AaB TV: Tilbageblik på Silkeborg I.F. - AaB

29. marts 2017 kl. 12:45 af Rasmus Estrup

Flores matchvinder mod Uruguay

29. marts 2017 kl. 08:14 af Rasmus Estrup

Det skete, da AaB-spilleren i det 62. minut firsttimede bolden i mål til slutfacit 2-1 i VM-kvalifikationskampen i Lima foran 41.754 jublende peruvianere.

Uruguay havde ellers taget føringen i første halvleg, men Paolo Guerrero fra Flamengo udlignede inden pausen.

Edison Flores blev i sin 17. A-landskamp for Peru udskiftet i sidste minut. Scoringen til 2-1 var Flores' femte i nationaldragten.

To AaB’ere udtaget til turnering med U/16-landsholdet

28. marts 2017 kl. 12:41 af Brian Andersen

Her gælder det indledningsvis 11. april mødet med Brasilien, mens Marokko er modstanderen dagen efter.

Endelig skal det danske U/16-landshold spille placeringskamp såvel 15. som 17. april.

Både Thomas Albert Christiansen og Jeppe Pedersen er i forvejen noteret for tre U/16-landskampe for Danmark.

AaB TV: Hvem er holdets Kloge Åge?

28. marts 2017 kl. 10:29 af Rasmus Estrup

Blåbjerg i engelsk uvejr

27. marts 2017 kl. 22:12 af Brian Andersen

Ruben Loftus-Cheek fra Chelsea scorede to gange, mens Solly March fra Brighton og Cauley Woodrow fra Fulham også bidrog til den engelske målfest.

Jakob Blåbjerg spillede alle 90 minutter for Danmark, der havde Frederik Børsting helt udenfor med lidt ankelproblemer.

For Jakob Blåbjerg var dysten mod England U-landskamp nummer 54.