Kom til pokalkamp i dag for kun 50 kr.

2. marts 2017 kl. 09:20

De særlige priser til pokalkampen gælder på alle tribuner på Aalborg Stadion, det vil sige Spar Nord-, Weber,- og 3F tribunerne.

Har man sæsonkort er der naturligvis gratis entré til kampen med adgang til egen plads.

Skulle AaB sikre sig avancement vil det betyde, at man for fjerde år i træk som minimum når frem til DBU Pokalens kvartfinale.

Der er derfor brug for al tænkelig støtte fra lægterne for at hjælpe Hele Nordjyllands Hold på vej mod endnu en sejr over Silkeborg I.F., der søndag måtte forlade Aalborg Stadion med et 3-0 nederlag.

Køb dine billetter til torsdagens kamp lige her.

Alle mand til Odense!

2. marts 2017 kl. 08:22

Navn: EWII Park           

Kapacitet: 15.790

Placering udebaneafsnit: Nordea-tribunen   

Kapacitet udebaneafsnit: 800

 

Billetpriser

U/15: 60,-

Voksen: 120,-

Pensionist: 60,-

Link til billetsalg 

 

Indgang:D1

 

Transport til og fra EWII Park

Fælles:

ASC bustur - bemærk sidste tilmeldingsfrist er  fredag kl. 12.00

https://aabsupportclub.dk/?product_cat=busture

 

Vesttribunen bustur:

www.facebook.com/Vesttribunen for yderligere info

 

Kør selv:

Adresse:Højstrupvej 7B, 5200 Odense

 

AaB takker alle for jeres støtte til holdet og Nordjylland på udebane. 

 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Optakt til ottendedelsfinalen i DBU Pokalen

1. marts 2017 kl. 17:13 af Rasmus Estrup

AaB spiller torsdag aften klokken 19.30 ottendedelsfinale i DBU Pokalen på Aalborg Stadion mod Silkeborg I.F. 

Op til pokalopgøret har AaB TV testet Rasmus Wurtz i hans viden om AaB og Silkeborg I.F. i DBU Pokalen. Se hvordan det går ham, og hør hvorfor han ser frem til opgøret på Aalborg Stadion.

Se indslaget fra AaB TV ovenfor.

Sylvestr nomineret til Månedens Spiller

1. marts 2017 kl. 16:09 af Rasmus Estrup

Februar bød på to runder af Alka Superligaen, og nu har et panel af eksperter nomineret AaB's nyindkøb Jakob Sylvestr til Månedens Spiller for februar. 

AaB har vundet begge kampe i februar, og den slovakiske angriber har scoret fire mål. Et mål mod AGF og et hattrick mod Silkeborg I.F. 

De to andre nominerede til Månedens Spiller i februar er Rasmus Jönsson fra OB og FC Midtjyllands Mikkel Duelund.

Kasper P. returnerer for AaB til pokalottendedelsfinale

1. marts 2017 kl. 14:16 af Brian Andersen

De to klubber mødtes på samme bane for bare tre dage siden, hvor AaB via Jakub Sylvestrs hattrick sikrede en 3-0 sejr i Alka Superligaen.

Nu gælder det en ny turnering, som AaB ligeledes prioriterer højt:

- Vi var selvfølgelig meget tilfredse med præstationen og resultatet i søndags, og det er spændende både som spiller og som træner at stå over for samme modstander med så få dages interval, siger AaB’s cheftræner Morten Wieghorst og uddyber:

- Silkeborg gjorde i visse situationer i første halvleg af kampen i søndags ondt på os, men det har vi fået samlet op på – velvidende at de kan vælge en helt anden taktisk tilgang i morgen aften.

- Vi kan ikke forvente samme kampforløb med relativt tidlige scoringer i vores favør, men vi er velforberedte og klar til at præstere optimalt, så vi kan vinde og gå videre i en turnering, vi prioriterer højt, understreger Morten Wieghorst.

- Seks-syv spillere i vores trup var med til at vinde pokalfinalen i 2014, og jeg er sikker på, at de har fortalt de unge, hvor stor en ting det er, og naturligvis er det vores ambition at gå hele vejen i turneringen, fastslår Morten Wieghorst, der efter dagens træningspas har udtaget følgende 19 navne:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Markus Holgersson, 8 Rasmus Würtz, 10 Edison Flores, 11 Jakub Sylvestr, 14 Casper Sloth, 16 Magnus Christensen, 18 Rasmus Thellufsen, 20 Marco Meilinger, 22 Ivan Lucic, 24 Morten Rokkedal, 25 Frederik Børsting, 26 Robert Kakeeto, 27 Oliver Abildgaard, 29 Sebastian Grønning og 32 Kasper Pedersen.

Skadeslisten omfatter Kasper Risgård og Bardhec Bytyqi, mens Joakim Mæhle og Jannik Pohl sidder over med småskavanker.

Til torsdag aftens duel er adgangsprisen kun 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Har man sæsonkort, er der gratis entré med adgang til egen sædvanlige plads.

I forbindelse med Superligakampen i søndags på Aalborg Stadion afgik en 72-årig mand ved døden, da et hjertestop ramte den 72-årige, hvis liv trods en øjeblikkelig redningsindsats desværre ikke stod til at redde. AaB har efterfølgende tilbudt krisehjælp til tilskuere, der på nærmeste hold måtte være blevet berørt af dødsfaldet.

I respekt for den tragiske hændelse vil der umiddelbart inden pokalkampen torsdag aften blive holdt et øjebliks stilhed.