Blåbjerg i engelsk uvejr

27. marts 2017 kl. 22:12 af Brian Andersen

Ruben Loftus-Cheek fra Chelsea scorede to gange, mens Solly March fra Brighton og Cauley Woodrow fra Fulham også bidrog til den engelske målfest.

Jakob Blåbjerg spillede alle 90 minutter for Danmark, der havde Frederik Børsting helt udenfor med lidt ankelproblemer.

For Jakob Blåbjerg var dysten mod England U-landskamp nummer 54.

Bytyqi på måltavlen for Albanien

27. marts 2017 kl. 18:19 af Brian Andersen

I debutkampen lørdag mod Moldova sluttede opgøret uden scoringer, men i dagens dyst mod samme modstander formåede albanerne at sejre 2-0 via blandt andet Bardhec Bytyqis pletskud tre minutter før tid.

I det første møde med Moldova spillede Bardhec Bytyqi alle 90 minutter, mens det i dagens duel blev til de sidste 35 minutter på grønsværen.

Tags på denne nyhed

Pohl og Thellufsen startede inde i U/20-landsholdssejr

27. marts 2017 kl. 15:10 af Rasmus Estrup

U/20-landsholdets sidste testkamp under denne landsholdssamling i Spanien endte med endnu en sejr på 2-0. Denne gang over Rumæniens U/21-landshold. 

Rasmus Thellufsen og Jannik Pohl startede begge ind og fik alle 90 minutter i kampen. Magnus Christensen og Joakim Mæhle, der begge fik spilletid i fredagens U/20-landsholdssejr, kom ikke på grønsværen mod Rumænien. 

Danmarks mål blev scoret af Stefan Gartenmann og Mads Tychosen.

Tags på denne nyhed

AaB sænker fansenes billetpriser til alle udekampe i gruppespillet

27. marts 2017 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

Når slutspillet i Alka Superligaen for AaB's vedkommende starter på lørdag, venter der seks spændende kampe. Tre af disse er på udebane, og AaB vil gerne have så mange AaB-fans som muligt på lægterne i Silkeborg, Aarhus og Viborg for at skabe den bedst tænkelige opbakning.

Derfor har AaB i samarbejde med Silkeborg I.F., AGF og Viborg F.F. valgt at reducere billetprisen i udebaneafsnittene, således alle AaB-fans blot skal betale 50 kr. pr. voksenbillet og 25 kr. pr. børnebillet for at få adgang til udebaneafsnittet i Silkeborg, Aarhus og Viborg.  

Billetterne købes efter normal procedure enten på den arrangerende klubs hjemmeside eller i billetboderne forud for kampstart på kampdagene. Billetpriserne er allerede sænket i klubbernes webshops. 

Vi håber, at mange AaB-fans vil være med til at male de jyske udeafsnit røde og hvide i gruppespillets kampe. 

Se kamptidspunkter for både ude- og hjemmekampe.

Tags på denne nyhed

Danmarksserien tabte til ubesejret tophold

27. marts 2017 kl. 09:40 af Rasmus Estrup

AaB startede i lørdags forårssæsonen i Danmarksserien med et hjemmebanenederlag på 2-0 til topholdet I.F. Lyseng, der 15 kampe inde i sæsonen fortsat er ubesejret. 

AaB var ellers i kontrol i kampens indledning, men efter 21 minutter var det alligevel udeholdet der efter en omstilling kunne bringe sig foran 1-0. Umiddelbart efter måtte AaB's forsvarsspiller Andreas V. Lassen lade sig udskifte med en skade. 

Herefter overtog gæsterne kontrollen i kampen, og det manifeseterede sig endnu tyderligere kort inde i anden halvleg, da Andreas Bjørnager Urup blev udvist. 

Med 20 minutter tilbage fik I.F. Lyseng dog også udvist en spiller, men AaB formåede ikke at genvinde det overtag, holdet havde i starten af kampen. I stedet lukkede I.F. Lyseng kampen med cirka 10 minutter igen, da de scorede til slutresultatet 2-0. 

- Resultatmæssigt er det en træls start. Men vi er i et vakuum lige nu, hvor vi med en smal trup har døjet med mange skader i opstartsfasen, og der er stadig et par skader på nøglepositioner. Samtidig møder vi den klare førsteplads i Danmarksserien, og over 90 minutter er resultatet fortjent, siger Danmarksserietræner Kenneth Cortsen, der godt kunne mærke, at han havde et meget ungt hold med i lørdags. 

- Vi var for ungdommelige i vores udtryk. Vi har selvfølgelig en række U/19-spillere og førsteårsseniorspillere med, men vi skal kunne stå bedre imod. Men vi må lære af kampen og blive mere modstandsdygtige, siger Kenneth Cortsen. 

AaB's næste opgave i Danmarksserien er søndag 2. april på udebane mod VSK Aarhus. 

Tags på denne nyhed