-
25. februar kl. 14:00
1 : 1
18. februar
3 : 2
10. februar
2 : 0
3. februar
2 : 1
31. januar
2 : 3
26. januar

AaB TV: Kandidater til månedens mål i april

3. maj 2017 kl. 13:05 af Rasmus Estrup

Stem på månedens mål i april og vind gavekort til Bone's og to biografbilletter.

Hele Nordjyllands Hold scorede fire gange i april, og du kan nu være med til at stemme om, hvilket af målene der skal kåres til månedens mål. 

Klik på knappen herunder, se målene i videoen og afgiv din stemme, så deltager du i konkurrencen om et gavekort til Bone's på 300 kroner, samt to biografbilletter.

Klik her og afgiv din stemme nu for at være med i konkurrencen
Tags på denne nyhed

AaB og Lucic ophæver samarbejdet

3. maj 2017 kl. 08:59 af Brian Andersen

AaB og den østrigske målmand Ivan Lucic har med øjeblikkelig virkning ophævet lejeaftalen, der oprindeligt rakte til 30. juni 2017.

Den 22-årige målmand nåede efter sin udlejning fra engelske Bristol City at være en del af AaB i godt tre måneder.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Vi er ærgerlige over, at forløbet med Ivan Lucic har fået denne udgang, men Ivans tilgang til det at være professionel fodboldspiller har ikke været forenelig med AaB’s værdier, og derfor har der ikke været en anden løsning end at stoppe samarbejdet.

- Set i lyset af at Ivans talent er uomtvisteligt, så er beslutningen ekstra ærgerlig, og vi ønsker kun Ivan alt det bedste i sin fortsatte karriere, siger Allan Gaarde.

Ivan Lucic blev noteret for to officielle kampe for AaB, der fra sommeren 2017 har kontrakt med både Nicolai Larsen og den nuværende Vejle-målmand Michael Lansing

Tags på denne nyhed

Ny hjemmebanetrøje præsenteres søndag

2. maj 2017 kl. 16:00 af Martin Stigaard Skammelsen

Når Hele Nordjyllands Hold løber på banen mod Silkeborg I.F. søndag sker det i en ny flot hjemmebanetrøje fra hummel.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Hvem har den dårligste ordenssans?

2. maj 2017 kl. 12:19 af Rasmus Estrup

AaB TV har bedt en række spillere vurdere hinanden på andre parametre end på fodboldbanen. I dag kan du se, hvilken AaB-spiller der har den dårligste ordenssans.

Ramkilde og Grønning sikrede målrig triumf

1. maj 2017 kl. 16:15 af Rasmus Estrup

AaB's reservehold vandt 4-1 over Lyngby Boldklub i Reserveholdsturneringen. Sebastian Grønning og Marco Ramkilde scorede to mål hver.

Hvis der er højt humør i AaB-bussen på vej hjem fra Lyngby her til eftermiddag, er det med god grund. AaB's reservehold besejrede nemlig Lyngby Boldklub med hele 4-1, da de to hold mødtes mandag kl. 14. 

Lyngby Boldklub startede stærkest ud i de første 8-10 minutter. Men herefter overtog AaB initiativet og kampens kontrol. 

Det udmøntede sig i et føringsmål af Sebastian Grønning fire minutter inden pausefløjtet, og to minutter senere udbyggede angrebskollega Marco Ramkilde føringen til 2-0. 

Efter pausen var Marco Ramkilde igen på pletten efter 62 minutter, hvor han gjorde det til 3-0, inden Lyngby Boldklub reducerede til 3-1. 

Sebastian Grønning ville dog ikke stå tilbage for angrebsmakkeren, og han satte kampens sidste scoring i netmaskerne til 4-1. 

- Det var en rigtig stærk præstation. Udover de fire mål skaber vi kampen igennem en hel del chancer mod et stærkt Lyngby-hold, der især var gode i offensiven, siger assistenttræner Jacob Friis. 

- Der skal lyde kæmpe ros til samtlige spillere, for vi var både godt organiseret, vi var direkte i omstillinger og vi var også gode på bolden. Så det hele gik op i en højere enhed, siger Jacob Friis. 

AaB stillede op med følgende opstilling:

Nicolaj Jørgensen (U/19 Liga)

Patrick Kristensen, Nikolaj Lyngø (U/19 Liga), Morten Rokkedal, Bardhec Bytyqi

Marco Meilinger, Anders Harpøth Østergaard (Danmarksserien), Robert Kakeeto, Rasmus Thellufsen

Sebastian Grønning, Marco Ramkilde (U/19 Liga)

Mod kampens slutning blev Rasmus Thellufsen, Patrick Kristensen, Anders Harpøth Østergaard og Sebastian Grønning erstattet af Wessam Abou Ali, Alexander Tved, Mathias Johannesen og Mads Stefansen.