Giv dit bud på legendetrøje-auktionen

30. oktober 2017 kl. 19:40

AaB har i samarbejde med Hummel lavet den unikke legendetrøje, der hylder Torben Boye. I gårsdagens kamp mod OB benyttede den nuværende spillertrup også disse trøjer til at hylde Boye i forbindelse med kampen. Disse trøjer er nu på auktion, så nåede du ikke at købe en af de 100 trøjer ved Aalborg Portland Park i går, har du nu muligheden for at få fat i en eksklusiv trøje.

For at afgive et bud på auktionen skal du blot følge linket herunder og finde ud af, hvilken trøje du kan tænke dig at byde på.

Hver enkelt trøje er påtrykt spillerens navn og rygnummer, hvor der i rygnummeret er lavet en særlig Boye-grafik. Det er således ikke Torben Boyes navn og rygnummer, der står bag på auktionstrøjerne, men bortset fra dette er trøjerne identiske med de trøjer der blev solgt før kampen.

Auktionen er startet kl. 19.30 mandag aften og slutter fredag kl. 12.00.

Tags på denne nyhed

Tilskuertal opjusteret

30. oktober 2017 kl. 19:03

Det korrekte tilskuertal til opgøret mod OB søndag aften på Aalborg Portland Park var således 6.137, og ikke som først udmeldt 5.597.

Tallet berører samtidig donationen til Hele Nordjyllands Håndsrækning, hvor AaB og Spar Nord Fonden sammen donerer to kroner pr. tilskuer til et velgørende formål. Det donerede beløb fra gårsdagens kamp bliver således på i alt 12.274 kroner til foreningen Børn i Sorg - Sorggrupperne i Aars, der dermed er oppe på en foreløbig donation på 84.428 kroner efter de første syv hjemmekampe i efteråret 2017.

AaB's næste hjemmekamp på Aalborg Portland Park spilles mandag 20. november kl. 19.00 mod FC Midtjylland.

AaB-reserver tabte til ungt Viborg-mandskab

30. oktober 2017 kl. 16:15 af Brian Andersen

AaB stillede med mange velkendte og rutinerede kræfter og dominerede også i første halvleg, hvor Oliver Abildgaard havde AaB’s største mulighed, mens Tamati Williams i den modsatte ende leverede en fin dobbeltredning.

Trods det spillemæssige overtag manglede der for ofte præcision og kvalitet i den sidste aflevering hos AaB, og det blev ikke bedre i anden halvleg, hvor opgøret blev mere jævnbyrdigt.

I det 49. minut sendte Jannik Pohl en afslutning fra en spids vinkel højt på stolpen, mens Jakub Sylvestr var nærgående i to tilfælde, inden hjemmeholdets Oliver Haurits efter 69 minutter fra tæt hold prikkede et indlæg fra højre i mål.

Herfra kom AaB aldrig tæt på en udligning, hvorfor værterne kunne cementere sejren fem minutter før tid, da Henrik Hykkelbjerg kunne score på en returbold fra Tamati Williams.

AaB’s reserver spiller i næste uge testkamp mod Vendsyssel F.F.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, Pulje 4, 5. spillerunde
Viborg F.F.-AaB  2-0 (0-0)
69. min 1-0 Oliver Haurits, 85. min 2-0 Henrik Hykkelbjerg.

Tags på denne nyhed

Fuldtids fodboldfaglig (FF) til arbejde i AaB's elite-talentsektor

30. oktober 2017 kl. 11:30 af Anders Damgaard

Vil du være med til at løfte børnedrenge-fodbolden i Nordjylland i samarbejde med en række andre kompetente talentudviklere og FNF´s (Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde) partnerklubber? Som FF`er får du ansvaret for, at AaB´s strategi vedrørende topcenter- og talentskoletræning føres hele vejen ud på de nordjyske træningsbaner hos vores partnerklubber.

Vi søger en FF´er, som kan varetage en række opgaver i AaB talent. Opgaverne vil hovedsageligt være på fodboldbanen men også kontorarbejde, foredrag og præsentationer er en del af jobbet. Vi arbejder tæt sammen med alle vores partnerklubber, så du skal forvente en berøringsflade med både trænere, spillere, forældre og ledere i en lang række nordjyske fodboldklubber.

Som FF'er ligger dine hovedopgaver inden for:

 • Talentskoler
 • Øvelsesdatabse
 • Topcentre
 • Træning med AaB's elitehold og ekstra U/11 og U/12
 • Klubsamarbejde

Vi forventer:

 • At du har stor praktisk og teoretisk erfaring med drengebørnefodbold.
 • At du er i stand til at samarbejde med mange forskellige interessenter og på mange niveauer.
 • At du er en holdspiller, struktureret og en dygtig organisator, der kan holde overblikket, selv når du har mange bolde i luften.
 • At du tør, vil og kan udfordre et eksisterende talentudviklingsprogram i hele Nordjylland.
 • At du kan arbejde både hverdage og weekender.

Vi tilbyder:

 • Fodbold på fuld tid.
 • Et talentudviklingsmiljø i udvikling.
 • En forskelligartet arbejdsdag med mange spændende opgaver. 
 • Intern uddannelse.

Kvalifikationer & CV:

 • Sendes som bilag med ansøgningen. Som ansat som FF´er på topcentre kræves det fra Dansk Boldspil-Union, at du er i besiddelse af en B-licens.

Løn, opstart og deadline:

 • Løn: Efter kvalifikationer.
 • Opstart: Senest pr 1.1.2018 – dog muligvis allerede 1.12.2017.
 • Senest deadline for ansøgning den 9.11.2017.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte T+-træner Mathias Krogh på telefon: 20 717194 eller via mail på: mak@aab-as.dk.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Udligning i overtiden i U/19 Ligaen

30. oktober 2017 kl. 10:11 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: 1-1 hjemme mod Brøndby I.F.

Efter fem ligasejre i træk spillede AaB 1-1 mod Brøndby I.F. i U/19 Ligaen, da de blå-gule gæstede Hornevej i lørdags. 

Brøndby I.F. spillede med aggressivt presspil allerede fra start, og gæsterne fik hurtigt overtaget i kampen. 

12 minutter efter første fløjt kunne udeholdet også bringe sig i front. Gæsterne kom først til en dyb bold i den ene side af AaB-feltet. Bolden blev lagt skråt tilbage i feltet, hvorfra den blev sendt i mål. 

Resten af første halvleg var det med med Brøndby I.F. som det dominerende hold, men kampbilledet ændrede sig efter pausen. 

AaB lykkedes i højere grad med at modstå gæsternes presspil og fik tilkæmpet sig overtaget. Hvad der lignede en udligning, blev også sendt i mål af Wessam Abou Ali, men angriberen blev dømt offside og målet underkendt.  

Wessam Abou Ali fik dog alligevel udlignet i dommerens tillægstid til 1-1. Jonathan Stæhr Larsen tilkæmpede sig et frispark på kanten af Brøndby-feltet halvandet minut inde i overtiden. Wessam Abou Ali tog sig af forsøget, og han sparkede på fornemmeste vis læderet op i fjerneste målhjørne, hvor bolden via trekantsammenføjningen sprang ned i jorden - lige nøjagtig over stregen. 

- Det føltes godt at få uafgjort til allersidst. Holdene havde også en halvleg hver, så uafgjort virker fair, siger U/19-ligatræner Lasse Stensgaard. 

- De er ovenpå i første halvleg, men vi får vendt kampbilledet efter pausen. Om det også spiller sammen med, at vi har troen på os selv efter fem sejre i træk, kan ikke udelukkes. Vi bliver i hvert fald ved med at presse og er også i fysisk overskud mod slutningen, siger Lasse Stensgaard. 

På grund af en landskampspause spiller AaB først sin næste U/19-ligakamp 18. november på udebane mod Randers FC. 

Danmarksserien: Hjemmesejr på 3-1 over Vatanspor

For 10. kamp i træk fik AaB point i Danmarksserien. Denne gang hele tre af slagsen, da AaB på hjemmebane vandt 3-1 over Vatanspor. 

Efter en mindre god første halvleg kom nordjyderne hurtigt i front både 1-0 og 2-0 efter pausen. Begge gange efter indlæg fra Mathias K. Andersen. Først smed han et indlæg ind i panden på Kasper Emil Kristensen, der headede på stolpen, men selv var hurtig til at sende riposten i nettet. 

Dernæst fandt Mathias K. Andersen Morten Uglebjerg Thomsen, der headede 2-0-scoringen i nettet. 

Umiddelbart efter fik Vatanspor dog reduceret på et straffespark, som blev dømt, da en AaB-spiller havde hånd på bolden i eget felt. 

I de døende minutter kunne Morten Uglebjerg Thomsen definitivt sikre AaB sejren, da han i en friløber scorede til 3-1. 

- Selvom første halvleg ikke var særlig god, var det en fortjent sejr. Det var også en vigtig sejr, og nu har vi spillet 10 kampe i træk uden nederlag, siger Danmarksserietræner Kenneth Cortsen, der især roser defensiven. 

- Godt nok scorer vi tre mål, men jeg synes, at bagkæden gjorde det bedst. Kasper K. Jensen i målet havde nogle gode indgreb og fik afværget en stor chance til Vatanspor, og Oliver Knudsen spillede også en solid kamp, siger Kenneth Cortsen. 

Danmarksserieholdet spiller efterårets sidste kamp på lørdag på udebane mod Hedensted I.F.

Tags på denne nyhed