Nadias sandwich i boderne fra mandag aften

20. november 2017 kl. 12:37

På baggrund af ønsker fra tilskuere og fans om at kunne købe sandwich i boderne, vil AaB på forsøgsbasis afprøve denne mulighed til efterårets sidste tre hjemmekampe startende med aftenens kamp mod FC Midtjylland.

Den lokale Sandwichbar Nadias Sandwich bliver leverandør af to varianter af sandwich, der i forsøgsperioden sælges i et begrænset antal til 40 kr. pr. styk i boderne på Weber-, Spar Nord- og 3F Tribunen – i første omgang dog med undtagelse af udebaneafsnittet.

Det vil være muligt at vælge mellem følgende to varianter:

- Kylling og bacon med iceberg salat, tomat, agurk og karry dressing i groft brød

- Shawarma med iceberg salat, tomat, agurk og hvidløgsmayo i groft brød

Da der er tale om salg af sandwich på forsøgsbasis vil der til aftenens kamp være i alt 150 sandwich til salg på Aalborg Portland Park.

Tags på denne nyhed

Bassogog hyldes før aftenens kamp

20. november 2017 kl. 10:23

Med kort varsel er AaB blevet vidende om, at Christian Bassogog mandag er på besøg i Aalborg, hvor han som en del af opholdet også vil være til stede på Aalborg Portland Park til aftenens opgør i Alka Superligaen mod FC Midtjylland.

Christian Bassogog skiftede i foråret til den kinesiske klub Henan Jianye, hvor han i den netop overståede sæson blev noteret for 24 kampe og 10 scoringer. 

Grundet klubskiftet nåede han således ikke at tage afsked med publikum på Aalborg Portland Park, men det bliver der dog mulighed for i aften, når den populære camerouner er tilbage på sin tidligere hjemmebane, hvor han et kvarter før kampstart vil blive interviewet og hyldet på banen.

 

Tags på denne nyhed

Sejr og uafgjort for U/17 og U/19

20. november 2017 kl. 10:20 af Rasmus Estrup

U/19 Liga: 0-0 ude mod Randers Freja

Lørdag spillede AaB's U/19-ligahold 0-0 på udebane mod Randers Freja.

Modstanderen havde kampen forinden tabt 10-0 til FC Nordsjælland, men det fik hjemmeholdet rettet op på, og i løbet af første halvleg fik kronjyderne flere gode omstillingsmuligheder på grund af adskillige fejl af AaB. 

AaB's spil i anden halvleg var ikke meget bedre, men nordjyderne kom frem til et par muligheder - blandt andet med et skud på overliggeren og en god mulighed til Emil Rask Colding. Men Randers Freja havde også sine muligheder. Blandt andet med et skud til sidst som strøg i sidenettet.

- Vi var pivringe. Vi leverer sæsonens klart dårligste præstation, og var dårlige fra start til slut. Det var en ufokuseret indsats, hvor vi smider helt vildt mange bolde væk, så Randers Freja kan spille på omstillinger, siger U/19-ligatræner Lasse Stensgaard. 

- Det eneste vi kan tage med videre, er det ene point. Vi må håbe, at det er en katalysator, der sætter gang i en rigtig fin træningsuge, for hvis det her er niveauet, skal vi forbedre os meget inden kampen mod FC Nordsjælland på lørdag, siger Lasse Stensgaard. 

AaB indtager i øjeblikket andenpladsen i U/19 Ligaen, og holdet har ikke tabt de seneste syv ligaopgør. Næste ligakamp spilles lørdag kl. 13.00 på Hornevej mod FC Nordsjælland. 

U/17 Ligaen: Udesejr på 3-0 over Randers Freja

I modsætning til U/19-holdet fik AaB alle tre point i U/17 Ligaen i lørdags, hvor AaB slog Randers Freja med 3-0. 

Allerede ved pausen var kampen lukket, da AaB var foran 3-0. Første mål kom cirka midtvejs i første halvleg, hvor Mikkel Kaufmann sendte en returbold i nettet. 

Oliver Overgaard gjorde det til 2-0, da Andreas Fruergaard med en flot assist fik sendt Oliver Overgaard fri til scoring. 

Oliver Overgaard stod også for målet til 3-0, da Gabriel Adriano Alves Christensen ved et frispark på kanten af feltet trillede bolden over til Oliver Overgaard, som smækkede læderet op i målhjørnet. 

Efter pausen fortsatte AaB med at spille bolden rundt og holde sig til planen, og nordjyderne havde flere muligheder for at øge føringen, mens Marcus Bundgaard Sørensen i AaB-målet kun behøvede at diske op med en god fodparade. 

- Kampbilledet var nøjagtig, som vi havde forestillet os. Randers Freja stod kompakt, og vi skulle så forsøge at komme over kanterne for at skabe overtallet og trække dem bredt og dermed skabe plads i midten. Det lykkedes, siger U/17-ligatræner David Olsen. 

- Spillerne skal have stor ros. De fulgte gameplanen til fulde og leverede kampen igennem en fokuseret indsats. Thomas Albert Christiansen og Mikkel Kaufmann spillede også med hver sit trælår, så de leverede virkelig en mandfolkeindsats, siger David Olsen. 

I U/17 Ligaen ligger AaB også på andenpladsen. Næste kamp spilles på lørdag kl. 15.15 på Hornevej mod FC Nordsjælland. 

Tags på denne nyhed

AaB vil følge op på første udesejr

19. november 2017 kl. 16:42 af Brian Andersen

FC Midtjylland har været sprudlende i indeværende sæson og indtager efter 15 spillerunder andenpladsen i Alka Superligaen, hvor AaB ikke har formået at vinde de seneste otte indbyrdes opgør mod uldjyderne eller siden juli 2014.

AaB’s cheftræner Morten Wieghorst udtaler:

- På mange måder leverede vi en solid og helstøbt indsats i vores seneste kamp i Hobro, og det agter vi naturligvis at følge op på, selvom vi ved, vi står over for et stærkt mandskab i morgen aften.

- Vi gjorde vores erfaringer med FC Midtjylland for seks-syv uger siden, hvor vi egentlig løste tingene på fornuftig vis, indtil et straffesparksmål fik kampen over på deres præmiser, siger Morten Wieghorst.

- Vi kender FC Midtjyllands styrker, men mener også, at vi har fundet områder, hvor vi kan ramme dem, og vi vil selvfølgelig gøre alt for at præstere optimalt, så vi kan vinde i morgen, lyder det fra Morten Wieghorst, der efter søndagens træningspas har udtaget følgende 20 navne:

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 8 Rasmus Würtz, 9 Jannik Pohl, 10 Edison Flores, 11 Jakub Sylvestr, 14 Pavol Safranko, 18 Rasmus Thellufsen, 21 Kasper Risgård, 23 Filip Lesniak, 25 Frederik Børsting, 26 Robert Kakeeto, 27 Oliver Abildgaard, 28 Yann Rolim, 32 Kasper Pedersen, 33 Bardhec Bytyqi og 40 Tamati Williams.

På skadeslisten hos AaB er Jakob Ahlmann, Magnus Christensen, Marco Ramkilde og Michael Lansing.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2017 går ubeskåret til Børn i Sorg – Sorggrupperne i Aars, som efter efterårets første syv hjemmekampe allerede er sikret en donation på 84.428 kr.

Herudover donerer AaB mandag aften 2 kr. pr. tilskuer til Alka Superligaens fælles CSR-pulje, der for AaB’s vedkommende støtter projektet ”Fra sport til job”, som drives af moderklubben AaB af 1885 i samarbejde med Aalborg Kommune.
”Fra Sport til job” har til formål primært at få unge borgere fra Aalborg Øst med en indvandrerbaggrund i bedre kontakt med arbejdsmarkedet og uddannelsessystemet.

Køb i forsalg din billet til opgøret mod FC Midtjylland her.

Tags på denne nyhed

AaB samler ind til Alka Superligaens CSR-pulje mandag

19. november 2017 kl. 10:55

Fodbolden og AaB spiller således en aktiv rolle, når det gælder om at hjælpe mennesker fremad mod en ny og bedre tilværelse, og derfor oprettede Superligaens hovedsponsor Alka og samtlige Superligaklubber i 2016 en Alka Superliga CSR pulje, der bakker op om forskellige sociale indsatser rundt om i landet.

Alka Superliga CSR initiativet styrker de projekter, der allerede er integreret i klubbernes arbejde og drives af dedikerede medarbejdere eller frivillige i klubberne. Med støtte fra Alka Superliga CSR puljen vil der fremadrettet kunne gøres endnu mere, og projekterne nå endnu længere ud.

- Mandag er det anden gang vi samler penge ind til Alka Superliga CSR-puljen og vi er glade for, at vi fortsat, sammen med tilskuddet fra Alka, kan støtte projektet ”Fra sport til job”, som drives af vores moderklub AaB af 1885 i samarbejde med Aalborg Kommune, udtaler administrerende direktør i AaB Stephan Schors.

”Fra Sport til job” har til formål at få primært unge borgere fra Aalborg Øst med en indvandrerbaggrund i bedre kontakt med arbejdsmarkedet og uddannelsessystemet.

Således har man via projektet årligt hjulpet i gennemsnit 50 personer videre til almindelige job, fritidsjob, elevpladser og på uddannelse.

Alka Superliga CSR puljen indsamler midler på forskellig vis. Alkas Superliga-sponsorat bidrager med 250.000 kroner, som fordeles blandt ligaens 14 klubber og kanaliseres videre til de udvalgte sociale indsatser.

Herudover har alle Alka Superliga klubberne hver især udvalgt én kamp i sæsonen, hvor der indsamles midler til Alka Superliga CSR puljen, hvilket i AaB’s tilfælde sker i forbindelse med mandagens opgør mod FC Midtjylland.

Udover donationen til Alka Superligaens CSR-pulje donerer AaB og Spar Nord Fonden sammen to kroner pr. fremmødt tilskuer til klubbens Alka Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der støtter et godt formål, hvilket indtil videre er kommet flere projekter og foreninger i Region Nordjylland til gode.

I efteråret 2017 går Hele Nordjyllands Håndsrækning ubeskåret til foreningen Børn i Sorg – Sorggrupperne i Aars, der efter efterårets første syv hjemmekampe allerede er sikret en donation på 84.428 kr.

'