AaB TV: Træningslejr i Tyskland

6. juli 2017 kl. 16:49 af Rasmus Estrup

AaB forlænger med Bytyqi

6. juli 2017 kl. 14:00 af Brian Andersen

Bardhec Bytyqi (udtales: by-ty-tji) er født og opvokset i Danmark sammen med sine albanske forældre, og sidste sommer avancerede 20-årige Bytyqi sammen med fem holdkammerater til AaB’s Superligatrup efter netop at have sikret AaB en bronzemedalje i U/19 Ligaen.

- Bardhec har allerede udviklet sig meget, siden han blev rykket op som senior, og han er en spiller, vi tror på, understreger AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde.

- Vi er overbeviste om, at Bardhec kan fortsætte den opadgående kurve, og derfor er vi naturligvis tilfredse med, at vi er blevet enige om en forlængelse af kontrakten, siger Allan Gaarde om aftalen med teknisk stærke Bytyqi, der mestrer at spille både i højre og venstre forsvarsside.

Oprindeligt kom Bardhec Bytyqi til AaB allerede som otteårig fra samarbejdsklubben NUBI Fodbold (Nr. Uttrup & Bouet Idrætsforening).

- Jeg er glad og stolt over at have fået forlænget min kontrakt med AaB. Det er det, jeg har arbejdet hårdt for at opnå, siden jeg kom op i Superligatruppen, fortæller Bardhec Bytyqi.

- Stadig har jeg en masse at lære, og nu gælder det om fortsat at holde fokus, så jeg kan fortsætte min udvikling, siger Bardhec Bytyqi.

Bardhec Bytyqi har foreløbig opnået en enkelt officiel kamp for Hele Nordjyllands Hold.

Tags på denne nyhed

Grønning skifter til Hobro I.K.

6. juli 2017 kl. 10:00 af Brian Andersen

20-årige Sebastian Grønning blev sidste sommer rykket op i AaB’s Superligatrup sammen med fem holdkammerater, der netop havde sikret en bronzemedalje i U/19 Ligaen.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Sebastian var topscorer i U/17 Ligaen og vicetopscorer i U/19 Ligaen, så vi kender hans målnæse, men vi må også konstatere, at han endnu ikke har formået at kæmpe sig forrest i angriberkøen i vores klub.

- Sammen med Sebastian har vi derfor vurderet, at det bedste for hans udvikling vil være et klubskifte med forhåbentlig masser af spilletid, og så må tiden vise, om det bliver til et gensyn, siger Allan Gaarde.

- I første omgang ønsker vi Sebastian held og lykke med sin nye udfordring – selvfølgelig bortset fra i de to kampe mod AaB, konstaterer Allan Gaarde.

Sebastian Grønning kom som 13-årig til AaB fra samarbejdsklubben Aalborg KFUM, og siden er det også blevet til to U/17-landskampe og udtagelse til U/20-landsholdet for den fysisk stærke og hovedspilsstærke angriber.

- Jeg er AaB-dreng og har nydt hvert et minut i klubben, der har været med til at forme mig ikke kun som spiller, men også som menneske, siger Sebastian Grønning.

- Men der er heller ikke tvivl om, at jeg higer efter mere spilletid på højt niveau, og derfor var det en oplagt mulighed at slå til, da Hobro viste interesse, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang, lyder det fra Sebastian Grønning.

Sebastian Grønning står noteret for 14 officielle kampe og et mål for AaB.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB Talent Camp 2017

5. juli 2017 kl. 10:44 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

AaB TV: Mød Filip Lesniak

4. juli 2017 kl. 17:10 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed
'