AaB TV: Opskrivning af aktieværdi vedtaget

26. juni 2017 kl. 19:59 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Tirsdagstestkamp i Göteborg mod BK Häcken

26. juni 2017 kl. 15:11 af Rasmus Estrup

Edison Flores, Jakob Blåbjerg og Frederik Børsting vender tilbage til AaB-truppen, når Hele Nordjyllands Hold tirsdag drager til Sverige for at møde BK Häcken på kunstgræsunderlaget på Bravida Arena i Göteborg. 

-Vi er stadig i gang med preseason, og vi vil gerne forbedre os fysisk, men også lægge på i det spillemæssige. Nu skal vi spille på kunstgræs, så pasningsspillet bør være nemmere og hurtigere, siger cheftræner Morten Wieghorst til aabsport.dk.

For BK Häcken vil det være den sidste test, inden holdet genstarter sæsonen i Allsvenskan på mandag. 

- Ligesom mod FC Midtjylland møder vi et hold, der skal i gang med sæsonen få dage efter. Vi mødte også BK Häcken i vinter, og det er et af de svenske hold, der gerne vil spille med teknisk dygtige spillere. Så det skal nok blive en god test mod en kvalificeret modstander, siger Morten Wieghorst, der har udtaget følgende spillere til kampen: 

1 Nicolai Larsen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Markus Holgersson, 9 Jannik Pohl, 10 Edison Flores, 11 Jakub Sylvestr, 14 Casper Sloth, 16 Magnus Christensen, 18 Rasmus Thellufsen, 19 Marco Ramkilde, 20 Marco Meilinger, 21 Kasper Risgård, 22 Michael Lansing, 24 Nikolaj Lyngø, 26 Robert Kakeeto, 27 Oliver Abildgaard, 29 Sebastian Grønning, 31 Mathias Andersen, 32 Kasper Pedersen, 33 Bardhec Bytyqi. 

Rasmus Würtz og Patrick Kristensen sidder over med skader. 

Tirsdagens testkamp spilles kl. 17.00 på Bravida Arena i Göteborg. Der vil være liveopdateringer fra kampen på AaB's officielle Twitter-konto. 

AaB søger assistent til U/19 Liga

26. juni 2017 kl. 13:09 af Rasmus Estrup

Har du lyst til at blive en del af AaB’s fællesskab, hvor din fornemmeste opgave er at være sparringspartner for cheftræneren på U/19 Ligaholdet, samt bidrage til et optimalt udviklingsmiljø for spillerne i samarbejde med trænere og ledere omkring holdet? Så har du nu muligheden.

Du skal som minimum kunne afsætte tid til tre ugentlige eftermiddags/aften træninger samt kamp i weekenden.

Det vigtigste for os i AaB er, at du brænder for trænergerningen (og AaB), er nysgerrig på spillet og kan indgå i gode relationer med drengene samt resten af træner- og lederteamet i AaB. Så lover vi at udvikle dig som træner. Har du bestået B-licens eksamen, er det en fordel, men ikke et krav.

Kunne du tænke dig at hjælpe AaB's talentafdeling med ovenstående opgaver?

Så kontakt talentchef Anders Damgaard på: ad@aab-as.dk

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af FC Midtjylland-AaB

25. juni 2017 kl. 09:49 af Rasmus Estrup

U/21-landsholdet sluttede med sejr

24. juni 2017 kl. 22:36 af Brian Andersen

Den tidligere AaB’er Lucas Andersen scorede kampens første mål midtvejs i første halvleg, mens Jakob Blåbjerg blev indskiftet i 74. minut ved stillingen 3-2.

Frederik Børsting kom ikke på banen mod tjekkerne.

'