AaB TV: AaB-ambassadør Troels Malling

9. oktober 2017 kl. 10:39 af Rasmus Estrup

Uafgjort mod Lystrup I.F. i Danmarksserien

9. oktober 2017 kl. 09:50 af Rasmus Estrup

AaB's Danmarksseriehold spillede lørdag 1-1 på hjemmebane mod Lystrup I.F. AaB gik ellers ind til kampen med tre sejre i streg, men den fjerde sejr på stribe udeblev.

De bolsjestribede havde et par muligheder i kampens indledning, men spillede generelt ikke optimalt i kampens første halvleg. Derfor kunne gæsterne fra Lystrup I.F. også bringe sig foran 1-0 efter en halv times spil. AaB fik ikke clearet en bold i feltet, og i stedet faldt læderet ned for skøjterne af en modstander, der fra kanten af feltet resolut sparkede gæsterne foran.

Lystrup I.F. havde også flere gode muligheder i første halvleg, men målmand Kasper Jensen diskede op med et par fine redninger, og AaB kunne gå til pause bagud 1-0.

I anden halvleg kom hjemmeholdet bedre ud og satte sig på kampen med mere fart i spillet. Halvvejs inde i anden halvleg faldt udligningen. Johan Ejsing brød igennem på kanten og sendte et indlæg ind til Nikolaj Kjelder Sørensen, der førte udligningen i nettet.

Mod slutningen havde AaB optræk til flere muligheder, men spillede ofte for individuelt frem for at føre angrebene igennem som hold. Derfor endte kampen 1-1.

- Vi spiller en jammerlig første halvleg. Vores spil hænger ikke sammen, og vi spiller for langsomt og stereotypt, så Lystrup I.F. kunne fange boldene og lykkes med deres omstillinger. Så de var fuldt fortjent foran ved pausen, og de kunne godt have ført med et par stykker, siger Danmarksserietræner Kenneth Cortsen.

- I anden halvleg spiller vi langt bedre, og som spillet udviklede sig, kunne vi godt have tænkt os mere end ét point, men som spillet var i første halvleg, er det fortjent, at kampen ender uafgjort. Vi vinder ikke, når vi ikke er klar over 90 minutter, og det skal vi lære, siger Kenneth Cortsen.

AaB ligger på sjettepladsen i Danmarksserien med 13 point. Alle 13 point er kommet over de seneste syv kampe, hvor AaB har vundet tre og spillet fire uafgjorte. Næste kamp i Danmarksserien spilles på søndag på udebane mod topholdet Holstebro Boldklub.

Igen to AaB’ere i kamp mod Tyskland

8. oktober 2017 kl. 21:25 af Brian Andersen

Til gengæld var der i det andet møde med tyskerne inden for få dage ikke spilletid til de øvrige udtagne AaB’ere Thomas Albert Christiansen og Jeppe Pedersen, der til gengæld var på grønsværen i det første opgør (1-1).

Lørdagens duel endte med en 4-3 sejr til Tyskland med Mikkel Kaufmann som oplægger til Danmarks anden scoring i kampen.

U/21-landsholdsdebut til Magnus Christensen

7. oktober 2017 kl. 09:28 af Brian Andersen

Efter en times spil var danskerne foran 4-0, og reelt var der aldrig spænding om udfaldet i et opgør, hvor Joakim Mæhle blev indskiftet i 69. minut, mens Magnus Christensen kom på banen ni minutter før tid.

Såvel Jannik Pohl som Rasmus Thellufsen har tidligere i EM-kvalifikationen fået U/21-debut, men ingen af dem fik spilletid fredag aften.

Det danske U/21-landshold skal tirsdag aften forsøge at hente den fjerde sejr af fire mulige, når det gælder udekampen i Finland.

AaB TV: Pallesen og Risgård besøger Børn i Sorg

6. oktober 2017 kl. 11:42 af Rasmus Estrup