AaB TV: AaB Talent Camp 2017

5. juli 2017 kl. 10:44 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

AaB TV: Mød Filip Lesniak

4. juli 2017 kl. 17:10 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Lesniak tre år i AaB

4. juli 2017 kl. 09:18 af Brian Andersen

Filip Lesniak er central midtbanespiller, der kan dække både sekser- og otterpositionen, ligesom han ikke er ubekendt med pladsen i midterforsvaret.

Filip Lesniak har flere U-landskampe for sit hjemland og fik i sidste sæson en enkelt kamp i Premier League på et succesfuldt Tottenham Hotspur-mandskab.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Filip Lesniak blev i 2012 hentet til Tottenhams akademi og har eksempelvis i de seneste par sæsoner spillet flere end 50 kampe for Tottenhams U/21-mandskab.

- Alene det at Filip i år har været en del af truppen i Englands i den forgangne sæsons næstbedste klub, taler nærmest for sig selv, og Filip er en teknisk dygtig, hårdtarbejdende, løbestærk og dynamisk midtbanespiller, der er endnu en tilføjelse til vores trup, som det dog stadig er hensigten at styrke med yderligere minimum et par spillere i indeværende transfervindue, fastslår Allan Gaarde.

21-årige Filip Lesniak havde kontraktudløb hos Tottenham Hotspur 30. juni og tiltræder i AaB på en treårig kontrakt.

- Jeg er blevet hærdet og har lært utrolig meget i min tid i Tottenham, men efterhånden har jeg brug for at spille kampe regelmæssigt for at fortsætte min udvikling, og det er min klare ambition, at det kommer til at ske i AaB, siger Filip Lesniak.

- AaB er en klub med kvalitet og ambtioner, og jeg er topmotiveret for, at samarbejdet bliver vellykket for alle parter, lyder det fra Filip Lesniak.

Navnet Lesniak vil fremover pryde trøje nummer 23 i AaB.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Kristoffer Pallesen - ny AaB-back

3. juli 2017 kl. 16:15 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Flere end 2.000 sæsonkort solgt

3. juli 2017 kl. 13:05

De mange solgte sæsonkort vækker naturligvis glæde:

- Vores fans og tilskuere betyder rigtig meget for os, og de lidt flere end 2.000 solgte sæsonkort understreger meget godt den støtte og opbakning vi altid mærker fra vores trofaste sæsonkortholdere, udtaler AaB’s administrerende direktør Stephan Schors.

- Samtidig er der stadig masser af gode ledige pladser på Aalborg Portland Park, så vi håber selvfølgelig at endnu flere fodboldglade nordjyder vælger at købe et sæsonkort, lyder det fra Stephan Schors.

Fristen for forlængelse af sæsonkort for eksisterende sæsonkortholdere udløb mandag morgen, hvorfor ikke-forlængede sæsonkortpladser nu er frigivet til salg for alle.

Prisen på et sæsonkort starter ved 999 kr. for voksne og 499 kr. for børn. Vælger man at betale sæsonkortet i rater kan dette ske fra kun 166 kr. pr. måned.

AaB’s første hjemmekamp i Alka Superligaen spilles 23. juli når SønderjyskE gæster Aalborg Portland Park.

'