Alle mand til Odense!

2. marts 2017 kl. 08:22

Navn: EWII Park           

Kapacitet: 15.790

Placering udebaneafsnit: Nordea-tribunen   

Kapacitet udebaneafsnit: 800

 

Billetpriser

U/15: 60,-

Voksen: 120,-

Pensionist: 60,-

Link til billetsalg 

 

Indgang:D1

 

Transport til og fra EWII Park

Fælles:

ASC bustur - bemærk sidste tilmeldingsfrist er  fredag kl. 12.00

https://aabsupportclub.dk/?product_cat=busture

 

Vesttribunen bustur:

www.facebook.com/Vesttribunen for yderligere info

 

Kør selv:

Adresse:Højstrupvej 7B, 5200 Odense

 

AaB takker alle for jeres støtte til holdet og Nordjylland på udebane. 

 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Optakt til ottendedelsfinalen i DBU Pokalen

1. marts 2017 kl. 17:13 af Rasmus Estrup

AaB spiller torsdag aften klokken 19.30 ottendedelsfinale i DBU Pokalen på Aalborg Stadion mod Silkeborg I.F. 

Op til pokalopgøret har AaB TV testet Rasmus Wurtz i hans viden om AaB og Silkeborg I.F. i DBU Pokalen. Se hvordan det går ham, og hør hvorfor han ser frem til opgøret på Aalborg Stadion.

Se indslaget fra AaB TV ovenfor.

Sylvestr nomineret til Månedens Spiller

1. marts 2017 kl. 16:09 af Rasmus Estrup

Februar bød på to runder af Alka Superligaen, og nu har et panel af eksperter nomineret AaB's nyindkøb Jakob Sylvestr til Månedens Spiller for februar. 

AaB har vundet begge kampe i februar, og den slovakiske angriber har scoret fire mål. Et mål mod AGF og et hattrick mod Silkeborg I.F. 

De to andre nominerede til Månedens Spiller i februar er Rasmus Jönsson fra OB og FC Midtjyllands Mikkel Duelund.

Kasper P. returnerer for AaB til pokalottendedelsfinale

1. marts 2017 kl. 14:16 af Brian Andersen

De to klubber mødtes på samme bane for bare tre dage siden, hvor AaB via Jakub Sylvestrs hattrick sikrede en 3-0 sejr i Alka Superligaen.

Nu gælder det en ny turnering, som AaB ligeledes prioriterer højt:

- Vi var selvfølgelig meget tilfredse med præstationen og resultatet i søndags, og det er spændende både som spiller og som træner at stå over for samme modstander med så få dages interval, siger AaB’s cheftræner Morten Wieghorst og uddyber:

- Silkeborg gjorde i visse situationer i første halvleg af kampen i søndags ondt på os, men det har vi fået samlet op på – velvidende at de kan vælge en helt anden taktisk tilgang i morgen aften.

- Vi kan ikke forvente samme kampforløb med relativt tidlige scoringer i vores favør, men vi er velforberedte og klar til at præstere optimalt, så vi kan vinde og gå videre i en turnering, vi prioriterer højt, understreger Morten Wieghorst.

- Seks-syv spillere i vores trup var med til at vinde pokalfinalen i 2014, og jeg er sikker på, at de har fortalt de unge, hvor stor en ting det er, og naturligvis er det vores ambition at gå hele vejen i turneringen, fastslår Morten Wieghorst, der efter dagens træningspas har udtaget følgende 19 navne:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Markus Holgersson, 8 Rasmus Würtz, 10 Edison Flores, 11 Jakub Sylvestr, 14 Casper Sloth, 16 Magnus Christensen, 18 Rasmus Thellufsen, 20 Marco Meilinger, 22 Ivan Lucic, 24 Morten Rokkedal, 25 Frederik Børsting, 26 Robert Kakeeto, 27 Oliver Abildgaard, 29 Sebastian Grønning og 32 Kasper Pedersen.

Skadeslisten omfatter Kasper Risgård og Bardhec Bytyqi, mens Joakim Mæhle og Jannik Pohl sidder over med småskavanker.

Til torsdag aftens duel er adgangsprisen kun 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Har man sæsonkort, er der gratis entré med adgang til egen sædvanlige plads.

I forbindelse med Superligakampen i søndags på Aalborg Stadion afgik en 72-årig mand ved døden, da et hjertestop ramte den 72-årige, hvis liv trods en øjeblikkelig redningsindsats desværre ikke stod til at redde. AaB har efterfølgende tilbudt krisehjælp til tilskuere, der på nærmeste hold måtte være blevet berørt af dødsfaldet.

I respekt for den tragiske hændelse vil der umiddelbart inden pokalkampen torsdag aften blive holdt et øjebliks stilhed.

AaB-Silkeborg kampinformation

1. marts 2017 kl. 12:24

Kampinfo

Spillerunde: 1/8-finale
Spilledato: Torsdag 2. marts 2017
Kick-off: kl. 19.30
Dørene åbner: kl. 18.30
Dommer: Mads Kristoffer-Kristoffersen

Billetter til kampen - særpris kun 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn

Til torsdagens kamp er der særpris på billetter. Kun 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Tilbuddet gælder billetter til Spar Nord-, Weber- og 3F tribunerne.

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Stadion i billethusene, som alle åbner kl. 18.30. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Nordjyske Arena, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Stadions syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

Scan din billet fra mobilen

Som noget nyt kan man fra foråret 2017 scanne sine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.

Opvarmning før kampen

Fra kl. 17.30 kan du varme op til kamp foran Weber Tribunen med nyde kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen og live musik sammen med andre AaB-fans. 

Som noget nyt serveres der 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. ligesom du naturligvis fortsat kan nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for mandagens kamp er #AaBSIF – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Merchandise

Den flotte AaB Fanshop på A. Enggaard Tribunen åbner kl. 17.30, to timer før kampstart. Her kan du købe masser af forskelligt merchandise, inklusive spillertrøjer fra hummel, flag, caps og meget mere.

Torsdag kan du spare 20% på alle huer, handsker og halstørklæder. Tilbuddet gælder kun på Aalborg Stadion på kampdagen.

Merchandiseboden foran Weber Tribunen ved Aalborg Stadion åbner også kl. 17.30. Kig forbi, og bliv klædt på til kamp med de nyeste spillertrøjer og tøj fra hummel samt naturligvis også halstørklæder, caps m.m.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Stadion åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I størstedelen af boderne inde på Aalborg Stadion kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Stadion. 

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Stadion.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Stadion. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Stadion.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Stadion.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser. 

Billetter til kørestolsbrugere, som koster kr. 155,- incl. gebyr, kan enten købes online eller i billethusene på Aalborg Stadion på kampdagen. 

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

God kamp!