Grønning og Enevoldsen scorede i reserveholdssejr

7. marts 2017 kl. 15:49 af Rasmus Estrup

AaB er kommet godt fra start i forårets Reserveholdsturnering. Tirsdag eftermiddag blev det til anden sejr på to kampe, da Randers FC blev slået med 2-1 i Randers. 

Efter en lige indledning bragte Sebastian Grønning AaB foran 1-0 efter cirka 20 minutters spil. Som kampen skred frem blev AaB bedre og bedre og fik i alt kreeret ni gode chancer. 

To af disse blev brændt umiddelbart inden, Randers FC med cirka ti minutter til pausefløjtet udlignede til 1-1 ved Marcus Mølvadgaard. 

Randers FC havde i seneste kamp i Reserveholdsturneringen besejret Brøndby I.F. med 5-0, og holdet var kampen igennem en trussel på især dødbolde. 

Men over hele kampen var AaB bedst, og med cirka et kvarters tid tilbage scorede Thomas Enevoldsen sejrsmålet til 2-1 på straffespark.

- Offensivt var det en super præstation. Vi får skabt en lang række store chancer. At vi så brænder mange af dem, er vi ikke tilfredse med, men vi er meget tilfredse med de mange gode offensive aktioner. Generelt var der mange fine individuelle præstationer på holdet i dag, siger assistenttræner Jacob Friis. 

AaB står nu med seks point efter to kampe i Reserveholdsturneringen. 

- Med de mange chancer vi havde, skulle vi have lukket kampen tidligere, men det betyder meget, at vi vinder over et navnestærkt Randers FC-hold, der blandt andre stillede op med Mayron George, Erik Marxen, Nicolai Poulsen, Jonas Bager og Andreas Bruhn, siger Jacob Friis. 

Edison Flores, der startede inde for reserveholdet, fik som planlagt 60 minutters spilletid, mens Sebastian Grønning fik 75 minutter. De to spillere blev erstattet af henholdvis Wessam Abou Ali og Mads Stefansen, som begge er U/19-ligaspillere. 

Tre AaB-talenter udtaget til U/16-landsholdet

7. marts 2017 kl. 14:11 af Rasmus Estrup

Når U/16-landsholdet samles i Vildbjerg tirsdag og onsdag i næste uge, vil tre af AaB's talenter være med i samlingen. 

Gabriel Adriano Alves Christensen, Jeppe Pedersen og Thomas Albert Christiansen er alle tre udtaget til landsholdssamlingen, der varer fra 14. til 15. marts.

De tre spillere står noteret for tre U/16-landskampe hver, og under landsholdssamlingen vil der blive spillet en intern træningskamp. 

Reserveholdet gæster Randers FC

7. marts 2017 kl. 11:29 af Rasmus Estrup

Tirsdag eftermiddag klokken 13.00 spiller AaB på udebane mod Randers FC i Reserveholdsturneringen. 

Assistenttræner Jacob Friis og udviklingschef Poul Erik Andreasen har valgt følgende opstilling fra start: 

Nicolaj Jørgensen (U/19)

Patrick Kristensen - Kasper Pedersen - Morten Rokkedal - Mathias K. Andersen (U/19)

Edison Flores - Robert Kakeeto - Casper Sloth - Oliver Abildgaard

Sebastian Grønning - Thomas Enevoldsen

På bænken sidder Markus Iversen, Alexander Tved, Mathias Johannesen, Wessam Abou Ali, Mads Stefansen og Nikolaj Lynø, der alle er fra U/19 Liga. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af OB-AaB

7. marts 2017 kl. 11:25 af Rasmus Estrup

AaB tabte mandag aften 4-0 til OB på EWII Park i Odense. 

Se sammendrag af kampen fra AaB TV via indslaget herover.