AaB TV: Sammendrag af FC Midtjylland-AaB

25. juni 2017 kl. 09:49 af Rasmus Estrup

U/21-landsholdet sluttede med sejr

24. juni 2017 kl. 22:36 af Brian Andersen

Den tidligere AaB’er Lucas Andersen scorede kampens første mål midtvejs i første halvleg, mens Jakob Blåbjerg blev indskiftet i 74. minut ved stillingen 3-2.

Frederik Børsting kom ikke på banen mod tjekkerne.

AaB tabte knebent mod FCM

24. juni 2017 kl. 15:53 af Brian Andersen

Testkampen bød generelt på masser af intensitet, og AaB leverede en godkendt indsats mod en modstander, der allerede om seks dage skal i aktion i kvalifikationen til UEFA Europa League.

Chancerne kom ikke i overflod, og Jakub Sylvestr fik efter fine AaB-momenter blokeret sit første i det ottende minut, mens FCM-anfører Jakob Poulsen i det 17. minut sendte et langskud et godt stykke forbi mål.

Midtvejs i halvlegen lod AaB-anfører Rasmus Würtz sig udskifte, da han mærkede, at det begyndte at stramme til i det ene baglår, og ind kom i stedet Magnus Christensen.

Efter 27 minutter var AaB nærgående, da strålende forarbejde af Rasmus Thellufsen desværre ikke blev fulgt op af den nødvendige kvalitet i afslutningen fra Marco Ramkilde, men intentionen var til stede.

Blot tre minutter senere kunne FC Midtjylland i stedet have taget føringen, da et indadskruet frisparksindlæg fra Jakob Poulsen havnede i panden på Paul Onuachu, der headede læderet på overliggeren.

Mere skete der ikke, før Markus Holgersson i begyndelsen af anden halvleg begik straffespark mod stærke Paul Onuachu, og Jakob Poulsen eksekverede sikkert over for den indskiftede AaB-målmand Michael Lansing.

I fortsættelsen var Jannik Pohl manden bag forarbejde til Rasmus Thellufsen og Marco Ramkilde, men AaB blev ikke for alvor farlige.

I den modsatte ende reddede Michael Lansing fra Paul Onuachu, og efterhånden fadede opgøret ud.

Det skal med, at der i slutfasen blev leveret friske indhop fra de tre U/19-spillere Lukas Klitten, Anders Bærtelsen og Emil Lagergaard, og særligt de to førstnævnte nåede at være iøjnefaldende.

Næste testkamp for AaB spilles på tirsdag i Göteborg mod BK Häcken.

Matchfacts – testkamp på Ramme Stadion
FC Midtjylland-AaB  1-0 (0-0)
52. min 1-0 Jakob Poulsen.

AaB (4-4-2): Nicolai Larsen (46: Michael Lansing), Bardhec Bytyqi (68: Robert Kakeeto), Kasper Pedersen (82: Emil Lagergaard), Markus Holgersson (82: Anders Bærtelsen), Jakob Ahlmann (68: Mathias Andersen), Marco Meilinger (46: Kasper Risgård), Rasmus Würtz (23: Magnus Christensen), Oliver Abildgaard (77: Lukas Klitten), Rasmus Thellufsen (68: Casper Sloth), Jakub Sylvestr (46: Jannik Pohl), Marco Ramkilde (68: Sebastian Grønning).

Første AaB-testkamp i sidste FCM-test

23. juni 2017 kl. 17:02 af Brian Andersen

Efter træningsstart i mandags har ugen budt på både spiltræning og hård fysisk træning, inden den første af fire testkampe for AaB venter lørdag eftermiddag.

- Træningsmæssigt har det været en hård uge for spillerne, men sådan skal det være på nuværende tidspunkt, og der er heller ingen spillere, der i morgen kommer til at være på banen i alle 90 minutter, fortæller cheftræner Morten Wieghorst til aabsport.dk.

- Vi glæder os til at komme i kamp, hvor vi vil arbejde med både den fysiske, taktiske og spillemæssige del, og der er ingen tvivl om, at vi vil blive testet til det yderste mod et Midtjylland-hold, der allerede om få dage skal være klar til en turneringskamp, siger Morten Wieghorst, der har udtaget følgende 22 navne til morgendagens dyst:

1 Nicolai Larsen, 3 Jakob Ahlmann, 5 Markus Holgersson, 8 Rasmus Würtz, 9 Jannik Pohl, 11 Jakub Sylvestr, 14 Casper Sloth, 16 Magnus Christensen, 18 Rasmus Thellufsen, 19 Marco Ramkilde, 20 Marco Meilinger, 21 Kasper Risgård, 22 Michael Lansing, 26 Robert Kakeeto, 27 Oliver Abildgaard, 29 Sebastian Grønning, 31 Mathias Andersen, 32 Kasper Pedersen, 33 Bardhec Bytyqi samt U/19 Ligaspillerne Anders Bærtelsen, Lukas Klitten og Emil Lagergaard.

Patrick Kristensen sidder over med en skade, mens Nikolaj Lyngø er fritaget som følge af en afsluttende studenteruge.

Edison Flores, Frederik Børsting og Jakob Blåbjerg returnerer alle til truppen på tirsdag efter overståede landsholdsopgaver.

Lørdagens opgør afvikles på Ramme Stadion, Rammegårdvej 8, 7620 Lemvig med kickoff kl. 13.00, og har man ikke mulighed for at overvære kampen, så kan livetweets følges på AaB’s officielle Twitter-konto.

U/16 Elite triumferede ved Jysk Mesterskab

22. juni 2017 kl. 09:22 af Rasmus Estrup

Onsdag var store finaledag i Jysk Mesterskabs sammenhæng, og AaB trak sig sejrrigt ud af to af tre finaler.

AaB's U/16 Elitehold vandt således 4-1 over Vejle Boldklub, og står dermed både med mesterskabstitlen og pokaltitlen efter forårssæsonen. I finalen scorede Mikkel Kaufmann (tidl. Hjørring Idrætsforening) to mål, mens Jonatan Flindt (tidl. Nørresundby Boldklub) og Victor Alexander Lynggaard (tidl. Hobro IK) scorede et mål hver.

U/15-holdet måtte desværre tage til takke med sølvmedaljerne efter en højspændt finale mod AGF. Kampen endte 0-0 efter ordinær spilletid, og så vandt AGF 7-6 efter straffesparkskonkurrence.

I U/13-rækken blev AaB også Jysk Mester. Finalen endte med en storsejr på 5-1 over Herning Fremad. Magnus Koch (tidl. Bangsbo Freja) fandt vej til netmaskerne hele tre gange, mens Oliver Ross Jensen (tidl. Aalborg KFUM) scorede to gange.