Nu er den her!

7. maj 2017 kl. 10:00

Når Hele Nordjyllands Hold kl. 16.00 i dag løber på banen mod Silkeborg I.F. sker det i denne flotte nye hjemmebanetrøje, som er udviklet i samarbejde med hummel.

Trøjen har de klassiske stilrene rød-hvide AaB-striber, hvor der i de røde striber er indlagt tonale kontrasts­­­­triber, der også er gennemgående på trøjens ryg som delvise skyggestriber. Materialemæssigt er trøjen lavet i lækkert, slidstærkt letvægtsmateriale med hummels svedtransporterende BeeCool-teknologi.

Trøjen indeholder også en række ekstra detaljer, herunder en nytænkt, tætsiddende V-hals, samt #HeleNordjyllandsHold trykt i nakken på trøjen.

På indersiden af trøjens ærmesøm op er der med diskret grafik indvendig påtrykt årrækken med AaB’s danske mesterskaber i det ene ærme, mens det andet ærme indeholder årstallene for AaB’s pokaltitler.

Også de velkendte hvide shorts er blevet redesignet til den nye hjemmebanetrøje, og du kan naturligvis bestille hele sættet på webshoppen allerede nu, eller købe det på Aalborg Portland Park i forbindelse med dagens opgør mod Silkeborg I.F.

Her kan du fra kl. 14.00 se, prøve og købe trøjen i AaB Fanshop i foyeren på A. Enggaard Tribunen eller i merchandiseboden ved AaB-tyren foran Weber Tribunen. Ønsker du at købe din trøje med spillertryk på, så bestil den før kampen eller i pausen, så kan du få den færdigtrykte trøje med hjem efter kampen.

Den nye trøje og AaB’s kampe skal opleves i virkeligheden.

Tags på denne nyhed

AaB jagter førsteplads i gruppespillet

6. maj 2017 kl. 15:10

Efter seneste rundes 1-1 resultat i Viborg står AaB søndag efter for fjerde gang i foråret overfor Silkeborg I.F., denne gang på Aalborg Portland Park:

- Ja det er korrekt, det er fjerde gang på kort tid vi møder Silkeborg og begge hold hinanden kender godt nu. Vi ser naturligvis frem mod opgøret, det er en hjemmekamp og vi går selvfølgelig efter sejren, udtaler cheftræner Morten Wieghorst

Senest de to hold mødtes var i Silkeborg i det første indbyrdes opgør i Alka Superligaens gruppespil

- Vi synes vi spillede en god kamp senest i Silkeborg, hvor vi gjorde de rigtigodt på mange parametre og egentlig blot manglede at score. Så vi vil gerne spille kampen i morgen på samme måde, hvis vi kan, vel vidende at det højst sandsynligt bliver mod en modstander der skal vinde kampen.

- Det kan derfor give et lidt andet kampbillede end senest, men det er vi forberedt på og vi ved hvad vi skal have frem i vores spil for at skabe chancer og tage de tre point, afrunder AaB’s cheftræner, der har udtaget følgende 20-mands trup til opgøret:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Markus Holgersson, 7 Thomas Enevoldsen, 10 Edison Flores, 11 Jakub Sylvestr, 14 Casper Sloth, 16 Magnus Christensen, 18 Rasmus Thellufsen, 20 Marco Meilinger, 21 Kasper Risgård, 25 Frederik Børsting, 27 Oliver Abildgaard, 29 Sebastian Grønning, 31 Joakim Mæhle, 32 Kasper Pedersen, 33 Bardhec Bytyqi samt U/19-liga målmand Nicolaj Jørgensen. 

Rasmus Würtz og Jannik Pohl er begge ukampdygtige.

Søndagens opgør spilles kl. 16.00 på Aalborg Portland Park, hvor AaB også har premiere på en ny hjemmebanetrøje fra hummel.

AaB donerer 1 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2017 går ubeskåret til Kildehuset Fountain House i Nørresundby, som efter forårets foreløbig fire hjemmekampe allerede er sikret en donation på 22.003 kr.

AaB TV: Tilbageblik på AaB-Silkeborg I.F.

6. maj 2017 kl. 15:08 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

AaB TV: Thellufsen om Silkeborg-kampen

6. maj 2017 kl. 07:35 af Rasmus Estrup

AaB TV: Vinder af månedens mål i april

5. maj 2017 kl. 15:04 af Rasmus Estrup

I april måneds sidste kamp scorede Frederik Børsting månedens mål for AaB, da han med et langskud bragte AaB foran 1-0 på Energi Viborg Arena. 

AaB siger tak til alle, der var med til at stemme i konkurrencen og samtidig var med i lodtrækningen om et gavekort til Bone's for 300 kroner, samt to biografbilletter. 

Den heldige vinder af gavekortet og biografbilletterne er Martin Øland, som vi blive kontaktet af AaB. 

Se månedens mål for april i indslaget herover.

Tags på denne nyhed