og midtbanespilleren lavede også en assist til Slovakiets ene scoring. 

Slovakiet har dermed tabt de seneste to kampe i kvalifikationen til U/21 EM og ligger på tredjepladsen i puljen med seks point efter fire kampe. 

Et hold der derimod ikke har tabt i U/21 EM-kvalifikationen indtil videre, er det danske U/21-landshold. Tirsdag aften vandt danskerne 5-0 på udebane over Finland. Ikke mindst takket være et hattrick af Robert Skov.

AaB-angriber Jannik Pohl blev skiftet ind i stedet for hattrickskytten efter 79 minutter. Jannik Pohl var således på banen, da Marcus Ingvartsen scorede kampens sidste mål. 

Mens Jannik Pohl fik spilletid, sad Rasmus Thellufsen på bænken under hele kampen, og Magnus Christensen så med fra tribunen. 

Bardhec Bytyqi har også været af sted med Albaniens U/21-landshold, der tirsdag spillede 0-0 mod Island. Bardhec Bytyqi sad på bænken under hele kampen. 

Nyt Alka Superliga-magasin på gaden

10. oktober 2017 kl. 15:33

I det nye nummer af bladet er der som altid masser af spændende artikler fra alle 14 klubber i Danmarks bedste fodboldrække, inklusive et stort interview med AaB's sportsdirektør Allan Gaarde.

Tags på denne nyhed

Lysere udsigter for Würtz og Risgård

10. oktober 2017 kl. 13:22 af Rasmus Estrup

Det lysner på skadesfronten hos Morten Wieghorsts mandskab. Mandag og tirsdag har anfører Rasmus Würtz (baglår) og viceanfører Kasper Risgård (hofte) været tilbage på træningsbanen med de øvrige i truppen.

Mandag deltog begge spillere fuldt ud i hele træningen, og tirsdag var de med i størstedelen af træningssessionen. 

- Rasmus Würtz har trænet siden efter weekenden, og de ser fint ud. Han bevæger sig fint. Kasper Risgård har også trænet med begge dage. Vi må lige følge dem hele ugen for at se, om de er klar til kampen på søndag mod FC Helsingør, men der er rimelige chancer for, at de er klar, siger cheftræner Morten Wieghorst. 

Bardhec Bytyqi (ryg) er klar efter sin skade, og han har mulighed for at komme i kamp for Albaniens U/21-landshold i aften. Nikolaj Lyngø (baglår) er også tilbage og spiller for U/19-ligaholdet i eftermiddag. 

Endelig er Oliver Abildgaard også ved at være i fulde omdrejninger igen efter en længere genoptræningsfase. 

- Han mangler kamptræning, men træner med på fuldt tryk og bliver stærkere og stærkere, siger cheftræneren. 

Marco Ramkilde og Michael Lansing er i øjeblikket de eneste der ikke er træningsparate. Marco Ramkilde blev opereret i anklen i slutningen af september, og ventes først tilbage på grønsværen efter nytår, mens Michael Lansing fortsat er ude med rygproblemer. 

Spar 50% på AaB's udebanetrøje

9. oktober 2017 kl. 12:57

Du kan i denne uge købe AaB's flotte sorte udebanetrøje for hummel med hele 50% rabat. 

Tilbuddet gælder på alle størrelser for både børn og voksne, og du kan naturligvis tilkøbe tryk af navn og nummer med din foretrukne AaB-spiller - eller personliggøre trøjen med dit eget navn og yndlingsnummer.

Udover trøjen gælder tilbuddet også på de tilhørende shorts, der ligeledes er nedsat med 50%.

 

Tilbuddet gælder resten af ugen og kan købes på AaB Webshop og i AaB Fanshop, som har åben onsdag 15.00-20.00 og søndag til kampen mod FC Helsingør.

 

 

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-ambassadør Troels Malling

9. oktober 2017 kl. 10:39 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed
'