Vidste du om FC Nordsjælland og AaB...

28. juli 2017 kl. 13:31 af Rasmus Estrup

- at det er 45. Alka Superligakamp mellem AaB og FC Nordsjælland. Hidtil har AaB fået 17 sejre, 13 uafgjorte og 14 nederlag med en samlet målscorer på 56-54 set med AaB’s øjne. 

- at AaB og FC Nordsjælland har for vane at spille 2-1 i sæsonens første indbyrdes opgør. Syv gange i løbet af de seneste 10 sæsoner er sæsonens første opgør mellem de to klubber nemlig endt 2-1. Således også i sidste sæson da AaB vandt 2-1 på Right to Dream Park takket være mål af Marco Meilinger og Markus Holgersson. 

- at Kasper Risgård (2), Rasmus Würtz (2), Marco Meilinger (1), Kasper Pedersen (1) tidligere har scoret for AaB mod FC Nordsjælland i Alka Superligaen, mens Jores Okore i sin tid for FC Nordsjælland scorede ét mål mod AaB.

- at ingen af de seneste otte Alka Superligakampe mellem AaB og FC Nordsjælland spillet på Right to Dream Park er endt uafgjort. I stedet har FC Nordsjælland vundet fem kampe, mens AaB har vundet tre. 

- at AaB tidligere har spillet fire kampe på datoen 30. juli. Tre af disse er endt med sejr, mens et opgør er endt uafgjort. De seneste opgør var i 2006, hvor AaB slog Vejle Boldklub med 4-0. Michael Jakobsen (2 mål), Rade Prica og Rasmus Würtz scorede i kampen.

- at AaB har scoret først i 20 af de tidligere 44 Alka Superligakampe, og det har ført til 13 sejre, fem uafgjorte og to nederlag. Omvendt har FC Nordsjælland scoret kampens første mål 22 af gangene, hvilket har givet AaB fire sejre, seks uafgjorte og 12 nederlag. 

- at der trods 44 indbyrdes Alka Superligakampe aldrig er faldet en udvisning i en kamp mellem AaB og FC Nordsjælland. 

- at der har været syv straffespark i hidtige Alka Superligakampe mellem AaB og FC Nordsjælland. AaB har fået fem og scoret på fire af dem, mens FC Nordsjælland har scoret på et mål på sine to straffespark. 

- at det er dommer Peter Munch Larsens 15. Alka Superligakamp. I to tilfælde har han ikke dømt hele kampen på grund af en skade til ham selv og en anden dommer.

(Kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk)

AaB TV: Nicolai Larsen om sæsonstarten

27. juli 2017 kl. 08:33 af Rasmus Estrup

AaB TV: Tilbageblik på FC Nordsjælland-AaB

26. juli 2017 kl. 13:49 af Rasmus Estrup

AaB A/S gennemfører det omvendte aktiesplit af alle aktier i konsolideringsforholdet 800:1

26. juli 2017 kl. 08:43

27. juni 2017 udsendte AaB A/S en meddelelse om indløsning til alle indehavere af aktier, hvilket udløste en fire-ugers indløsningsperiode, der udløb 25. juli 2017, kl. 23:59:59 CET.

Aktieposter på færre end 800 aktier à nominelt kr. 0,25 såvel som eventuelle overskydende aktier á kr. 0,25 efter sammenlægning til et helt antal aktier i overensstemmelse med konsolideringsforholdet indløses kontant af selskabet ved betaling af kr. 0,31 (afrundet for at muliggøre betaling) pr. aktie à nominelt kr. 0,25 i overensstemmelse med meddelelsen om indløsning.

Som anført i meddelelsen om indløsning kan indehavere af aktier, der er uenige i indløsningskursen, senest tre måneder efter datoen for indløsning af aktier, dvs. senest 3. november 2017, anmode om, at indløsningskursen fastsættes af en skønsmand, som udmeldes af retten på selskabets hjemsted. Efter udløbet af en sådan tre-måneders periode 3. november 2017 kan sådanne aktionærer ikke længere anmode om, at indløsningskursen fastsættes af en skønsmand.

Tags på denne nyhed

AaB Fanshop åbner igen onsdag

25. juli 2017 kl. 14:43

Fanbutikken har således igen åbent hver onsdag fra kl. 15.00-20.00, så AaB-fans i alle aldre kan kigge forbi og se, prøve og købe det nyeste merchandise.

Blandt de nyeste produkter på hylden er det populære minikit med spillertrøje og shorts til børn i str. 68, 80, 92 og 104.

Der er også lækre snapback caps med 1885 broderet, de nye AaB-solbriller, samt T-shirts i en helt ny fankollektion fra hummel.

Så kig forbi AaB Fanshop på Aalborg Portland Park i morgen onsdag. Butikken finder du i foyeren på A. Enggard Tribunen beliggende for enden af Harald Jensens Vej i Aalborg Vestby.

Har du ikke mulighed for at handle fysisk i fanshoppen kan du naturligvis altid handle online på webshoppen.

'