Tirsdagstestkamp i Göteborg mod BK Häcken

26. juni 2017 kl. 15:11 af Rasmus Estrup

Edison Flores, Jakob Blåbjerg og Frederik Børsting vender tilbage til AaB-truppen, når Hele Nordjyllands Hold tirsdag drager til Sverige for at møde BK Häcken på kunstgræsunderlaget på Bravida Arena i Göteborg. 

-Vi er stadig i gang med preseason, og vi vil gerne forbedre os fysisk, men også lægge på i det spillemæssige. Nu skal vi spille på kunstgræs, så pasningsspillet bør være nemmere og hurtigere, siger cheftræner Morten Wieghorst til aabsport.dk.

For BK Häcken vil det være den sidste test, inden holdet genstarter sæsonen i Allsvenskan på mandag. 

- Ligesom mod FC Midtjylland møder vi et hold, der skal i gang med sæsonen få dage efter. Vi mødte også BK Häcken i vinter, og det er et af de svenske hold, der gerne vil spille med teknisk dygtige spillere. Så det skal nok blive en god test mod en kvalificeret modstander, siger Morten Wieghorst, der har udtaget følgende spillere til kampen: 

1 Nicolai Larsen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Markus Holgersson, 9 Jannik Pohl, 10 Edison Flores, 11 Jakub Sylvestr, 14 Casper Sloth, 16 Magnus Christensen, 18 Rasmus Thellufsen, 19 Marco Ramkilde, 20 Marco Meilinger, 21 Kasper Risgård, 22 Michael Lansing, 24 Nikolaj Lyngø, 26 Robert Kakeeto, 27 Oliver Abildgaard, 29 Sebastian Grønning, 31 Mathias Andersen, 32 Kasper Pedersen, 33 Bardhec Bytyqi. 

Rasmus Würtz og Patrick Kristensen sidder over med skader. 

Tirsdagens testkamp spilles kl. 17.00 på Bravida Arena i Göteborg. Der vil være liveopdateringer fra kampen på AaB's officielle Twitter-konto. 

AaB søger assistent til U/19 Liga

26. juni 2017 kl. 13:09 af Rasmus Estrup

Har du lyst til at blive en del af AaB’s fællesskab, hvor din fornemmeste opgave er at være sparringspartner for cheftræneren på U/19 Ligaholdet, samt bidrage til et optimalt udviklingsmiljø for spillerne i samarbejde med trænere og ledere omkring holdet? Så har du nu muligheden.

Du skal som minimum kunne afsætte tid til tre ugentlige eftermiddags/aften træninger samt kamp i weekenden.

Det vigtigste for os i AaB er, at du brænder for trænergerningen (og AaB), er nysgerrig på spillet og kan indgå i gode relationer med drengene samt resten af træner- og lederteamet i AaB. Så lover vi at udvikle dig som træner. Har du bestået B-licens eksamen, er det en fordel, men ikke et krav.

Kunne du tænke dig at hjælpe AaB's talentafdeling med ovenstående opgaver?

Så kontakt talentchef Anders Damgaard på: ad@aab-as.dk

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af FC Midtjylland-AaB

25. juni 2017 kl. 09:49 af Rasmus Estrup

U/21-landsholdet sluttede med sejr

24. juni 2017 kl. 22:36 af Brian Andersen

Den tidligere AaB’er Lucas Andersen scorede kampens første mål midtvejs i første halvleg, mens Jakob Blåbjerg blev indskiftet i 74. minut ved stillingen 3-2.

Frederik Børsting kom ikke på banen mod tjekkerne.

AaB tabte knebent mod FCM

24. juni 2017 kl. 15:53 af Brian Andersen

Testkampen bød generelt på masser af intensitet, og AaB leverede en godkendt indsats mod en modstander, der allerede om seks dage skal i aktion i kvalifikationen til UEFA Europa League.

Chancerne kom ikke i overflod, og Jakub Sylvestr fik efter fine AaB-momenter blokeret sit første i det ottende minut, mens FCM-anfører Jakob Poulsen i det 17. minut sendte et langskud et godt stykke forbi mål.

Midtvejs i halvlegen lod AaB-anfører Rasmus Würtz sig udskifte, da han mærkede, at det begyndte at stramme til i det ene baglår, og ind kom i stedet Magnus Christensen.

Efter 27 minutter var AaB nærgående, da strålende forarbejde af Rasmus Thellufsen desværre ikke blev fulgt op af den nødvendige kvalitet i afslutningen fra Marco Ramkilde, men intentionen var til stede.

Blot tre minutter senere kunne FC Midtjylland i stedet have taget føringen, da et indadskruet frisparksindlæg fra Jakob Poulsen havnede i panden på Paul Onuachu, der headede læderet på overliggeren.

Mere skete der ikke, før Markus Holgersson i begyndelsen af anden halvleg begik straffespark mod stærke Paul Onuachu, og Jakob Poulsen eksekverede sikkert over for den indskiftede AaB-målmand Michael Lansing.

I fortsættelsen var Jannik Pohl manden bag forarbejde til Rasmus Thellufsen og Marco Ramkilde, men AaB blev ikke for alvor farlige.

I den modsatte ende reddede Michael Lansing fra Paul Onuachu, og efterhånden fadede opgøret ud.

Det skal med, at der i slutfasen blev leveret friske indhop fra de tre U/19-spillere Lukas Klitten, Anders Bærtelsen og Emil Lagergaard, og særligt de to førstnævnte nåede at være iøjnefaldende.

Næste testkamp for AaB spilles på tirsdag i Göteborg mod BK Häcken.

Matchfacts – testkamp på Ramme Stadion
FC Midtjylland-AaB  1-0 (0-0)
52. min 1-0 Jakob Poulsen.

AaB (4-4-2): Nicolai Larsen (46: Michael Lansing), Bardhec Bytyqi (68: Robert Kakeeto), Kasper Pedersen (82: Emil Lagergaard), Markus Holgersson (82: Anders Bærtelsen), Jakob Ahlmann (68: Mathias Andersen), Marco Meilinger (46: Kasper Risgård), Rasmus Würtz (23: Magnus Christensen), Oliver Abildgaard (77: Lukas Klitten), Rasmus Thellufsen (68: Casper Sloth), Jakub Sylvestr (46: Jannik Pohl), Marco Ramkilde (68: Sebastian Grønning).

Tags på denne nyhed