Jores Okore er AaB-spiller

6. juli 2017 kl. 22:00 af Brian Andersen

Den stærke midterforsvarer er sikret på en aftale frem til 30. juni 2020.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Det er ingen hemmelighed, at Jores Okore siden sidste sæsons afslutning har været en førsteprioritet i bestræbelserne på at styrke os i det centrale forsvar, og vi er glade for, at samarbejdet nu er en realitet.

- Alle i dansk fodbold ved, at en Jores Okore i topform er en kæmpe kapacitet, og dér skal vi have bragt ham hen efter en sæson med blot otte kampe i FCK, siger Allan Gaarde.

- Jores’ hurtighed, duelspil og luftstyrke kan gøre en stor forskel for vores hold, og jeg er overbevist om, at Jores vil opleve, at AaB også kan gøre en forskel for ham, lyder det fra Allan Gaarde.

Inden opholdet i FC København opnåede Jores Okore 47 officielle kampe for engelske Aston Villa – heraf 38 kampe i Premier League.

Jores Okore skiftede som ungdomsspiller fra B 93 til FC Nordsjælland, hvor han henover 79 officielle kampe var med til både at vinde en pokaltitel, et dansk mesterskab og spille i UEFA Champions League.

I AaB bliver Jores Okore således genforenet med Morten Wieghorst, der som daværende cheftræner i FC Nordsjælland var manden, der gav Okore Superligadebut, ligesom Wieghorst og Okore triumferede sammen i DBU Pokalen i 2011.

- Det har selvfølgelig været en afgørende faktor for mig, at Morten Wieghorst er træner i AaB. Vi kender hinanden, og jeg er sikker på, at Morten og AaB kan hjælpe mig tilbage på det niveau, jeg ved, jeg stadig kan spille på, siger Jores Okore.

- Herudover har det betydet meget, at AaB var den klub, der igennem de seneste uger ville mig mest. De har en klar plan for, hvad de vil både med mig personligt og som klub, og jeg håber og tror på, at vi sammen kan opfylde vores ambitioner.

- AaB er et af de store hold i Superligaen, og det er min målsætning at spille kontinuerligt og på højt niveau og på den måde bidrage til, at vi slutter i toppen af tabellen, fastslår Jores Okore, der i morgen har første træningsdag sammen med sine nye klubkammerater.

Jores Okore, der ydermere er noteret for otte A-landskampe for Danmark, har fået trøje nummer 15 i AaB.

AaB TV: Træningslejr i Tyskland

6. juli 2017 kl. 16:49 af Rasmus Estrup

AaB forlænger med Bytyqi

6. juli 2017 kl. 14:00 af Brian Andersen

Bardhec Bytyqi (udtales: by-ty-tji) er født og opvokset i Danmark sammen med sine albanske forældre, og sidste sommer avancerede 20-årige Bytyqi sammen med fem holdkammerater til AaB’s Superligatrup efter netop at have sikret AaB en bronzemedalje i U/19 Ligaen.

- Bardhec har allerede udviklet sig meget, siden han blev rykket op som senior, og han er en spiller, vi tror på, understreger AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde.

- Vi er overbeviste om, at Bardhec kan fortsætte den opadgående kurve, og derfor er vi naturligvis tilfredse med, at vi er blevet enige om en forlængelse af kontrakten, siger Allan Gaarde om aftalen med teknisk stærke Bytyqi, der mestrer at spille både i højre og venstre forsvarsside.

Oprindeligt kom Bardhec Bytyqi til AaB allerede som otteårig fra samarbejdsklubben NUBI Fodbold (Nr. Uttrup & Bouet Idrætsforening).

- Jeg er glad og stolt over at have fået forlænget min kontrakt med AaB. Det er det, jeg har arbejdet hårdt for at opnå, siden jeg kom op i Superligatruppen, fortæller Bardhec Bytyqi.

- Stadig har jeg en masse at lære, og nu gælder det om fortsat at holde fokus, så jeg kan fortsætte min udvikling, siger Bardhec Bytyqi.

Bardhec Bytyqi har foreløbig opnået en enkelt officiel kamp for Hele Nordjyllands Hold.

Tags på denne nyhed

Grønning skifter til Hobro I.K.

6. juli 2017 kl. 10:00 af Brian Andersen

20-årige Sebastian Grønning blev sidste sommer rykket op i AaB’s Superligatrup sammen med fem holdkammerater, der netop havde sikret en bronzemedalje i U/19 Ligaen.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Sebastian var topscorer i U/17 Ligaen og vicetopscorer i U/19 Ligaen, så vi kender hans målnæse, men vi må også konstatere, at han endnu ikke har formået at kæmpe sig forrest i angriberkøen i vores klub.

- Sammen med Sebastian har vi derfor vurderet, at det bedste for hans udvikling vil være et klubskifte med forhåbentlig masser af spilletid, og så må tiden vise, om det bliver til et gensyn, siger Allan Gaarde.

- I første omgang ønsker vi Sebastian held og lykke med sin nye udfordring – selvfølgelig bortset fra i de to kampe mod AaB, konstaterer Allan Gaarde.

Sebastian Grønning kom som 13-årig til AaB fra samarbejdsklubben Aalborg KFUM, og siden er det også blevet til to U/17-landskampe og udtagelse til U/20-landsholdet for den fysisk stærke og hovedspilsstærke angriber.

- Jeg er AaB-dreng og har nydt hvert et minut i klubben, der har været med til at forme mig ikke kun som spiller, men også som menneske, siger Sebastian Grønning.

- Men der er heller ikke tvivl om, at jeg higer efter mere spilletid på højt niveau, og derfor var det en oplagt mulighed at slå til, da Hobro viste interesse, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang, lyder det fra Sebastian Grønning.

Sebastian Grønning står noteret for 14 officielle kampe og et mål for AaB.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB Talent Camp 2017

5. juli 2017 kl. 10:44 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed
'