Flores udtaget til VM-playoff

31. oktober 2017 kl. 10:43 af Rasmus Estrup

Peru står foran to afgørende playoffkampe mod New Zealand for at kvalificere sig til VM i Rusland næste år, og AaB's Edison Flores er udtaget til de to kampe. 

Første kamp spilles 11. november, hvor New Zealand spiller på hjemmebane, mens returopgøret i Peru spilles 16. november. 

AaB-målmand Tamati Williams var med New Zealands bruttotrup til opgørene, men han har som udgangspunkt ikke klaret sig igennem nåleøjet til den endelig trup. 

Edison Flores har hidtil spillet 23 A-landskampe for Peru og scoret otte mål.

Tags på denne nyhed

Safranko, Lesniak og Bytyqi udtaget til U-landskampe

31. oktober 2017 kl. 10:30 af Rasmus Estrup

Pavol Safranko er med, når Slovakiets U/23-landshold på hjemmebane møder England 8. november i turneringen "International Challenge Trophy". 

Slovakiets U/21-landshold har ligeledes en AaB-spiller med i truppen til sin næste kamp. Filip Lesniak er således udtaget til truppen mod Spanien i EM-kvalifikationen. Kampen mellem Slovakiet og Spanien spilles i Spanien 14. november. 

I samme U/21 EM-kvalifikationspulje skal Albanien møde Nordirland, og Bardhec Bytyqi er udtaget til det opgør, der spilles i Albanien 10. oktober. 

Giv dit bud på legendetrøje-auktionen

30. oktober 2017 kl. 19:40

AaB har i samarbejde med Hummel lavet den unikke legendetrøje, der hylder Torben Boye. I gårsdagens kamp mod OB benyttede den nuværende spillertrup også disse trøjer til at hylde Boye i forbindelse med kampen. Disse trøjer er nu på auktion, så nåede du ikke at købe en af de 100 trøjer ved Aalborg Portland Park i går, har du nu muligheden for at få fat i en eksklusiv trøje.

For at afgive et bud på auktionen skal du blot følge linket herunder og finde ud af, hvilken trøje du kan tænke dig at byde på.

Hver enkelt trøje er påtrykt spillerens navn og rygnummer, hvor der i rygnummeret er lavet en særlig Boye-grafik. Det er således ikke Torben Boyes navn og rygnummer, der står bag på auktionstrøjerne, men bortset fra dette er trøjerne identiske med de trøjer der blev solgt før kampen.

Auktionen er startet kl. 19.30 mandag aften og slutter fredag kl. 12.00.

Tags på denne nyhed

Tilskuertal opjusteret

30. oktober 2017 kl. 19:03

Det korrekte tilskuertal til opgøret mod OB søndag aften på Aalborg Portland Park var således 6.137, og ikke som først udmeldt 5.597.

Tallet berører samtidig donationen til Hele Nordjyllands Håndsrækning, hvor AaB og Spar Nord Fonden sammen donerer to kroner pr. tilskuer til et velgørende formål. Det donerede beløb fra gårsdagens kamp bliver således på i alt 12.274 kroner til foreningen Børn i Sorg - Sorggrupperne i Aars, der dermed er oppe på en foreløbig donation på 84.428 kroner efter de første syv hjemmekampe i efteråret 2017.

AaB's næste hjemmekamp på Aalborg Portland Park spilles mandag 20. november kl. 19.00 mod FC Midtjylland.

AaB-reserver tabte til ungt Viborg-mandskab

30. oktober 2017 kl. 16:15 af Brian Andersen

AaB stillede med mange velkendte og rutinerede kræfter og dominerede også i første halvleg, hvor Oliver Abildgaard havde AaB’s største mulighed, mens Tamati Williams i den modsatte ende leverede en fin dobbeltredning.

Trods det spillemæssige overtag manglede der for ofte præcision og kvalitet i den sidste aflevering hos AaB, og det blev ikke bedre i anden halvleg, hvor opgøret blev mere jævnbyrdigt.

I det 49. minut sendte Jannik Pohl en afslutning fra en spids vinkel højt på stolpen, mens Jakub Sylvestr var nærgående i to tilfælde, inden hjemmeholdets Oliver Haurits efter 69 minutter fra tæt hold prikkede et indlæg fra højre i mål.

Herfra kom AaB aldrig tæt på en udligning, hvorfor værterne kunne cementere sejren fem minutter før tid, da Henrik Hykkelbjerg kunne score på en returbold fra Tamati Williams.

AaB’s reserver spiller i næste uge testkamp mod Vendsyssel F.F.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, Pulje 4, 5. spillerunde
Viborg F.F.-AaB  2-0 (0-0)
69. min 1-0 Oliver Haurits, 85. min 2-0 Henrik Hykkelbjerg.

Tags på denne nyhed
'