U/16 Elite triumferede ved Jysk Mesterskab

22. juni 2017 kl. 09:22 af Rasmus Estrup

Onsdag var store finaledag i Jysk Mesterskabs sammenhæng, og AaB trak sig sejrrigt ud af to af tre finaler. 

AaB's U/16 Elitehold vandt således 4-1 over Vejle Boldklub, og står dermed både med mesterskabstitlen og pokaltitlen efter forårssæsonen. I finalen scorede Mikkel Kaufmann (tidl. Hjørring Idrætsforening) to mål, mens Jonatan Flindt (tidl. Nørresundby Boldklub) og Victor Alexander Lynggaard (tidl. Hobro IK) scorede et mål hver. 

U/15-holdet måtte desværre tage til takke med sølvmedaljerne efter en højspændt finale mod AGF. Kampen endte 0-0 efter ordinær spilletid, og så vandt AGF 7-6 efter straffesparkskonkurrence. 

I U/13-rækken blev AaB også Jysk Mester. Finalen endte med en storsejr på 5-1 over Herning Fremad. Magnus Koch (tidl. Bangsbo Freja) fandt vej til netmaskerne hele tre gange, mens Oliver Ross Jensen (tidl. Aalborg KFUM) scorede to gange. 

Tags på denne nyhed

Blåbjerg og U/21 i klart nederlag mod Tyskland

21. juni 2017 kl. 22:39 af Brian Andersen

Danskerne med Jakob Blåbjerg på banen i opgørets første 62 minutter formåede i perioder af første halvleg at true Tyskland, men det forblev målløst indtil pausen.

I anden halvleg viste tyskerne sig imidlertid overlegne med tre træffere af Davie Selke fra RB Leipzig, Marc-Oliver Kempf fra SC Freiburg og Nadiem Amiri fra Hoffenheim i henholdsvis 53., 73. og 79. minut som resultat.

Hverken Frederik Børsting eller den tidligere AaB’er Lucas Andersen kom på banen i aftenens 3-0 nederlag.

AaB TV: Michael Lansing - amerikansk keeper

21. juni 2017 kl. 09:23 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

AaB-truppen i nyt træningstøj fra hummel

20. juni 2017 kl. 10:13

Da hver af spillerne mødte ind ventede således et komplet sæt nyt træningstøj til den nye sæson fra hummels Authentic Charge kollektion.

Ligesom tidligere populære kollektioner har Authentic Charge kollektionen det ikoniske og velkendte hummel design, og den indeholder et komplet sæt af let og funktionelt træningstøj.

- Det er altid dejligt at skulle i gang efter en pause, og i sær her om sommeren hvor vejret er med os. Og så er det jo bare ekstra fedt, at der ligger nyt og lækkert træningstøj klar når man møder ind første dag, lyder det fra AaB’s Jakob Ahlmann.

Hver spiller blev således udstyret med en pakke bestående af to T-shirts, to sweatshirts, to par shorts og to par bukser, samt en zip-jakke og en regnjakke.

For trænerteamet er pakken magen til, men inkluderer dog også en såkaldt stadionjakke.

De funktionelle detaljer og det moderne design gør kollektionen ideel til alle fodboldspillere, som har behov for maksimal støtte og fleksibilitet.

Danmarksserieholdet slutter på 7. plads

20. juni 2017 kl. 10:01 af Rasmus Estrup

Med uafgjort i forrige weekend var AaB sikret endnu en sæson i Danmarksserien, og det var til at mærke denne weekend, da sæsonens sidste kamp blev spillet. Modstanderen var Randers Freja, der stadig var i nedrykningsfare, og motivationen var til forskel på de to hold, og Randers Freja vandt hjemme med 4-2.  

Kronjyderne kom foran 3-0 før pausen, inden Mads Bruun Davidsen reducerede i anden halvleg. Herefter havde AaB mulighederne for også at komme endnu nærmere pointmulighederne, men Randers Freja slukkede håbet med en scoring til 4-1, inden Niclas Lind kort før slutfløjt satte kampens sidste scoring ind. 

- Det er en træls måde at slutte sæsonen af på. Men vores fokus før forårssæsonen var, at vi skulle overleve, og det sikrede vi os weekenden før, mens Randers Freja skulle bruge en sejr for at være sikre på ikke at rykke ned, og det kunne mærkes, siger Danmarksserietræner Kenneth Cortsen. 

Med nederlaget i weekenden ender AaB på 7. pladsen i Danmarksserien, som holdet derfor også skal spille i næste sæson. 

- I weekenden før mod Holstebro Boldklub smider vi føringen i overtiden, og mod Randers Freja havde vi også chancerne til mere. Havde vi vundet de kampe, var vi endt på fjerdepladsen. Men det er meget symptomatisk for vores sæson, at vi har været for dårlige til at spille effektivt, og vi har indkasseret for mange mål, siger Kenneth Cortsen, der især i foråret har lidt under en smal trup med skader på nøglepositioner. 

- Vi har manglet kontinuitet i truppen, og har haft et meget ungt hold, mens flere af forårets spillere spillede Serie 1 i efteråret, så vi har nok også overpræsteret i nogle kampe, og har i foråret blandt andet fået syv point mod de tre bedste hold, siger Kenneth Cortsen, der håber på at holdet igen i næste sæson kan spille med i toppen, som det var tilfældet i tidligere sæsoner. 

- Jeg ser gerne, at vi hen over sommeren får sadlet op og får bygget en trup, der kan spille med i toppen af Danmarksserien, som vi gjorde i sidste sæson og i forrige sæson, siger Danmarksserietræneren. 

Tags på denne nyhed
'