Se reaktioner på den nye hjemmebanetrøje

5. maj 2017 kl. 08:27
Tags på denne nyhed

AaB TV: Landstrænere på besøg på Hornevej

4. maj 2017 kl. 12:34 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

AaB-Silkeborg kampinformation

4. maj 2017 kl. 11:17

Kampinfo

Spillerunde: Alka Superligaen 32. spillerunde
Spilledato: Søndag 7. maj 2017
Kick-off: kl. 16.00
Dørene åbner: kl. 15.00
Dommer: Dennis Mogensen

Billetter til kampen

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som alle åbner kl. 15.00. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

Scan din billet fra mobilen

Som noget nyt kan man fra foråret 2017 scanne sine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.

Ny hjemmebanetrøje får premiere søndag

Når Hele Nordjyllands Hold søndag løber på banen mod Silkeborg I.F. bliver det i en ny flot hjemmebanetrøje fra hummel. Se og læs mere her.

Trøjen kan du på kampdagen købe eksklusivt på Aalborg Portland Park i AaB Fanshop i foyeren på A. Enggaard Tribunen eller i merchandiseboden ved AaB-tyren foran Weber Tribunen.

Bestil din trøje før kampen hvis du vil have påtrykt spillernavn og nummer, så kan du hente den i pausen eller efter kampen.

Opvarmning før kampen

Fra kl. 14.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen og live musik. 

Som noget nyt serveres der 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. ligesom du naturligvis fortsat kan nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for søndagens kamp er #AaBSIF – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Merchandise - køb den nye spillertrøje før kampen

Den flotte AaB Fanshop på A. Enggaard Tribunen åbner kl. 14.00, to timer før kampstart. Her kan du købe masser af forskelligt merchandise, inklusive den nye spillertrøje fra hummel, flag, caps og meget mere.

Merchandiseboden foran Weber Tribunen ved Aalborg Portland Park åbner også kl. 15.00. Kig forbi, og bliv klædt på til kamp med de nyeste spillertrøjer og tøj fra hummel samt naturligvis også halstørklæder, caps m.m.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland ParkSe køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser. 

Billetter til kørestolsbrugere, som koster kr. 155,- incl. gebyr, kan enten købes online eller i billethusene på Aalborg Portland Park på kampdagen. 

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

God kamp! 

AaB i forhandlinger om salg af Joakim Mæhle

4. maj 2017 kl. 10:26 af Brian Andersen

Der udestår på nuværende tidspunkt stadig afklaring af flere forhold, både klubberne imellem og med spilleren samt formalisering af aftalerne, men det er AaB’s vurdering, at det med rimelighed kan forventes, at der opnås en aftale.

Den 19-årige U/20-landsholdsspiller Joakim Mæhle har kontrakt med AaB indtil 30. juni 2020.

Såfremt en endelig aftale opnås vil det betyde at AaB opjusterer forventningerne til årets resultat fra et overskud før skat i niveauet 15 mio. kr. til et overskud før skat i niveauet 25 mio. kr. Heri er indregnet investeringer i spillertruppen i det kommende transfervindue i sommeren 2017 og yderligere strategiske investeringer i den kommercielle udvikling af klubben. I de økonomiske forventninger er der ikke indregnet yderligere transferindtægter.

Yderligere informationer vil tilgå Fondsbørsen, når der enten er opnået en aftale eller ej.

AaB’s mission er igennem fodbold at underholde og skabe oplevelser på et økonomisk bæredygtigt grundlag.

AaB’s vision er at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold – både på og uden for banen.

AaB TV: Kandidater til månedens mål i april

3. maj 2017 kl. 13:05 af Rasmus Estrup

Hele Nordjyllands Hold scorede fire gange i april, og du kan nu være med til at stemme om, hvilket af målene der skal kåres til månedens mål. 

Klik på knappen herunder, se målene i videoen og afgiv din stemme, så deltager du i konkurrencen om et gavekort til Bone's på 300 kroner, samt to biografbilletter.

Tags på denne nyhed