AaB TV: Afskedsinterview med Mæhle i Østervrå

30. maj 2017 kl. 15:56 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Sejre til U/17 og Danmarksserien

29. maj 2017 kl. 13:59 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: Nederlag på 2-0 sendte mesterskabet til Esbjerg fB

Mens Aalborgs gader var fyldt op med karnevalister i lørdags, var AaB's U/19-hold på besøg i Esbjerg, hvor hjemmeholdet med en sejr kunne sikre sig mesterskabet i U/19 Ligaen. 

Derfor havde klubben sat alt ind på en fest, og kampen mellem AaB og Esbjerg fB blev spillet på Blue Water Arena foran en masse tilskuere. 

Desværre for de gæstende nordjyder formåede AaB ikke at fratvinge Esbjerg fB mesterskabet, og hjemmeholdet vandt 2-0. 

Første halvleg var ellers endt 0-0. Esbjerg fB startede dominerende, men den sidste halvdel af første halvleg havde AaB været bedst - men dog kun kreeret en enkelt chance, som ikke blev udnyttet. 

Efter pausen fik hjemmeholdet to hurtige scoringer efter personlige fejl i AaB's defensiv. Først eksekverede hjemmeholdet en uheldig ripost fra AaB-keeper Markus Iversen, inden en kommunikationsfejl ved et hjørnespark også endte i scoring til Esbjerg fB. 

Kort efter kunne de blåstribede vestjyder have bragt sig på 3-0, da de fik tilkendt et straffespark, men Markus Iversen pillede skuddet. 

Mod slutningen kom AaB igen bedre med i opgøret, og havde også chancerne til at reducere, men ind ville bolden ikke. 

Derfor endte kampen 2-0 til Esbjerg fB, der dermed vandt U/19 Ligaen. 

- Esbjerg har mange gode spillere, der er fysisk stærke, og vi taber til et hold, der på dagen er bedre end os, siger U/19-ligatræner Lasse Stensgaard. 

- Men det var en rigtig fed oplevelse for spillerne at spille på Blue Water Arena foran cirka 1000 tilskuere. Esbjerg fB skal roses for at gøre en stor indsats for at skabe en god stemning omkring kampen. Det er også noget, vores spillere kan tage med videre, for det er godt at få erfaring med at spille på et stadion, siger han. 

På lørdag spiller AaB sæsonens sidste kamp, når FC Nordsjælland gæster Hornevej. 

U/17 Ligaen: Fortsætter nederlagsfri stime med 3-1-triumf

AaB's U/17-ligahold var ligeledes på besøg i Esbjerg i lørdags, men her var der ingen førsteplads på spil. I stedet overhalede AaB hjemmeholdet i tabellen med en fortjent sejr på 3-1. 

Esbjerg fB startede med at presse meget højt, men efter lidt tid formåede AaB at finde hullerne i presspillet og spille sig vej fremad banen, hvilket tvang Esbjerg fB til at falde lidt tilbage på banen. 

Efter 20 minutter kom de nordjyske gæster foran 1-0, da Nicolai Laursen pressede Esbjerg-keeperen, der ikke fik clearet bolden ordentligt. I stedet kunne Nicolai Laursen snuppe bolden på baglinjen, hvorfra han afdriblede målmanden og satte kuglen indover målstregen, hvor tre forsvarsspillere forgæves forsøgte at blokere afslutningen. 

Kort efter fik Esbjerg fB udlignet til 1-1. Efter naivt AaB-spil i venstre side fik hjemmeholdet erobret bolden og spillet den på tværs til en målgivende afslutning fra kanten af feltet. 

Efter pausen fik AaB's Lukas Klitten en stor mulighed for at gøre det til 2-1, men ungdomslandsholdsspilleren sparkede over mål. I stedet kunne Nicolai Laursen blive dobbelt målscorer, da han gjorde det til 2-1 midtvejs i anden halvleg. Efter et hjørnespark opsnappede han bolden og med en skudfinte lagde han bolden fra den ene fod til den anden og sparkede læderet ind langs stolpen. 

Anders Bærtelsen, der i anden halvleg blev rykket op på midtbanen, satte kampens sidste scoring i nettet, da han lidt uden for feltet sparkede bolden fladt ind langs den ene opstander til 3-1.

Med sejren er AaB nu på sjettepladsen i U/17 Ligaen efter at være ubesejret i de seneste seks kampe.

- Vi er gode for tiden, og når man er inde i en stime, som vi er, så finder vi bare det længste strå. Men jeg synes også, at vi kampen igennem spiller med meget idé i vores spil, siger U/17-ligatræner Adam Harell.

- Spillerne viser også, at de kan omstille sig taktisk nærmest fra minut til minut, og det er en stor styrke at have, siger han. 

Lørdag spiller AaB sæsonens sidste kamp, når FC Nordsjælland kommer på besøg. 

Danmarksserien: Sejr over topholdet på 2-0

I.F. Lyseng, der i sidste weekend sikrede sig oprykning til 2. division, var AaB's modstander i torsdags. AaB slog nyoprykkerne med 2-0 og tog dermed sin fjerde sejr i de seneste seks kampe. Med sejren indtager AaB femtepladsen i Danmarksserien med ni point ned til den stiplede nedrykningsstreg og blot tre kampe tilbage. 

AaB kom foran efter 31 minutter, da Christian Bohmann Knudsen gjorde det til 1-0. 

Ni minutter før tid sendte Sergen Inekci kampens anden og sidste scoring i nettet, da han gjorde det til slutresultatet 2-0. 

AaB's næste kamp i Danmarksserien spilles på lørdag mod VSK Aarhus.  

Tags på denne nyhed

Vejgaard Østre Skoles DUS besøgte AaB

29. maj 2017 kl. 10:20 af Rasmus Estrup

Eleverne i Vejgaard Østre Skoles DUS fik sig lidt af en oplevelse, da de besøgte AaB på Hornevej. Mathias Johannesen, Emil Lagergaard, Mathias Andersen og Gabriel Martinez fra AaB's U/19-ligahold stod nemlig klar til at tage i mod dem, og fortælle lidt om deres hverdag som U/19-ligaspillere i AaB. 

Derudover lavede de også dribleøvelser med de unge elever fra Vejgaard Østre Skole, ligesom der også var plads til lidt kamp. 

Endelig var der selvfølgelig også mulighed for at få autografer fra de fire AaB-talenter. 

Scor den nye spillertrøje og et gavekort med Alka

29. maj 2017 kl. 09:13

Det flotte tilbud fra Alka gælder frem til og med onsdag 31. maj, hvor man altså udover en billig bilforsikring også får AaB's nye flotte spillertrøje fra hummel. 

Hertil kommer et gavekort på 500 kr. fra Alka, der kan benyttes hos en række populære online-butikker som for eksempel iTunes, Spotify, Netflix, Zalando m.f.

Bemærk at spillertrøjen der leveres er uden tryk af navn og nummer. Dette kan dog tilkøbes efterfølgende hvis man ønsker det.

Nyt merchandise på webshoppen

28. maj 2017 kl. 10:05

Udover den nye flotte hjemmebanetrøje fra hummel, er der netop også kommet tre varianter af en lækker snapback cap med 1885 broderet på fronten.

For de mindste AaB-fans er der også kommet en ny rød bodystocking, der er perfekt til forældrene der gerne vil vise deres støtte til Hele Nordjyllands Hold, eller det er en oplagt gavemulighed til barselsgaver, barnedåb m.m.