7. juni 2017 kl. 09:24 af Brian Andersen

43-årige David Olsen har siden 2007 været en del af AaB’s talentsektor, hvor han har fungeret som træner for både U/14 og U/13 samt assistenttræner for U/19 og U/15.

Endvidere har David Olsen været træner i seks år på Mariagerfjord Talentskole, ligesom han har bestredet opgaven som børne- og talentkoordinator i AaB.

- David Olsen har efterhånden været en del af vores talentudvikling igennem flere år, og vi mener, at han nu er klar til at stå i spidsen for vores U/17 Ligamandskab, og vi er glade for, at David har takket ja til opgaven.

Adam Harell har efter otte år på anlægget på Hornevej valgt at søge nye udfordringer.

- Adam har været en ildsjæl, der har lagt dedikation og mange timer i talentarbejdet i AaB lige fra U/12- til U/19-årgangene, siger Anders Damgaard.

- Ligeledes har Adam stået for vores talentskoler i såvel Frederikshavn som Aalborg, og vi ønsker ham al mulig held og lykke fremover, lyder det fra Anders Damgaard.

I den netop overståede sæson slutter AaB på en femte- eller en sjetteplads i U/17 Ligaen og en fjerdeplads i U/19 Ligaen.

Køb sæsonkort og få det hele med

6. juni 2017 kl. 13:22

Få fast plads på Aalborg Portland Park til alle hjemmekampe i Alka Superligaen og DBU Pokalen, samt en række andre fordele.

Samtidig sparer du masser af penge på billetprisen – helt op til 56 %!

Med priser fra kun 999 kr. for voksne og 499 kr. for børn kan alle være med, når Hele Nordjyllands Hold ruller sig ud på hjemmebane.

Og skulle du alligevel være forhindret i at komme til en kamp eller to, så kan du bare sende din billet direkte videre til en ven via SMS eller e-mail.

Forny inden 1. juli og spar 10 %

Som et særligt tilbud til vores sæsonkortholdere kan du spare 10 % af prisen, hvis du fornyer dit sæsonkort inden 1. juli. Se priserne længere nede.

Du skal blot logge ind på din profil på https://billet.aabsport.dk, og når du fornyer kortet, kan du i feltet med rabatkode vælge din rabat på 10 %. Se i denne video hvordan du gør

BEMÆRK: Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter, og husk at din faste plads som nuværende sæsonkortholder vil være reserveret til fornyelse til og med 30. juni. Ikke fornyede pladser frigives til salg 1. juli.

Glemmer du at aktivere din rabat på 10 %, kan du IKKE efterfølgende få dem refunderet.

Det vil ikke være muligt at bytte din faste plads til en anden før mandag 3. juli kl. 12.00, dette gælder også ved henvendelse til AaB’s administration.

• Spar op til 56 % ift. billetter købt i løssalg

* Fribilletter kan ikke benyttes til opgør mod FC København og Brøndby I.F.

Kakeeto og Uganda fik remis mod Senegal

6. juni 2017 kl. 11:22 af Rasmus Estrup

Mandag aften fik Robert Kakeeto sin anden officielle optræden i Ugandas landsholddragt. Midtbanespilleren blev skiftet ind i pausen og spillede hele anden halvleg mod Senegal i en testkamp.

Kakeeto og holdkammeraterne spillede 0-0 mod Senegal, der blot er overgået af ét afrikansk land på FIFA's Verdensrangliste.

På lørdag har Robert Kakeeto mulighed for at spille sin tredje landskamp, når Uganda spiller kvalifikationskamp til Africa Cup of Nations på udebane mod Kap Verde.

U/16-hold spiller pokalfinale onsdag

6. juni 2017 kl. 10:28 af Rasmus Estrup

Onsdag aften klokken 19.00 spiller AaB's U/16-elitehold pokalfinale i den jyske pokalturnering.

Finalepladsen blev sikret med en storsejr på 8-1 over Randers Freja i semifinalen. Nu venter Lyseng/AGF i pokalfinalen, og der er lagt op til en storkamp.

AaB ligger i toppen af den nordlige Vest 1-række, mens Lyseng/AGF ligger i toppen af den sydlige Vest 1-række.

Kampen spilles på Havndal Stadion, der ligger lidt syd for Hadsund.

U/19 og U/17 sluttede sæsonen med point

5. juni 2017 kl. 18:56 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: 2-2 mod FC Nordsjælland i jævnbyrdig sæsonafslutning

AaB's U/19-ligahold, der før sidste spillerunde var sikret fjerdepladsen, spillede lørdag uafgjort hjemme mod FC Nordsjælland, der ender på ligaens femteplads, i sæsonens sidste kamp.

AaB havde mange store chancer gennem hele første halvleg, men det var alligevel gæsterne, der bragte sig foran efter 12 minutters spil, da en afslutning ude fra kanten af feltet blev sparket i netmaskerne til 1-0.

Gabriel Martinez bragte balance i stillingen cirka midtvejs i første halvleg. Emil Lagergaard lagde en dyb bold ned bag modstandernes forsvar. En bold Jonathan Stæhr Larsen fangede. Efter et par driblinger lagde han bolden på tværs i feltet, hvor Gabriel Martinez prikkede læderet i mål.

AaB fortsatte med at skabe store chancer, men efter en halv times spil kom nordjyderne igen bagud. Denne gang endte gode spilkombinationer fra FC Nordsjælland på midten af banen med at føre til 2-1-scoringen.

AaB kom godt ud efter pausen, og kort inde i anden halvleg gjorde Anders Harpøth Østergaard det til 2-2. Opskriften var lig AaB's første scoring, da det var en bold på tværs i feltet, Anders Harpøth Østergaard sendte i nettet.

Kampen bølgede mod slutningen med FC Nordsjælland som det spildominerende hold, men med AaB som det chanceskabende mandskab. Dog kom der ikke flere mål i kampen, der altså endte 2-2.

- Vi har udviklet os individuelt og som hold gennem hele sæsonen. Ved vinterpausen lignede vi ikke et hold, der ville ende i top-fire, men efter et forår, der er gået over forventning, og hvor vi kun har tabt til Esbjerg fB og FC København, der ender på første og andenpladsen, kan vi være stolte over at ende på fjerdepladsen, siger U/19-ligatræner Lasse Stensgaard.

- Samtidig har vi udviklet spillerne individuelt, og de spillere, der nu bliver seniorspillere, er vi ikke nervøs for at sende videre op i seniorafdelingen, siger han efter sæsonens sidste kamp i U/19 Ligaen.

U/17 Ligaen: Sejr på 3-1 fuldender flot finish

AaB vandt for femte gang i de seneste seks kampe, da holdet i U/17 Ligaen slog FC Nordsjælland med 3-1 på Hornevej. Gæsterne havde ellers mulighed for at vinde sølv med en sejr, men holdet måtte nøjes med bronzemedaljer, mens AaB med sejren ender på U/17 Ligaens femteplads.

Det nordjyske hjemmehold bragte sig i front efter 20 minutter. Et højt holdpres fra AaB'erne udmøntede sig i en scoringsmulighed for Mikkel Kaufmann, der udplacerede gæsternes keeper til 1-0.

Trods en god defensiv, der holdt gæsterne fra fadet gennem nærmest hele første halvleg, blev der alligevel udlignet før pausen. En nordsjællænder sendte et drømmehug af et langskud i netmaskerne bag en sagesløs Rasmus Futtrup i kassen.

Efter pausen kom hjemmeholdet rigtig stærkt ud, og et smukt angreb endte med en fornem scoring af Lukas Klitten.

Umiddelbart efter 2-1-scoringen gjorde AaB det også til 3-1, da Jeppe Pedersen via FC Nordsjællands målmand scorede efter et hjørnespark.

Mod slutningen af kampen pressede FC Nordsjælland på, men AaB's forsvar og keeper fik afværget forsøgene. I den anden ende af banen kom AaB også til chancer ved blandt andre Oliver Klitten og Nicolai Laursen, men scoringerne udeblev, og kampen endte 3-1.

Dermed slutter AaB på femtepladsen i U/17 Ligaen efter et flot forårsstime, hvor holdet er ubesejret i de seneste syv kampe, og har vundet fem af de seneste seks opgør.

- Vi fik sat det bedst mulige punktum for sæsonen. Drengene emmer af spilleglæde, og vi ærgrer os en smule over, at sæsonen går på hæld nu, siger U/17-ligatræner Adam Harell.

- Drengene understregede, hvor langt de er nået i deres fodbolduddannelse. Det er rigtig flot at lukke helt ned for FC Nordsjællands stærke offensiv. Tilmed fik vi understreget vores offensive kvaliteter, da vi med tre scoringer nåede op på hele 62 sæsonscoringer, siger han.

Danmarksserien: Nederlag på 3-2 til VSK Aarhus

I Danmarksserien havde AaB vundet de seneste to opgør - senest over topholdet Lyseng I.F., hvorfor holdet havde lagt fin afstand til den stiplede nedrykningsstreg.

Det lykkedes dog ikke holdet at snuppe endnu en sejr i lørdags, hvor VSK Aarhus gæstede Hornevej.

Cirka halvvejs i første halvleg bragte gæsterne fra VSK Aarhus sig foran 1-0, og kort før pausen gjorde gæsterne det også til 2-0.

Mads Bruun Davidsen reducerede dog kort efter pausen og med et kvarters tid tilbage gjorde Sergen Inekci ham kunsten efter, da han udlignede til 2-2.

Cirka 10 minutter før tid scorede gæsterne dog kampens sidste scoring, da de gjorde det til slutresultatet 3-2.

Efter nederlaget ligger AaB på sjettepladsen med 33 point, mens VSK Aarhus ligger på syvendepladsen med 31 point. Randers Freja, der ligger under den stiplede nedrykningsstreg på ottendepladsen, har 27 point.

AaB har to kampe tilbage i Danmarksserien før sæsonafslutningen. På lørdag gælder det Holstebro Boldklub på Hornevej, inden holdet i sidste spillerunde møder Randers Freja på udebane.