Bytyqi på måltavlen for Albanien

27. marts 2017 kl. 18:19 af Brian Andersen

I debutkampen lørdag mod Moldova sluttede opgøret uden scoringer, men i dagens dyst mod samme modstander formåede albanerne at sejre 2-0 via blandt andet Bardhec Bytyqis pletskud tre minutter før tid.

I det første møde med Moldova spillede Bardhec Bytyqi alle 90 minutter, mens det i dagens duel blev til de sidste 35 minutter på grønsværen.

Pohl og Thellufsen startede inde i U/20-landsholdssejr

27. marts 2017 kl. 15:10 af Rasmus Estrup

U/20-landsholdets sidste testkamp under denne landsholdssamling i Spanien endte med endnu en sejr på 2-0. Denne gang over Rumæniens U/21-landshold.

Rasmus Thellufsen og Jannik Pohl startede begge ind og fik alle 90 minutter i kampen. Magnus Christensen og Joakim Mæhle, der begge fik spilletid i fredagens U/20-landsholdssejr, kom ikke på grønsværen mod Rumænien.

Danmarks mål blev scoret af Stefan Gartenmann og Mads Tychosen.

AaB sænker fansenes billetpriser til alle udekampe i gruppespillet

27. marts 2017 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

Når slutspillet i Alka Superligaen for AaB's vedkommende starter på lørdag, venter der seks spændende kampe. Tre af disse er på udebane, og AaB vil gerne have så mange AaB-fans som muligt på lægterne i Silkeborg, Aarhus og Viborg for at skabe den bedst tænkelige opbakning.

Derfor har AaB i samarbejde med Silkeborg I.F., AGF og Viborg F.F. valgt at reducere billetprisen i udebaneafsnittene, således alle AaB-fans blot skal betale 50 kr. pr. voksenbillet og 25 kr. pr. børnebillet for at få adgang til udebaneafsnittet i Silkeborg, Aarhus og Viborg.

Billetterne købes efter normal procedure enten på den arrangerende klubs hjemmeside eller i billetboderne forud for kampstart på kampdagene. Billetpriserne er allerede sænket i klubbernes webshops.

Vi håber, at mange AaB-fans vil være med til at male de jyske udeafsnit røde og hvide i gruppespillets kampe.

Se kamptidspunkter for både ude- og hjemmekampe.

Danmarksserien tabte til ubesejret tophold

27. marts 2017 kl. 09:40 af Rasmus Estrup

AaB startede i lørdags forårssæsonen i Danmarksserien med et hjemmebanenederlag på 2-0 til topholdet I.F. Lyseng, der 15 kampe inde i sæsonen fortsat er ubesejret.

AaB var ellers i kontrol i kampens indledning, men efter 21 minutter var det alligevel udeholdet der efter en omstilling kunne bringe sig foran 1-0. Umiddelbart efter måtte AaB's forsvarsspiller Andreas V. Lassen lade sig udskifte med en skade.

Herefter overtog gæsterne kontrollen i kampen, og det manifeseterede sig endnu tyderligere kort inde i anden halvleg, da Andreas Bjørnager Urup blev udvist.

Med 20 minutter tilbage fik I.F. Lyseng dog også udvist en spiller, men AaB formåede ikke at genvinde det overtag, holdet havde i starten af kampen. I stedet lukkede I.F. Lyseng kampen med cirka 10 minutter igen, da de scorede til slutresultatet 2-0.

- Resultatmæssigt er det en træls start. Men vi er i et vakuum lige nu, hvor vi med en smal trup har døjet med mange skader i opstartsfasen, og der er stadig et par skader på nøglepositioner. Samtidig møder vi den klare førsteplads i Danmarksserien, og over 90 minutter er resultatet fortjent, siger Danmarksserietræner Kenneth Cortsen, der godt kunne mærke, at han havde et meget ungt hold med i lørdags.

- Vi var for ungdommelige i vores udtryk. Vi har selvfølgelig en række U/19-spillere og førsteårsseniorspillere med, men vi skal kunne stå bedre imod. Men vi må lære af kampen og blive mere modstandsdygtige, siger Kenneth Cortsen.

AaB's næste opgave i Danmarksserien er søndag 2. april på udebane mod VSK Aarhus.

AaB TV: Hvem er kongen af de sociale medier?

26. marts 2017 kl. 16:51 af Rasmus Estrup