-
5. marts kl. 18:00
1 : 1
18. februar
3 : 2
10. februar
2 : 0
3. februar
2 : 1
31. januar
2 : 3
26. januar

AaB'er scorede for U/16-landsholdet

22. maj 2017 kl. 08:27 af Rasmus Estrup

Jeppe Pedersen scorede danskernes mål mod Kosovo. Klubkammeraterne Thomas ALbert Christiansen og Gabriel Adriano Alves Christensen fik også spilletid.

AaB var velrepræsenteret, da U/16-landsholdet søndag aften mødte Kosovo i UEFA Development-turneringen i Irland. Jeppe Pedersen og Thomas Albert Christiansen startede inde, mens Gabriel Adriano Alves Christensen blev skiftet ind efter pausen. 

AaB's Jeppe Pedersen, der startede på midtbanen, bragte også danskerne i front, da han headede bolden i mål efter et hjørnespark i kampens 56. minut. Umiddelbart efter blev både målscoreren og forsvarsspiller Thomas Albert Christensen skiftet ud. 

Otte minutter før tid udlignede Kosovo til 1-1, og de hold gik i straffesparkskonkurrence for finde ud af, hvem der skulle have henholdsvis to point og ét point. Straffesparkskonkurrencen vandt Kosovo 4-3. 

U/16-landsholdet spiller igen tirsdag mod Nordirland. 

AaB TV: Stem på sæsonens mål

21. maj 2017 kl. 13:41 af Rasmus Estrup

Se kandidaterne til sæsonens bedste mål her.

Hvem har scoret sæsonens bedste AaB-mål? 

Det kan du være med til at afgøre, hvis du deltager i denne afstemning om sæsonens bedste AaB-mål i 2016/2017:

Klik her for at stemme

Deltager du i afstemningen er du med i lodtrækningen om en kampbrugt udebanetrøje af den tidligere AaB-spiller Christian Bassogog. 

Du kan se målene i videoen ovenfor eller via afstemningslinket. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Afskedsinterview med Enevoldsen

20. maj 2017 kl. 08:07 af Rasmus Estrup

Thomas Enevoldsens tager afsked med AaB ved sommerpausen. Se hans afskedsinterview med AaB TV her:

Tags på denne nyhed

AaB og Enevoldsen tager afsked

19. maj 2017 kl. 10:16 af Brian Andersen

AaB og Thomas Enevoldsen er blevet enige om, at vejene skilles ved kontraktudløb 30. juni 2017.

Thomas Enevoldsen, der startede med at spille fodbold i samarbejdsklubben St. Restrup I.F., vendte i sommeren 2014 hjem til Aalborg efter fem år hos hollandske FC Groningen og KV Mechelen i Belgien.

Sportsdirektør Allan Gaarde anerkender Thomas Enevoldsens betydning og karriere i AaB:

- ”Ene” har haft en superflot AaB-karriere over flere omgange, og det er kun forstyrrelsen af skader, der har forhindret ham i at have haft endnu større indflydelse på vores resultater.

- På sit højeste er Thomas en klassespiller, hvilket han særligt demonstrerede, da vi sikrede vores tredje danske mesterskab i 2008, men også da han blandt andet med vigtige scoringer mod Dynamo Kiev og Steaua Bukarest bidrog kraftigt til vores europæiske succes i efteråret 2015, siger Allan Gaarde.

- Thomas har nu ønsket at prøve sig selv af i udlandet endnu engang, hvilket vi respekterer og ønsker ham al muligt held og lykke med, slutter Allan Gaarde.

29-årige Thomas Enevoldsen kom til AaB som tiårig, hvilket i sagens natur gør indtryk i afskedens stund:

- Siden en tidlig alder har AaB været min klub, og jeg er først og fremmest taknemmelig for, hvordan AaB har været medvirkende til at forme mig både som spiller og person, og jeg glemmer ikke, at klubben troede på mig og stod klar med åbne arme for tre år siden, da mit ophold i Belgien sluttede.

- Særligt i sidste sæson formåede jeg at være afgørende, mens jeg både på egne og holdets vegne er ærgerlig over vores seneste sæson, hvor vi ikke har præsteret godt nok, fastslår Thomas Enevoldsen.

- For mig handler det nu om at genfinde mit niveau, og her er det min førsteprioritet at få endnu et udenlandsophold, men jeg vil selvfølgelig gerne takke alle i og omkring AaB for den opbakning, jeg altid har oplevet, lyder det fra Thomas Enevoldsen.

Thomas Enevoldsen blev noteret for 212 officielle kampe og 37 scoringer for Hele Nordjyllands Hold.

Tags på denne nyhed

Endnu en AaB'er udtaget til U/16-landsholdet

18. maj 2017 kl. 15:39 af Rasmus Estrup

Gabriel Adriano Alves Christensen er udtaget til U/16-landsholdet, der lørdag drager til turnering i Irland.

Når U/16-landsholdet fra på lørdag deltager i en UEFA Development turnering i Irland bliver det med tre AaB-talenter i truppen. 

Jeppe Pedersen og Thomas Albert Christiansen, der blev udtaget tidligere på måneden, får nemlig følgeskab af klubkammerat Gabriel Adriano Alves Christensen, der hidtil har spillet tre U/16-landskampe. 

Under turneringen i Irland spiller landsholdet tre kampe. 21. maj skal danskerne op imod Kosovo, 23. maj gælder det Nordirland og 25. maj spiller det danske U/16-landshold mod værtsnationen Irland.