Landsholdsdebut til Casper Gedsted

18. oktober 2017 kl. 08:54 af Rasmus Estrup

Med en plads i startopstillingen i tirsdagens U/16-landskamp mod Schweiz fik AaB-talentet Casper Gedsted Hansen (nr. 10) sin debut på det danske U/16-landshold.

Casper Gedsted Hansen startede på venstre fløj og spillede 72 minutter, indtil han blev udskiftet otte minutter før tid i opgøret, som Danmark tabte 3-2.

Schweiz kom hurtigt foran 1-0, inden Danmark udlignede til 1-1 midt i første halvleg. En afslutning fra AaB-spilleren fremtvang et hjørnespark, som blev eksekveret til udligningen.

Efter pausen fik Danmark en spiller udvist, og trods god fight fra danskerne endte opgøret med en sejr til Schweiz på 3-2.

På torsdag har det danske U/16-landshold mulighed for at få revanche, når Danmark igen står over for Schweiz i Vildbjerg kl. 15.00.

AaB TV: Aktionærarrangement

17. oktober 2017 kl. 12:04 af Rasmus Estrup

AaB-reserver storsejrede mod Randers FC

16. oktober 2017 kl. 16:28 af Brian Andersen

Efter spil og chancer burde sejren endda have været meget større, men AaB kunne glæde sig over scoringer af Yann Rolim, Jakub Sylvestr, Kasper Risgård og Oliver Abildgaard.

I opgørets indledning var der muligheder til begge mandskaber, men spillemæssigt tog AaB hurtigt styringen, og føringsmålet kom i det 23. minut efter en vidunderlig solotur af Yann Rolim, der selv afsluttede sit slalomløb.

Både Rasmus Thellufsen og Jakub Sylvestr kunne efterfølgende have fordoblet føringen, og sidstnævnte fik efter 31 minutter held af anstrengelserne, da han fra tæt hold udnyttede U/19 Ligaspiller Anders Bærtelsens hovedstødsaflevering på tværs efter et hjørnespark fra Marco Meilinger.

Allerede minuttet senere øgede AaB til 3-0 efter et smukt angreb afsluttende med Marco Meilingers fine assist til Kasper Risgårds hovedstødstræffer.

Blot fire minutter efter pausen blev det også 4-0, da Oliver Abildgaard eksekverede et oplæg fra Jakub Sylvestr og Rasmus Thellufsen, og særligt de følgende 20 minutter væltede AaB sig i chancer inklusive et drøn på overliggeren fra Yann Rolim.

Den ensidige forestilling fadede en smule ud det sidste kvarter, men AaB kan nu glæde sig over at have hentet ti point af 12 mulige.

Næste opgave for AaB i Reserveholdsturneringen er udekampen mod Viborg F.F. 30. oktober.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, Pulje 4, 4. spillerunde
AaB-Randers FC  4-0 (3-0)
23. min 1-0 Yann Rolim, 31. min 2-0 Jakub Sylvestr, 32. min 3-0 Kasper Risgård, 49. min 4-0 Oliver Abildgaard.