Kom til pokalkamp onsdag for kun 50 kroner

29. november 2017 kl. 11:22

Prisen på billetter gælder på såvel sidde- som ståpladser, samt for både børn og voksne. Har man sæsonkort er der gratis adgang til kampen til egen plads.

Opgøret mod FC Helsingør, som AaB i den forgangne weekend besejrede 1-0 i Alka Superligaen, er fjerde runde i DBU Pokalen og med en sejr vil AaB sikre sig en plads i forårets kvartfinaler i turneringen.

Onsdagens opgør spilles kl. 17.45, så vær med og støt Hele Nordjyllands Hold til sejr og avancement i DBU Pokalen.

Tags på denne nyhed

Gør en god handel i AaB Fanshop i dag

29. november 2017 kl. 09:23

Udover at spare 50% på f.eks. træningstøj og bodystockings fra hummel er der også 25% rabat at hente på AaB's flotte sorte udebanetrøje, ligesom du naturligvis kan se, prøve og købe den helt nye Håndsrækningstrøje. Ved køb af Håndsrækningstrøjen støtter du samtidig AaB Support Club og AaB Tifo Kaos med 100 kroner.

Det populære nye sengesæt i fire forskellige størrelser er også at finde i butikken, sammen med mange andre populære AaB-produkter som tights fra JBS, hjemmebanetrøje, AaB-hoptimister og meget mere.

Du finder AaB Fanshop i foyeren på Aalborg Portland Park for enden af Harald Jensens Vej i Aalborg.

Tags på denne nyhed

Alle mand til Lyngby

28. november 2017 kl. 09:39

Navn: Lyngby Stadion

Kapacitet: 8.000

Placering udebaneafsnit: Oddset-tribunen

Billetpriser på kampdag:

U/6 år: gratis adgang

U/16 år: 100 kr.

Pensionist: 100 kr.

Voksen: 130 kr.

 

Billetpriser i forsalg:

Billetsalg: http://shop.lyngby-boldklub.dk/

 

Priser:

U/6 år: gratis adgang

I/16 år: 70 kr.

Pensionist: 70 kr.

Voksen: 100 kr.

 

Transport til og fra Lyngby

 

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bustur:

https://aabsupportclub.dk/?product_cat=busture

Vesttribunen bustur:

www.facebook.com/vesttribunen

 

Kør selv:

Adresse:

Lundtoftevej 53, 2800 Kongens Lyngby

 

Parkering:

Lige meget om man kommer nord eller syd fra, bør man dreje fra Helsingørmotorvejen ved afkørsel 16, (Lyngby C). Følg dernæst Klampenborgvej mod Lyngby Centrum i ca. 1 kilometer og drej i lyskrydset til højre ad Sorgenfrigårdsvej. Følg Sorgenfrigårdsvej indtil det første lyskryds og drej her til højre ad Lundtoftevej. Derefter har man Lyngby Stadion på venstre hånd.

Parkeringsmulighederne ved stadion er ofte begrænset, hvorfor publikum opfordres til også at benytte parkeringen ved DTU, et lille stykke længere henne ad Lundtoftevej.

Offentlig transport:

Tog
Fra Lyngby Station
S-Togs linje B og E standser ved Lyngby Station. Herfra kan man tage bus til stadion (se forneden)
Det er også muligt at gå fra Lyngby Station - det tager cirka 25-30 minutter.

Fra Lyngby Lokalstation
Det er også muligt at benytte Nærumbanen (Jægersborg-Nærum), der stopper ved Lyngby Lokalstation. Derfra er der cirka 500m til stadion og alternativt kan bus 353 benyttes.

Bus
Bus 300S (mod Ishøj eller Nærum) og bus 353 (mod Lyngby st. eller Helsingør st.) stopper ved stoppestedet "Lyngby Svømmehal", der ligger lige ved indkørslen til Lyngby Stadion.

Bus 182 og 183 kan også benyttes - begge busser betjener stoppestedet "Sorgenfrigårdsvej/Nørregade", der ligger tæt på stadion.

 

AaB takker alle for støtten til holdet på udebane. 

Tags på denne nyhed

Storsejr til AaB's reservehold

27. november 2017 kl. 16:02 af Rasmus Estrup

Allerede fra første fløjt var der ikke tvivl om udfaldet af reserveholdskampen mellem AaB og Hobro I.K. En kamp, det bolsjestribede hjemmehold endte med at vinde 4-0. 

Sejrstogtet startede efter fem minutter. Her kanonerede Pavol Safranko bolden op på overliggeren, hvorefter AaB fastholdt presset. Et pres der endte med et hårdt fladt indlæg fra Bardhec Bytyqi til Pavol Safranko, der tæt under mål sendte bolden over stregen til 1-0. 

Efter 20 minutter havde AaB tre gode muligheder kort efter hinanden. To af dem til den slovakiske målscorer. Men kampen skulle hen i sit 28. minut før 2-0-scoringen kom. Her drev Yann Rolim selv bolden frem mod Hobro-feltet, og inden han nåede derhen, tæskede han kuglen flot ind ved nærmeste stang. 

Tre minutter senere trykkede Yann Rolim igen godt af, men Nicolaj Jørgensen reddede i Hobro-målet. Returen røg dog lige ud til gæstespiller Dame Gueye, der scorede til 3-0. 

Efter pausen fortsatte AaB med at skabe flere gode muligheder, mens Tamati Williams i AaB-målet kun for alvor blev testet to gange i hele kampen. Og begge gange tog den newzealandske keeper sig sikkert af forsøgene. 

Fem minutter før tid fik AaB med rigtig fint opspil skabt gode chancer til først Marco Meilinger og siden Yann Rolim, men begge forsøg blev misbrugt.

De to spillere var dog kort før tid involveret i kampens sidste scoring til 4-0. Et godt opspil førte til en god hælaflevering fra Marco Meilinger til Yann Rolim, og brasilianeren tippede elegant bolden over Hobro-målmanden til 4-0. 

- Vi spiller fremragende. Det eneste vi kan være en smule utilfreds over, er, at vi ikke vinder større end 4-0. Vi spiller hurtigt og med høj koncentration. Vi får skabt chancer i mellemrummene, over kanterne, gennem stikninger og dybe bolde. Der var rigtig mange gode elementer i kampen, siger assistenttræner Jacob Friis. 

Med sejren slutter AaB på førstepladsen i puljen med 13 point efter seks kampe. 

AaB stillede op i følgende startopstilling: 

Tamati Williams
Bardhec Bytyqi, Nikolaj Lyngø, Nicolai Rask Lassen (Danmarksserien), Robert Kakeeto
Yann Rolim, Oliver Abildgaard, Kasper Risgård, Louka Andreasen (gæstespiller)
Pavol Safranko, Dame Gueye (gæstespiller)

I løbet af anden halvleg kom Mathias Andersen, Marco Meilinger, Wessam Abou Ali (U/19 Liga) og Anders Bærtelsen (U/19 Liga) ind. 

Tags på denne nyhed

Ny Håndsrækningstrøje støtter AaB Support Club og AaB Tifo Kaos

27. november 2017 kl. 10:42

Trøjen lanceres med henblik på at støtte et udvalgt formål, og denne gang er modtagerne AaB’s officielle fanklub, AaB Support Club, og AaB Tifo Kaos, der sammen bidrager til at skabe bedre stemning for tilskuerne til AaB’s hjemmekampe på Aalborg Portland Park.

Trøjen er en del af AaB’s faste CSR-projekt, Hele Nordjyllands Håndsrækning, hvor AaB siden foråret 2015 halvårligt har doneret en krone pr. tilskuer til hjemmekampe på Aalborg Portland Park til et velgørende formål.

Projektet blev i 2016 udbygget med lanceringen af den første såkaldte Håndsræknings-velgørenhedstrøje, der resulterede i en donation på 90.000 kroner til Veteran Oasen fra AaB, Spar Nord og hummel.

Opbakning fra Spar Nord og hummel
- Vi lancerede sidste år den første Håndsrækningstrøje, som blev utrolig godt modtaget, og vi glæder os nu til at kunne fremvise den anden trøje i rækken. Samtidig er vi glade for at vores trofaste partnere Spar Nord og hummel igen i år bakker op om Hele Nordjyllands Håndsrækning, der for os til stadighed er en god måde at give noget tilbage til de nordjyder, der støtter os, udtaler AaB’s administrerende direktør Stephan Schors.

AaB’s hovedsponsor Spar Nord har således for andet år i træk indvilget i generøst at afgive en del af pladsen på denne særlige velgørenhedstrøjetrøje, hvorfor det er ”Hele Nordjyllands Håndsrækning”, der pryder trøjens bryst.

- Som hovedsponsor med rødder i Nordjylland er det oplagt, at vi sammen med hummel fortsat støtter op om AaB’s initiativ, der kommer ud og gør en forskel, og vi ved, at mange små forskelle kan give en stor effekt, lyder det fra bankdirektør John Lundsgaard fra Spar Nord.

Fra hummels side har man også bidraget, så trøjen ikke blot har et unikt design og udtryk, men også kan sælges til en særpris på 399 kroner, hvoraf Spar Nord, hummel og AaB i fællesskab giver 100 kr. pr. solgt trøje til AaB Support Club og AaB Tifo Kaos.

- Vi glade for, at vi igen i år har fået lov at designe en helt speciel trøje til AaB, hvor vi sammen med klubben og Spar Nord kan sprede vores company karma og være med til at støtte et udvalgt formål. 

- Vi har i trøjen indlagt nedtonede striber i stoffet samt bevaret AaB’s røde farve på vinkler og detaljerne, så selvom trøjen benyttes på udebane, har man både striberne og den røde farve med, lyder det fra Lars Westergaard, nordic sponsorship manager i hummel.

I alt er der produceret 900 Håndsrækningstrøjer, der sælges frem til december 2018, eller så længe lager haves. Herefter gøres salget op og for hver solgt trøje går 100 kroner til AaB Support Club og AaB Tifo Kaos.

- Vi synes det er rigtig fedt, at der bliver tænkt på fansene, og at vi på den måde kan have et tættere samarbejde om at skabe god stemning på stadion. Forhåbentlig er der mange, der vil støtte op om tiltaget ved at købe trøjen, så vi kan lave en masse fanfremmende aktiviteter på både hjemme- og udebane, udtaler Mads Aagaard, formand for AaB Support Club.

AaB har som politik altid at være iklædt AaB’s rød-hvide klubdragt – også når det er muligt på udebane, men i anledning af lanceringen af Håndsrækningstrøjen vil denne blive båret første gang i lørdagens udekamp mod Lyngby Boldklub.

Allerede nu kan man bestille sit eget eksemplar i AaB’s webshop, hvor prisen som nævnt og ganske som sidste år er 399 kroner.

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:
Veteran Oasen – velgørenhedstrøje 2017 – 90.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

Kildehuset Fountain House – forår 2017 – 31.249 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Broen Aalborg – efterår 2016 – 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Hjerterummet og Cykel20 – forår 2016 – 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

The Back To Life Project – efterår 2015 – 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Headspace Aalborg – forår 2015 – 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Tags på denne nyhed
'