AaB TV: Tilbageblik på FC Nordsjælland-AaB

26. juli 2017 kl. 13:49 af Rasmus Estrup

AaB A/S gennemfører det omvendte aktiesplit af alle aktier i konsolideringsforholdet 800:1

26. juli 2017 kl. 08:43

27. juni 2017 udsendte AaB A/S en meddelelse om indløsning til alle indehavere af aktier, hvilket udløste en fire-ugers indløsningsperiode, der udløb 25. juli 2017, kl. 23:59:59 CET.

Aktieposter på færre end 800 aktier à nominelt kr. 0,25 såvel som eventuelle overskydende aktier á kr. 0,25 efter sammenlægning til et helt antal aktier i overensstemmelse med konsolideringsforholdet indløses kontant af selskabet ved betaling af kr. 0,31 (afrundet for at muliggøre betaling) pr. aktie à nominelt kr. 0,25 i overensstemmelse med meddelelsen om indløsning.

Som anført i meddelelsen om indløsning kan indehavere af aktier, der er uenige i indløsningskursen, senest tre måneder efter datoen for indløsning af aktier, dvs. senest 3. november 2017, anmode om, at indløsningskursen fastsættes af en skønsmand, som udmeldes af retten på selskabets hjemsted. Efter udløbet af en sådan tre-måneders periode 3. november 2017 kan sådanne aktionærer ikke længere anmode om, at indløsningskursen fastsættes af en skønsmand.

AaB Fanshop åbner igen onsdag

25. juli 2017 kl. 14:43

Fanbutikken har således igen åbent hver onsdag fra kl. 15.00-20.00, så AaB-fans i alle aldre kan kigge forbi og se, prøve og købe det nyeste merchandise.

Blandt de nyeste produkter på hylden er det populære minikit med spillertrøje og shorts til børn i str. 68, 80, 92 og 104.

Der er også lækre snapback caps med 1885 broderet, de nye AaB-solbriller, samt T-shirts i en helt ny fankollektion fra hummel.

Så kig forbi AaB Fanshop på Aalborg Portland Park i morgen onsdag. Butikken finder du i foyeren på A. Enggard Tribunen beliggende for enden af Harald Jensens Vej i Aalborg Vestby.

Har du ikke mulighed for at handle fysisk i fanshoppen kan du naturligvis altid handle online på webshoppen.

Alle mand til Farum!

25. juli 2017 kl. 08:37 af Rasmus Estrup

Navn: Right to Dream Park

Kapacitet: 10.300

Placering udebaneafsnit: B-tribune

Indgang: Indgang 2. Både indgang og boder åbner en time før kampstart.

ASC arrangerer bustur

Vesttribunen arrangerer bustur. Se her for mere info.

Kør selv: Right to Dream Park, Idrætsvænget 2, 3520 Farum

Parkering:

Skiltningen i Farum henleder til kørsel via Paltholmvej til den store grusparkeringsplads ca. 50 m fra stadion.

Ønsker man at benytte parkeringspladserne foran Hotel FC Nordsjælland, skal man køre via Ryttergårdsvej til Idrætsvænget. Right to Dream Park ligger på adressen Farum Park 2 (eller på nogle gps’er Idrætsvænget 2).

Se kort over parkering og transport omkring Right to Dream Park her

AaB takker Jer alle for at støtte drengene og Nordjylland på udebane.

Reserveholdet smed sejren i slutminutterne

24. juli 2017 kl. 16:17 af Rasmus Estrup

Det lignede længe en åbningssejr til AaB i Reserveligaen, men med to scoringer til Viborg F.F. i slutminutterne endte kampen uafgjort 2-2.

AaB, der spillede på hjemmebane, startede bedst og var allerede efter fire minutter tæt på at bringe sig foran 1-0. Gæstespiller Ulrich Donovan Ewolo måtte se sin afslutning reddet til hjørnespark. Et hjørnespark Jakob Blåbjerg forlængede til Jakub Sylvestr, der ramte stolpen.

Det lykkedes AaB at komme foran 1-0 cirka midtvejs i første halvleg, da Frederik Børsting flot sparkede læderet ind fra kanten af feltet.

Gæsternes første store chance kom lige før pausen, men Michael Lansing diskede op med en god redning.

10 minutter inde i anden halvleg gjorde Marco Meilinger det til 2-0. Østrigeren erobrede bolden højt og driblede ind i feltet, hvor han blev tacklet i skudøjeblikket. Han fik kæmpet sig frem til returen og sparket den sikkert ind til 2-0.

AaB fik i løbet af kampen brugt alle fem udskiftninger, og indskiftede Wessam Abou Ali var tæt på at gøre det til 3-0 både med en halv time igen - efter flot forarbejde fra en anden indskifter, Oliver Klitten, - og efter cirka 85. minutter.

Men AaB fik ikke lukket kampen, og i stedet kunne Oliver Haurits få minutter før tid reducere til 2-1, inden Morten Beck i tillægstiden udlignede til 2-2 på et straffespark.

- Indtil de sidste 5-10 minutter leverer vi en god, disciplineret indsats og giver stort set ikke en chance væk. Men på grund af trætheden og udskiftningerne bliver vi til sidst mere åbne og begynder at slække i det. Det fører først til reduceringen, og så giver vi et unødvendigt straffe til dem i overtiden, siger assistenttræner Jacob Friis.

- Det er møgirriterende at starte Reserveligaen sådan. Selvom vi bruger de her reserveholdskampe til også at se de unge spillere an og give dem muligheden for at prøve sig af i et højere tempo, kæmper vi altid for at vinde. Så det er meget ærgerligt, at vi ikke vinder, når vi ellers spiller 85 gode minutter, siger assistenttræneren, der sammen med udviklingschef Poul Erik Andreasen havde valgt følgende startopstilling:

Michael Lansing
Bardhec Bytyqi, Nikolaj Lyngø, Jakob Blåbjerg, Mathias Andersen
Marco Meilinger, Jeppe Pedersen (U/17), Filip Lesniak, Frederik Børsting
Jakub Sylvestr, Ulrich Donovan Ewolo (gæstespiller)

I slutningen af første halvleg måtte Wessam Abou Ali (U/19) erstatte en skadet Ulrich Donovan Ewolo. I pausen kom Mikkel Konnerup (U/19) og Lukas Klitten (U/19) ind i stedet for Jakob Blåbjerg og Jeppe Pedersen. Endelig blev Oliver Klitten (U/19) og Mathias Johannesen (U/19) i løbet af anden halvleg sat ind i stedet for Marco Meilinger og Mathias Andersen.