AaB sikrer sig Kristoffer Pallesen

3. juli 2017 kl. 09:15 af Brian Andersen

Kristoffer Pallesen har igennem de seneste fire sæsoner udviklet sig til en stor profil for Viborg F.F., hvor den 27-årige højreforsvarer opnåede 86 officielle kampe.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Særligt i sidste sæson fremstod Kristoffer Pallesen som en af Alka Superligaens bedste på sin position, og vi er meget tilfredse med at have opnået en aftale med ham og Viborg F.F. om et skifte.

- Vi ser Kristoffer som en stærk signing for vores hold og trup såvel på som uden for banen, og vi glæder os til at nyde godt af hans kvaliteter, hvor ikke mindst hans indstilling og hans drev fremad banen er velkendte faktorer, der kan være med til at styrke os, siger Allan Gaarde.

- Som vi tidligere har meldt ud, så forsøger vi til stadighed at tilføre vores i forvejen talentfulde trup yderligere kvalitet og dermed også bredde, og Kristoffer Pallesen bliver ikke vores sidste tilgang i transfervinduet, fastslår Allan Gaarde.

Kristoffer Pallesen, der har underskrevet en aftale gældende til 30. juni 2020, ser frem til at tiltræde i AaB:

- For det første vil jeg gerne understrege, at jeg har været meget, meget glad for min tid i Viborg F.F., og jeg var gerne blevet, hvis ikke AaB havde meldt sig.

- Jeg har i to-tre uger kendt til AaB’s interesse, og forhandlingerne er foregået diskrete og ordentlige, hvilket for mig vidner om stor professionalisme, siger Kristoffer Pallesen.

- AaB er en kæmpe klub med en stærk historie, og jeg er superstolt og glad for, at det hele er faldet på plads, og jeg var i går forbi anlægget og blev nærmest blæst bagover af de gode faciliteter.

- Omkring spilfilosofi har jeg i flere sæsoner bemærket, at AaB altid ynder at levere et offensivt udtryk, hvor ikke mindst dygtige spillere som Henrik Dalsgaard, Patrick Kristensen og senest Joakim Mæhle på min foretrukne position på banen er blevet sat flot i scene, men jeg kommer også til AaB med fuld respekt for, at der er en sund konkurrencesituation på hver plads, og jeg er bevidst om, at der ikke er noget, der kommer af sig selv, slutter Kristoffer Pallesen.

Kristoffer Pallesen er tildelt trøje nummer 6 for Hele Nordjyllands Hold og træner med sine nye holdkammerater allerede i dag.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af AaB-Vendsyssel F.F.

2. juli 2017 kl. 09:50 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

AaB besejrer Vendsyssel F.F.

1. juli 2017 kl. 15:35 af Brian Andersen

Jakob Blåbjerg og Jakob Ahlmann var de eneste AaB’ere, der var i aktion i hele opgøret på en dag, hvor AaB i første halvleg åbnede i en 3-5-2 opstilling, som i pausen blev vekslet til 4-4-2.

På kampens første mulighed tog AaB i det fjerde minut føringen, da Jannik Pohl med et karakteristisk veltimet og hurtigt løb gjorde sig farlig på Markus Holgerssons præcise fremlægning, inden den unge AaB-angriber hamrede bolden i nettet via underkanten af overliggeren.

AaB dominerede på bolden, men alligevel holdt føringen ikke længe, da Christian Moses allerede efter otte minutter flot og knaldhårdt headede et indlæg fra højre ind bag AaB-keeper Michael Lansing.

Efter lidt stilstand greb AaB igen taktstokken, og via et gennemspillet angreb afsluttede Kasper Risgård fint, men Vendsyssel-målmand Nicolai Flø fik reddet.

Jannik Pohl var igen nærgående, inden Vendsyssel-forsvaret i det 26. minut blev overrasket af Edison Flores' luftstyrke efter et ganske vist tilsyneladende ufarligt indlæg fra Frederik Børsting, men desværre ramte hovedstødet fra Flores overliggeren.

I fortsættelsen prøvede Edison Flores, Jannik Pohl og Rasmus Thellufsen alle lykken, og i halvlegens sidste minut fik Kasper Risgård efter et par gode detaljer bragt sig på skudhold, men skuddet gik en halv meter forbi den ene opstander.

Det gæstende Hjørring-mandskab indledte imidlertid anden halvleg bedst, hvorfor det ikke forekom uventet, da Jakob Granlund i det 57. minut bragte Vendsyssel F.F. i vinderposition efter et nydeligt angreb igennem AaB’s venstreside.

Herfra ledte AaB længe forgæves efter en udligning, men et par hurtige pasninger bragte efter 72 minutter Jakob Ahlmann på skudhold, og afslutningen blev i næste sekvens blokeret, så bolden kunne passere over en sagesløs målmand til stillingen 2-2.

Hurtigt var AaB igen på spil med kvikke kombinationer, men i første omgang blev skudforsøget fra Rasmus Thellufsen reddet, inden samme spiller var hurtigst over riposten, der blev skubbet over mållinjen til 3-2.

Resten af dysten var reelt spil til et mål, og Jakub Sylvestr var med en hælafslutning tættest på at udbygge cifrene i en slutfase, hvor man også kunne notere sig et fint indhop af unge Nikolaj Lyngø.

Med dagens gevinst sejrede AaB for anden kamp i træk, og onsdag i næste uge rejser truppen på træningslejr i Tyskland, hvor FC Hansa Rostock om en uge er modstanderen i den sidste testkamp inden sæsonpremieren i Alka Superligaen.

Matchfacts – testkamp
AaB-Vendsyssel F.F.  3-2 (1-1)
4. min 1-0 Jannik Pohl, 8. min 1-1 Christian Moses, 57. min 1-2 Jakob Granlund, 72. min 2-2 Jakob Ahlmann, 73. min 3-2 Rasmus Thellufsen.

AaB (3-5-2): Michael Lansing (46: Nicolai Larsen), Markus Holgersson (83: Nikolaj Lyngø), Kasper Pedersen (46: Magnus Christensen), Jakob Blåbjerg, Frederik Børsting (77: Bardhec Bytyqi), Rasmus Würtz (46: Marco Meilinger), Kasper Risgård (65: Oliver Abildgaard), Edison Flores (65: Rasmus Thellufsen), Jakob Ahlmann, Rasmus Thellufsen (46: Jakub Sylvestr), Jannik Pohl (76: Marco Ramkilde).

Tags på denne nyhed

AaB foran tredje testkamp

30. juni 2017 kl. 15:11 af Brian Andersen

Hjørring-mandskabet var i den forgangne sæson tæt på oprykning til Alka Superligaen, men i de afgørende playoffopgør trak AC Horsens det længste strå.

AaB’s cheftræner Morten Wieghorst udtaler:

- Det er tredje testkamp på en uge, og det er stadig det fysiske parameter, vi har i højsædet.

- Spillerne har således fortsat det hårde arbejde siden hjemkomsten i tirsdags fra Sverige, og der er træthed at spore, men det er kun godt på nuværende tidspunkt, siger Morten Wieghorst.

- Vi vil dog stadig gerne både præstere og vinde, og der vil i morgen også være fokus på nuancer rent taktisk og omkring standardsituationer, fortæller Morten Wieghorst, der har udtaget følgende 22 spillere:

1 Nicolai Larsen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Markus Holgersson, 8 Rasmus Würtz, 9 Jannik Pohl, 10 Edison Flores, 11 Jakub Sylvestr, 16 Magnus Christensen, 18 Rasmus Thellufsen, 19 Marco Ramkilde, 20 Marco Meilinger, 21 Kasper Risgård, 22 Michael Lansing, 24 Nikolaj Lyngø, 25 Frederik Børsting, 26 Robert Kakeeto, 27 Oliver Abildgaard, 29 Sebastian Grønning, 31 Mathias Andersen, 32 Kasper Pedersen, 33 Bardhec Bytyqi.

Patrick Kristensen er fredag blevet opereret for brok.

Lørdagens testkamp spilles kl. 13.00, og der er gratis entré til opgøret.

Har man ikke mulighed for at følge dysten på Hornevej, så kan livetweets i stedet følges på AaB’s officielle Twitterkonto.

AaB TV: Besøg hos Aalborg Portland

29. juni 2017 kl. 19:35 af Rasmus Estrup
'