AaB sænker fansenes billetpriser til alle udekampe i gruppespillet

27. marts 2017 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

Når slutspillet i Alka Superligaen for AaB's vedkommende starter på lørdag, venter der seks spændende kampe. Tre af disse er på udebane, og AaB vil gerne have så mange AaB-fans som muligt på lægterne i Silkeborg, Aarhus og Viborg for at skabe den bedst tænkelige opbakning.

Derfor har AaB i samarbejde med Silkeborg I.F., AGF og Viborg F.F. valgt at reducere billetprisen i udebaneafsnittene, således alle AaB-fans blot skal betale 50 kr. pr. voksenbillet og 25 kr. pr. børnebillet for at få adgang til udebaneafsnittet i Silkeborg, Aarhus og Viborg.  

Billetterne købes efter normal procedure enten på den arrangerende klubs hjemmeside eller i billetboderne forud for kampstart på kampdagene. Billetpriserne er allerede sænket i klubbernes webshops. 

Vi håber, at mange AaB-fans vil være med til at male de jyske udeafsnit røde og hvide i gruppespillets kampe. 

Se kamptidspunkter for både ude- og hjemmekampe.

Tags på denne nyhed

Danmarksserien tabte til ubesejret tophold

27. marts 2017 kl. 09:40 af Rasmus Estrup

AaB startede i lørdags forårssæsonen i Danmarksserien med et hjemmebanenederlag på 2-0 til topholdet I.F. Lyseng, der 15 kampe inde i sæsonen fortsat er ubesejret. 

AaB var ellers i kontrol i kampens indledning, men efter 21 minutter var det alligevel udeholdet der efter en omstilling kunne bringe sig foran 1-0. Umiddelbart efter måtte AaB's forsvarsspiller Andreas V. Lassen lade sig udskifte med en skade. 

Herefter overtog gæsterne kontrollen i kampen, og det manifeseterede sig endnu tyderligere kort inde i anden halvleg, da Andreas Bjørnager Urup blev udvist. 

Med 20 minutter tilbage fik I.F. Lyseng dog også udvist en spiller, men AaB formåede ikke at genvinde det overtag, holdet havde i starten af kampen. I stedet lukkede I.F. Lyseng kampen med cirka 10 minutter igen, da de scorede til slutresultatet 2-0. 

- Resultatmæssigt er det en træls start. Men vi er i et vakuum lige nu, hvor vi med en smal trup har døjet med mange skader i opstartsfasen, og der er stadig et par skader på nøglepositioner. Samtidig møder vi den klare førsteplads i Danmarksserien, og over 90 minutter er resultatet fortjent, siger Danmarksserietræner Kenneth Cortsen, der godt kunne mærke, at han havde et meget ungt hold med i lørdags. 

- Vi var for ungdommelige i vores udtryk. Vi har selvfølgelig en række U/19-spillere og førsteårsseniorspillere med, men vi skal kunne stå bedre imod. Men vi må lære af kampen og blive mere modstandsdygtige, siger Kenneth Cortsen. 

AaB's næste opgave i Danmarksserien er søndag 2. april på udebane mod VSK Aarhus. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Hvem er kongen af de sociale medier?

26. marts 2017 kl. 16:51 af Rasmus Estrup

Thellufsen scorede i U/20-landsholdssejr

25. marts 2017 kl. 10:40 af Brian Andersen

Også Magnus Christensen kom på banen i anden halvleg i et opgør, der således havde et stort AaB-aftryk.

Rasmus Thellufsen bragte otte minutter inde i anden halvleg danskerne foran, og Mathias Jensen fra FC Nordsjælland fordoblede føringen, inden Tjekkiet fik reduceret.

Rasmus Thellufsen spillede hele kampen, Joakim Mæhle 75 minutter og Jannik Pohl en time.

Det danske U/20-landshold med de fire AaB’ere møder ligeledes i Marbella Rumænien på mandag.

AaB-sneakers fra hummel klar i webshoppen

24. marts 2017 kl. 11:35

Den elegante sko kombinerer en fleksibel og slidstærk aerotech ydersål med en super komfortabel indersok med memory skum og har et diskret AaB-logo i skoens sål, samt udvendig på pløsen ved skoens snørrebånd.

Terrafly RB har fitzone, som sikrer en god pasform, og skoen giver ultimativ komfort i et enkelt nordisk design. Skoen er nem at style med de fleste outfits og er ideel til hverdag eller træning.

Bemærk, at de nye AaB-sko er produceret i et begrænset antal.

Tags på denne nyhed