Rokkedal udlejes til Thisted FC

14. juni 2017 kl. 14:42 af Brian Andersen

Den venstrebenede midterforsvarer, der oprindeligt kommer fra samarbejdsklubberne Løgstør I.F. og Farsø/Ullits IK., blev sidste sommer rykket op i AaB’s Superligatrup.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Med 29 ungdomslandskampe og sin primære fodboldopdragelse i AaB har Morten Rokkedal en god ballast for fremtiden.

- Desværre var der ikke lige nu udsigt til spilletid i AaB, og derfor er vi blevet enige med Morten om, at det bedste for hans udvikling vil være at fortsætte et andet sted, siger Allan Gaarde.

- Rokkedal var en del af vores stærke årgang 1997, der opnåede bronze i U/19 Ligaen, og vi ønsker ham al mulig held og lykke i Thisted FC, hvor han er i gode hænder, hvilket Asger Bust, der tog samme vej for et år siden, er et godt eksempel på, lyder det fra Allan Gaarde.

Morten Rokkedal er afklaret med sin afsked med AaB:

- For det første glæder jeg mig rigtig meget til forhåbentlig at få en masse spilletid på højt niveau, og Thisted er en spændende klub, der har gjort det overbevisende i 2. division.

- Samtidig siger jeg farvel til en klub, som jeg har været utrolig glad for og været en del af, siden jeg var 12 år, og jeg vil helt sikkert altid følge AaB, siger Morten Rokkedal.

Morten Rokkedal opnåede to officielle kampe for Hele Nordjyllands Hold.

Tags på denne nyhed

Flores scorede i Peru-sejr

14. juni 2017 kl. 07:58 af Brian Andersen

Flores’ mål faldt i det 21. minut, og senere øgede Renato Tapia fra Feyenoord og Paolo Guerrero fra Flamengo føringen før peruvianerne.

AaB’s Edison Flores er nu noteret for 19 A-landskampe og seks scoringer for Peru.

Tags på denne nyhed

Køb sæsonkort og vær med fra første fløjt

12. juni 2017 kl. 12:59

Få fast plads på Aalborg Portland Park til alle hjemmekampe i Alka Superligaen og DBU Pokalen, samt en række andre fordele.

Samtidig sparer du masser af penge på billetprisen – helt op til 56 %!

Med priser fra kun 999 kr. for voksne og 499 kr. for børn kan alle være med, når Hele Nordjyllands Hold ruller sig ud på hjemmebane.

Og skulle du alligevel være forhindret i at komme til en kamp eller to, så kan du bare sende din billet direkte videre til en ven via SMS eller e-mail.

Forny inden 1. juli og spar 10 %

Som et særligt tilbud til vores sæsonkortholdere kan du spare 10 % af prisen, hvis du fornyer dit sæsonkort inden 1. juli. Se priserne længere nede.

Du skal blot logge ind på din profil på https://billet.aabsport.dk, og når du fornyer kortet, kan du i feltet med rabatkode vælge din rabat på 10 %. Se i denne video hvordan du gør

BEMÆRK: Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter, og husk at din faste plads som nuværende sæsonkortholder vil være reserveret til fornyelse til og med 30. juni. Ikke fornyede pladser frigives til salg 1. juli.

Glemmer du at aktivere din rabat på 10 %, kan du IKKE efterfølgende få dem refunderet.

Det vil ikke være muligt at bytte din faste plads til en anden før mandag 3. juli kl. 12.00, dette gælder også ved henvendelse til AaB’s administration.

Fordele:

  • Din egen faste plads på Aalborg Portland Park
  • Minimum 17 hjemmekampe i sæson 2017/2018 – inklusiv slutspillet i Alka Superligaen
  • Gratis adgang til alle hjemmekampe i DBU Pokalen
  • Spar 10% på fornyelse
  • 2 ekstra fribilletter*
  • 2 loyalitetsdage med overraskelse fra AaB
  • Invitation til pre-season arrangement for sæsonkortholdere i februar 2018
  • Send billetten til en ven hvis du er forhindret i at komme til en kamp
  • Spar op til 56 % ift. billetter købt i løssalg

* Fribilletter kan ikke benyttes til opgør mod FC København og Brøndby I.F.

Tags på denne nyhed

Lukas Klitten scorede for U/18-landsholdet

11. juni 2017 kl. 22:03 af Brian Andersen

AaB’eren slog ti minutter før tid sejren fast med danskernes sidste fuldtræffer.

Fraværende i dagens opgør i Herfølge var AaB’s anden U/18-landsholdsspiller Wessam Abou Ali, der i stedet var hjemme for at forberede sig til eksamen.

Tags på denne nyhed

Blåbjerg og Børsting sejrede på svensk grund

10. juni 2017 kl. 16:05 af Brian Andersen

Jakob Blåbjerg og den tidligere AaB’er og nuværende Grasshoppers-spiller Lucas Andersen var med fra første minut i dagens dyst i Helsingborg, hvor Danmark via scoringer af Rasmus Nissen og Mikkel Duelund sejrede 2-0 mod de svenske værter.

Frederik Børsting blev indskiftet efter 62 minutter og var i flere situationer nærgående for danskerne, der om otte dage møder Italien ved det første opgør ved slutrunden i Polen.