Igen to AaB’ere i kamp mod Tyskland

8. oktober 2017 kl. 21:25 af Brian Andersen

Til gengæld var der i det andet møde med tyskerne inden for få dage ikke spilletid til de øvrige udtagne AaB’ere Thomas Albert Christiansen og Jeppe Pedersen, der til gengæld var på grønsværen i det første opgør (1-1).

Lørdagens duel endte med en 4-3 sejr til Tyskland med Mikkel Kaufmann som oplægger til Danmarks anden scoring i kampen.

U/21-landsholdsdebut til Magnus Christensen

7. oktober 2017 kl. 09:28 af Brian Andersen

Efter en times spil var danskerne foran 4-0, og reelt var der aldrig spænding om udfaldet i et opgør, hvor Joakim Mæhle blev indskiftet i 69. minut, mens Magnus Christensen kom på banen ni minutter før tid.

Såvel Jannik Pohl som Rasmus Thellufsen har tidligere i EM-kvalifikationen fået U/21-debut, men ingen af dem fik spilletid fredag aften.

Det danske U/21-landshold skal tirsdag aften forsøge at hente den fjerde sejr af fire mulige, når det gælder udekampen i Finland.

AaB TV: Pallesen og Risgård besøger Børn i Sorg

6. oktober 2017 kl. 11:42 af Rasmus Estrup

Lesniak i aktion i slovakisk U/21-nederlag

6. oktober 2017 kl. 11:39 af Brian Andersen

Efter at have vundet sine første to kampe i gruppen var slovakkerne favoritter hjemme mod Island, der imidlertid chokstartede med en scoring efter otte minutter.

Filip Lesniak fik fuld spilletid på midtbanen, og trods flere store chancer til Slovakiet måtte AaB-profilen sammen med sine holdkammerater se Island lukke opgøret dybt inde i tillægstiden med endnu en fuldtræffer.

På tirsdag aften venter endnu et opgør på hjemmebane, når Spanien kommer på besøg.

To AaB’ere i U/17-remis mod Tyskland

6. oktober 2017 kl. 11:02 af Brian Andersen

Opgøret på Sydbank Park i Haderslev gav hurtigt en føring til tyskerne, men Danmark fik i begyndelsen af anden halvleg udlignet ved Brøndby I.F.'s Muamer Brajanac.

De to mandskaber mødes igen lørdag på Løgumkloster Stadion.