AaB-reserverne storsejrede mod Vejle

8. maj 2017 kl. 16:27

Kampen var således ikke 10 minutter gammel, da Edison Flores bragte AaB i front direkte på frispark. Den føring blev kort efter fordoblet, da Markus Holgersson kunne bringe AaB på 2-0.

Vejle svarede dog nærmest omgående igen, da et straffespark blev omsat til 2-1 reducering.

Men AaB’erne var ikke færdige med målscoringen i første halvleg, og inden den halve time var rundet havde U/19-liga angriberen Marco Ramkilde scoret yderligere to mål for AaB til stillingen 4-1, hvilket også var facit ved pausen.

I anden halvleg fortsatte målscoringen, og en tredje U/19-liga spiller, Anders Harpøth, kunne bringe AaB på 5-1.

Der var således tale om decideret klasseforskel i opgøret, hvilket blev understreget, da Marco Ramkilde scorede yderligere to mål til slutstillingen 7-1 til AaB.

- Det var en god opfølgning på den seneste reserveholdssejr på 4-1 sejr over Lyngby. Vi er selv stærke i dag, og giver ikke meget væk i defensiven. Hele holdet leverede en disciplineret indsats med gode bolderobringer og direkte spil, og så vi havde flere strenge at spille på end Vejle-mandskabet med både god fart i front og hovedstødsstyrke på dødbolde, udtaler assistenttræner Jacob Friis efter dagens sejr.

Dermed slutter AaB på12 point for syv kampe i Reserveligaen og indtager foreløbig førstepladsen, hvor flere af de øvrige hold dog endnu mangler at spille både en og to kampe.

AaB-reserverne møder Vejle

8. maj 2017 kl. 11:25

Assistenttræner Jacob Friis og udviklingschef Poul Erik Andreasen har valgt følgende startopstilling til opgøret:

Nicolai Jørgensen (U/19)

Bardhec Bytyqi – Markus Holgersson – Nikolaj Lyngø (U/19) – Morten Rokkedal

Edison Flores – Casper Sloth – Robert Kakeeto – Rasmus Thellufsen

Marco Ramkilde (U/19) – Emile Ayock (gæstespiller)

På bænken er følgende spillere: Sebastian Grønning, samt U/19-liga spillerne Wessam Abou Ali, Anders Harpøth,  Mathias Johannesen og Mads Stefansen

Opgøret afvikles kl. 14.00 på bane 1 på AaB’s træningsanlæg på Hornevej og der er naturligvis gratis adgang for alle interesserede.

Sejre til U/19, U/17 og Danmarksserien

8. maj 2017 kl. 09:07 af Rasmus Estrup

U/19 Liga: Udesejr på 1-0 over Silkeborg I.F.

AaB tog forårets femte sejr i U/19 Ligaen, da holdet lørdag gæstede Silkeborg I.F.

Nordjyderne dominerede gennem hele første halvleg, hvor holdet både havde godt styr på bolden og på at stå godt defensivt, når hjemmeholdet havde kuglen.

Efter cirka en halv time kom AaB fortjent i front. Med fint opspil blev Wessam Abou Ali spillet helt fri, men Silkeborg-keeperen redede, og Mads Stefansen kunne efterfølgende sparke returbolden i mål.

Efter pausen faldt niveauet fra AaB’s side markant. Alligevel kom holdet frem til tre store chancer, men ind ville kuglen ikke. I den anden ende kunne hjemmeholdet heller ikke få prikket bolden ind, og dermed endte kampen med en AaB-sejr på 1-0.

- Vores førte halvleg er noget af det bedste, jeg har set os spille. Men i anden halvleg spiller vi børnefodbold. Vi spiller som et U/12-hold på bolden. Vi forsøger at lave tunneller de forkerte steder på banen, og vi bruger otte berøringer, hvor vi kun skal bruge én, siger U/19 ligatræner Lars Stensgaard, der glæder sig over endnu en sejr i dette forår.

- Succes avler succes. Til hver kamp har vi en fornemmelse af, at vi ikke taber. Også selv da vi var bagud med to mål i sidste weekend. Der tænkte vi stadig, at det nok skulle gå. Samtidig træner vi også rigtig godt for tiden, siger Lars Stengaard.

U/17 Liga: Sejr på 2-1 ude mod Silkeborg I.F.

Ligesom med U/19-holdet fik AaB også tre point ude mod Silkeborg I.F. i U/17 Ligaen.

AaB’s U/17-hold spillede på græs frem for kunstgræs for første gang i år, og det bar spillet præg af. Boldomgangen to et dyk i niveau, og spillet var fra starten rodet. Derfor valgte AaB at spille mere primitivt og inddrage lange, dybe bolde i spillet.

Det betalte sig efter 28 minutter, da Mikkel Kaufmann Sørensen bragte AaB foran.

Umiddelbart efter pausen fik selvsamme Mikkel Kaufmann Sørensen en friløber, som han misbrugte, og i stedet udlignede Silkeborg I.F. på en omstilling.

Det tvang AaB frem på banen i jagten på alle tre point. Holdet lykkedes også med at producere hele tre 100 procents chancer, inden Jonatan Flindt få minutter før tid med sit første sæsonmål scorede sejrsmålet til 2-1. Mikkel Kaufmann Sørensen lagde bolden af til Jonatan Flindt, som i stedet for at afslutte første gang tog en dribling med fodsålen og efterfølgende køligt udplacerede keeperen.

Dermed fik AaB sin tredje sejr i træk – anden i træk i U/17 Ligaen.

- Vi havde regnet med, at vi gik ind i en resultatmæssig god periode nu, og selvom vi spiller en uskøn kamp, er det dejligt, at vi kan trække alle tre point, siger U/17 ligatræner Adam Harell, der under Jonatan Flindt sejrsmålet.

- Det er fortjent, at han med sit første sæsonmål sikrer os sejren. Han har virkelig taget et stort spring i foråret. Han har grebet chancen, mens vi har været ramt af skader og karantæner, og han har stort set spillet fuld tid hele foråret, siger Adam Harell.

Danmarksserien: Sejr på 3-1 over tophold

Der var lagt op til en svær hjemmekamp for AaB, der lørdag mødte Danmarksseriens andenplads Vatanspor, der er ubesejret i foråret.

Nordjyderne kom også bagud efter et hjørnespark i kampens indledning, men kort før pausen udlignede Johan Ejsing i et kontrastød. Morten Uglebjerg Thomsen satte Johan Ejsing i scene, der på flot vis afsluttede fladt i det lange hjørne til 1-1.

I starten af anden halvleg var Morten Uglebjerg Thomsen ikke i oplæggerens, men målscorerens rolle, da han headede et hjørnespark i kassen til 2-1.

Herefter pressede Vatanspor på for at komme tilbage i kampen, og det gav kontrastød for AaB i den anden ende. Cirka fem minutter før tid var det netop i en kontra, at indskiftede Ellyas Zazi lukkede kampen med en scoring til slutresultatet 3-1.

- Jeg er meget stolt af spillernes indsats. Vatanspor er et fantastisk hold. Det er det bedste hold vi har mødt i foråret, og de spiller både med stor fysik og mange teknisk dygtige spillere. Og selvom vi kommer bagud, formår vi at vinde kampen, og så står vi med syv point i de seneste tre kampe efter at have tabt de første fire kampe i foråret, siger Danmarksserietræner Kenneth Cortsen.

- Vi vinder på en god kollektiv indsats, men det er også afgørende, at vi igen har fået gang i Niclas Lind Sørensen og Oliver Knudsen, samtidig med at Morten Uglebjerg Thomsen laver mål i stimer og lige nu er nummer to på topscorerlisten i Danmarksserien, siger Kenneth Cortsen.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af AaB-Silkeborg I.F.

8. maj 2017 kl. 08:37 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed
'