AaB TV: Forlængelse med Rasmus Thellufsen

30. marts 2017 kl. 16:02 af Rasmus Estrup

U/17 måtte nøjes med uafgjort i Vejle

30. marts 2017 kl. 14:24 af Rasmus Estrup

Onsdag spillede AaB 2-2 ude mod Vejle Boldklub i U/17 Ligaen. 

Efter et forsvarskoks i AaB-defensiven i kampens 3. minut, kunne hjemmeholdet bringe sig foran 1-0. 

Herefter stod der AaB på alt, og de nordjyske gæster havde flere chancer for både at udligne og bringe sig foran inden pausen, men det lykkedes ikke. 

AaB fortsatte dominansen efter pausen, og det blev endnu tydeligere, da Vejle blev reduceret til 10 mand i anden halvleg. 

Med 12 minutter igen fik AaB endelig hul på bylden, da Oliver Klitten udlignede til 1-1. 

Kort efter sendt AaB's Jonas Raunbak udeholdet på sejrskurs med målet til 2-1. Men tre minutter inde i tillægstiden fik Vejle Boldklub udlignet til slutresultatet 2-2 ud af ingenting. 

- Selvom vi ud fra vores chancer skal være foran 3-1 ved pausen, er der plads til forbedringer i vores spil. I anden halvleg kreerer vi chance på chance på chance. Vi er overlegne i skudstatistikken, og så er det ærgerligt ikke at vinde. Men vi kan glæde os over, at anden halvleg spillemæssigt nok er den bedste i hele sæsonen, siger U/17-ligatræner Adam Harell. 

AaB's næste kamp i U/17 Ligaen er på lørdag på udebane mod Brøndby I.F.

Tags på denne nyhed

Nyt Alka Superliga-magasin på gaden

30. marts 2017 kl. 13:41

Udover interviewet med AaB's cheftræner indeholder Alka Superligaens officielle magasin som altid masser af spændende læsestof fra og omkring alle 14 klubber. 

Tags på denne nyhed

AaB forlænger med Thellufsen

30. marts 2017 kl. 11:44 af Brian Andersen

20-årige Rasmus Thellufsen, der i 2012 som U/15-spiller skiftede til AaB fra samarbejdsklubben IF Skjold Sæby, blev i sommer sammen med fem holdkammerater fra sidste sæsons bronze-U/19 Ligahold rykket op i Superligatruppen, hvor den kreative offensivspiller i dette forår er ved at slå sit navn fast.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Rasmus Thellufsen er endnu et eksempel på vores dygtige talentarbejde i både AaB og i vores cirka 120 samarbejdsklubber, og efter et halvt års tilvænning har ”Ralle” for alvor formået at hæve sit niveau henover vinterpausen.

- Som spiller har Rasmus en god base. Han er spilintelligent, han er teknisk dygtig og udfordrende og driblestærk mand mod mand, og så er han lidt usædvanligt for den type spiller også ekstremt hårdtarbejdende, fremhæver Allan Gaarde.

- Derfor er vi selvfølgelig glade for at en forlængelse – i lighed med Magnus Christensen og Joakim Mæhle fra samme kuld – er kommet på plads, og vi ser Rasmus Thellufsen som en spiller med et kæmpe potentiale, slutter Allan Gaarde.

Foreløbig er det blevet til ni U-landskampe og to scoringer for Rasmus Thellufsen, der senest var i aktion i mandags for U/20-landsholdet.

- Det er en drengedrøm for mig at lave en lang aftale med AaB, og det er noget, jeg har arbejdet hårdt for siden sommer, siden Rasmus Thellufsen.

- Forlængelsen betyder, at jeg nu har god tid tid at fortsætte min udvikling og bygge på, og det betyder selvfølgelig meget for mig, at AaB tror på mig.

- For mig gælder det nu om sammen med holdet, truppen og staben at tage næste step, og det er der heldigvis en masse gode og dygtige mennesker i klubben, der kan hjælpe mig med, konstaterer Rasmus Thellufsen.

16 ud af 24 spillere – altså to tredjedele – i AaB’s Superligatrup har spillet ungdomsfodbold for Hele Nordjyllands Hold.

Rasmus Thellufsen er foreløbig noteret for ni officielle kampe og fire mål for AaB.

Tags på denne nyhed

Alle mand til Silkeborg!

30. marts 2017 kl. 09:41

Navn: Mascot Park

Kapacitet: 10.000

Placering udebaneafsnit: Henton-Tribunen

Billetpriser på kampdag:

NB: Der tages imod Dankort i både billet- og madboder

u/6 år: Gratis

6-12 år: 25 ,-

Voksen: 50 ,-

 

Billetpriser i forsalg:

Billetforsalget er lukket

 

Transport til og fra Silkeborg

 

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bustur:

www.aabsupportclub.dk

 

Vesttribunen arrangerer bustur:

www.facebook.com/vesttribunen - for yderligere info

 

Kør selv:

Adresse:

Stadion Allé 14, 8600 Silkeborg

 

Parkering:

Det anbefales at medrejsende AaB-fans parkerer ved Marienlundsvej ved Ferskvandscentret, som ligger umiddelbart bag Mascot Park.

 

AaB takker Jer alle for jeres støtte til drengene og Nordjylland på udebane.

Tags på denne nyhed
'