AaB TV: Edison Flores om VM og AaB

24. november 2017 kl. 10:21 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Vidste du om FC Helsingør og AaB…

23. november 2017 kl. 12:20 af Brian Andersen

- at det forestående opgør er AaB’s første besøg til en DM-kamp i Helsingør siden 1984. Dengang foregik det i 3. division, hvor den lige kamp endte med tre scoringer til hver klub.

- at FC Helsingør og AaB er indeværende sæsons to mindst scorende klubber med blot 27 scoringer tilsammen. Omvendt hører AaB til i den bedste halvdel rent forsvarsmæssigt, hvorimod FC Helsingør ligger i den nederste fjerdedel.

- at AaB kun har scoret kampens første mål i syv ud af sæsonens 16 Alka Superligakampe, hvilket har givet fire sejre, to uafgjorte og et nederlag. Omvendt er AaB kun kommet bagud i fem kampe (0V-1U-4T), mens fire kampe er endt helt uden scoringer.

- at FC Helsingør ikke har spillet uafgjort endnu i indeværende sæson, hvor det er blevet til fire sejre og 12 nederlag. Omvendt har AaB spillet uafgjort i syv ud af de 16 kampe, dog ikke i de seneste tre kampe.

- at AaB med en sejr lørdag mod FC Helsingør kan tage to sejre mod en oprykker for første gang i indeværende og forrige sæson. Sidste sæson mødte AaB tre oprykkere i sammenlagt otte Alka Superligakampe; Lyngby Boldklub (1V-0U-1T), AC Horsens (0V-1U-1T) og Silkeborg I.F. (1V-1U-2T).

- at AaB ikke har haft de bedste erfaringer med lørdagens dommer Michael Johansen som dommer på udebane i Alka Superligaen. Det er ikke blevet til sejr siden august 2012, og de efterfølgende fem kampe er endt med to uafgjorte og tre nederlag.

- at datoen 25. november er historisk for AaB, idet klubben i 1990 med en 6-5 sejr sikrede sig forbliven i den bedste række efter to playoffkampe mod B 1909. Efterfølgende har AaB fået tre sejre og en uafgjort på denne dato i Alka Superligaen.

- at datoen 25. november også sender gode minder om deltagelsen i gruppespillet i UEFA Champions League i 2008; denne dag besejrede AaB hjemme på Aalborg Portland Park den skotske storklub Celtic med 2-1 efter et selvmål og en fuldtræffer af Caca.

- at AaB senest var i aktion på datoen 25. november, da det i 2016 i Aalborg blev 2-1 over Randers FC efter et selvmål og et pletskud af Frederik Børsting.

- at AaB har scoret knap halvdelen af indeværende sæsons 14 mål i kampens andet kvarter, dvs. i perioden 16.-30. minut. Omvendt har FC Helsingør været farlige i kampens første og sidste kvarter, hvor klubben har scoret ni af sæsonens 13 mål.

- at AaB er uden nederlag i de seneste fire Alka Superliga-udekampe afviklet på en lørdag, hvoraf de tre seneste er endt uafgjort. Faktisk har AaB kun tabt en ud af de 11 seneste lørdags-udekampe i Alka Superligaen (4V-6U-1T).

- at AaB og FC Helsingør 15. oktober 2017 mødtes første gang i indeværende sæson. Her blev Jannik Pohls afretning afgørende for AaB’s 1-0 gevinst på Aalborg Portland Park.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Black Friday i AaB Webshop

23. november 2017 kl. 10:33

Kig ind og spar 50% på flere end 30 udvalgte varer.

Black Friday i AaB Webshop starter i nat kl. 00.01 og slutter kl. 23.59 i morgen fredag d. 24. november.

Tilbuddene gælder så længe lager haves.

Klik ind her og gør en god julehandel, når det nye døgn starter.

Tags på denne nyhed

Kasjo på besøg

22. november 2017 kl. 15:19

Se i videoen her hvad der kom ud af besøget, hvor det blandt andet blev til besøg i omklædningsrummet, et møde med Christian Bassogog og meget mere.

Tags på denne nyhed

Alle mand til Helsingør

22. november 2017 kl. 12:57

Navn: Helsingør Stadion

Kapacitet: 5.500

Placering udebaneafsnit: Oddset-tribunen

Billetpriser på kampdag:

U/16 år: 10 kr.

Pensionist: 60 kr.

Voksen: 100 kr.

 

Køb billetter til kampen her

 

Transport til og fra Helsingør

 

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bustur:

https://aabsupportclub.dk/?product_cat=busture

Vesttribunen – for yderligere info:

www.facebook.com/vesttribunen

 

Kør selv 

Adresse:

Nordre Strandvej 11, 3000 Helsingør

Parkering:
Der er to parkeringsområde ved indgangen til Helsingør Stadion. Der er ikke seperat presseparkering.

 

Offentlig transport:
Med Kystbanen til Helsingør Station videre med Lokalbanen til Marienlyst St. (udebane) eller Højstrup Trinbræt (hjemmebane). Eller ved spadsértur gennem Helsingørs gamle by via Marienlyst Allé og -slotspark, eller via Sankt Anna Gade og videre op af Nordre Strandvej til nr. 11A (ca. 2 km). 

Cykelparkering:
Ved tennisbanerne op mod indgangen til Helsingør Stadion.

 

AaB takker alle for støtten til drengene og Nordjylland på udebane. 

Tags på denne nyhed
'