Lesniak tre år i AaB

4. juli 2017 kl. 09:18 af Brian Andersen

Filip Lesniak er central midtbanespiller, der kan dække både sekser- og otterpositionen, ligesom han ikke er ubekendt med pladsen i midterforsvaret.

Filip Lesniak har flere U-landskampe for sit hjemland og fik i sidste sæson en enkelt kamp i Premier League på et succesfuldt Tottenham Hotspur-mandskab.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Filip Lesniak blev i 2012 hentet til Tottenhams akademi og har eksempelvis i de seneste par sæsoner spillet flere end 50 kampe for Tottenhams U/21-mandskab.

- Alene det at Filip i år har været en del af truppen i Englands i den forgangne sæsons næstbedste klub, taler nærmest for sig selv, og Filip er en teknisk dygtig, hårdtarbejdende, løbestærk og dynamisk midtbanespiller, der er endnu en tilføjelse til vores trup, som det dog stadig er hensigten at styrke med yderligere minimum et par spillere i indeværende transfervindue, fastslår Allan Gaarde.

21-årige Filip Lesniak havde kontraktudløb hos Tottenham Hotspur 30. juni og tiltræder i AaB på en treårig kontrakt.

- Jeg er blevet hærdet og har lært utrolig meget i min tid i Tottenham, men efterhånden har jeg brug for at spille kampe regelmæssigt for at fortsætte min udvikling, og det er min klare ambition, at det kommer til at ske i AaB, siger Filip Lesniak.

- AaB er en klub med kvalitet og ambtioner, og jeg er topmotiveret for, at samarbejdet bliver vellykket for alle parter, lyder det fra Filip Lesniak.

Navnet Lesniak vil fremover pryde trøje nummer 23 i AaB.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Kristoffer Pallesen - ny AaB-back

3. juli 2017 kl. 16:15 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Flere end 2.000 sæsonkort solgt

3. juli 2017 kl. 13:05

De mange solgte sæsonkort vækker naturligvis glæde:

- Vores fans og tilskuere betyder rigtig meget for os, og de lidt flere end 2.000 solgte sæsonkort understreger meget godt den støtte og opbakning vi altid mærker fra vores trofaste sæsonkortholdere, udtaler AaB’s administrerende direktør Stephan Schors.

- Samtidig er der stadig masser af gode ledige pladser på Aalborg Portland Park, så vi håber selvfølgelig at endnu flere fodboldglade nordjyder vælger at købe et sæsonkort, lyder det fra Stephan Schors.

Fristen for forlængelse af sæsonkort for eksisterende sæsonkortholdere udløb mandag morgen, hvorfor ikke-forlængede sæsonkortpladser nu er frigivet til salg for alle.

Prisen på et sæsonkort starter ved 999 kr. for voksne og 499 kr. for børn. Vælger man at betale sæsonkortet i rater kan dette ske fra kun 166 kr. pr. måned.

AaB’s første hjemmekamp i Alka Superligaen spilles 23. juli når SønderjyskE gæster Aalborg Portland Park.

AaB sikrer sig Kristoffer Pallesen

3. juli 2017 kl. 09:15 af Brian Andersen

Kristoffer Pallesen har igennem de seneste fire sæsoner udviklet sig til en stor profil for Viborg F.F., hvor den 27-årige højreforsvarer opnåede 86 officielle kampe.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Særligt i sidste sæson fremstod Kristoffer Pallesen som en af Alka Superligaens bedste på sin position, og vi er meget tilfredse med at have opnået en aftale med ham og Viborg F.F. om et skifte.

- Vi ser Kristoffer som en stærk signing for vores hold og trup såvel på som uden for banen, og vi glæder os til at nyde godt af hans kvaliteter, hvor ikke mindst hans indstilling og hans drev fremad banen er velkendte faktorer, der kan være med til at styrke os, siger Allan Gaarde.

- Som vi tidligere har meldt ud, så forsøger vi til stadighed at tilføre vores i forvejen talentfulde trup yderligere kvalitet og dermed også bredde, og Kristoffer Pallesen bliver ikke vores sidste tilgang i transfervinduet, fastslår Allan Gaarde.

Kristoffer Pallesen, der har underskrevet en aftale gældende til 30. juni 2020, ser frem til at tiltræde i AaB:

- For det første vil jeg gerne understrege, at jeg har været meget, meget glad for min tid i Viborg F.F., og jeg var gerne blevet, hvis ikke AaB havde meldt sig.

- Jeg har i to-tre uger kendt til AaB’s interesse, og forhandlingerne er foregået diskrete og ordentlige, hvilket for mig vidner om stor professionalisme, siger Kristoffer Pallesen.

- AaB er en kæmpe klub med en stærk historie, og jeg er superstolt og glad for, at det hele er faldet på plads, og jeg var i går forbi anlægget og blev nærmest blæst bagover af de gode faciliteter.

- Omkring spilfilosofi har jeg i flere sæsoner bemærket, at AaB altid ynder at levere et offensivt udtryk, hvor ikke mindst dygtige spillere som Henrik Dalsgaard, Patrick Kristensen og senest Joakim Mæhle på min foretrukne position på banen er blevet sat flot i scene, men jeg kommer også til AaB med fuld respekt for, at der er en sund konkurrencesituation på hver plads, og jeg er bevidst om, at der ikke er noget, der kommer af sig selv, slutter Kristoffer Pallesen.

Kristoffer Pallesen er tildelt trøje nummer 6 for Hele Nordjyllands Hold og træner med sine nye holdkammerater allerede i dag.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af AaB-Vendsyssel F.F.

2. juli 2017 kl. 09:50 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed
'