AaB spiller i sin velgørenhedstrøje søndag

17. februar 2017 kl. 11:06 af Brian Andersen

Som bekendt har AaB’s hovedsponsor Spar Nord generøst valgt at afgive pladsen på denne særlige velgørenhedstrøje, hvorfor det er ”Hele Nordjyllands Håndsrækning”, der pryder brystet.

Ligeledes har Spar Nord, hummel og AaB gjort det muligt, at trøjen sælges til en særpris på 399 kroner, og heraf donerer de tre parter i fællesskab 100 kr. pr. solgt trøje til endnu et godt formål i Region Nordjylland.


Modtageren af donationen for velgørenhedstrøjen går til foreningen Veteran Oasen, der i sommeren 2016 fik næstflest stemmer i kampen om at modtage Hele Nordjyllands Håndsrækning (1 kr. pr. tilskuer til Superligahjemmekampe på Aalborg Stadion) for efteråret 2016.

Veteran Oasen har til formål at arbejde almennyttigt for veteraner i Nordjylland, hvor målet er at etablere et værested for veteraner og deres pårørende.

Værestedet skal, udover at være samlingssted, også være et sted for veteraner, der skal sendes i ressourceforløb. Veteran Oasen arrangerer endvidere veterancaféer, sommerlejr og andre aktiviteter samt er i gang med at etablere pårørendenetværk og opstille frivilligt mentorkorps for veteraner i Nordjylland – herunder planlægge og gennemføre mentoruddannelse for de frivillige.

Velgørenhedstrøjen er i denne version blevet produceret i et begrænset antal på 900 stk. fordelt på børne- og voksenstørrelser, og trøjen kan fortsat bestilles i webshoppen.


Som nævnt sælges trøjen for kun 399 kr., hvoraf Spar Nord, hummel og AaB tilsammen donerer 100 kr. pr. solgt trøje.

Den samlede donation for velgørenhedstrøjen vil blive opgjort pr. 31. december 2017, hvorefter Veteran Oasen vil modtage denne særlige udgave af Hele Nordjyllands Håndsrækning.

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:
Broen Aalborg – efterår 2016 – 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
Hjerterummet og Cykel20 – forår 2016 – 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
The Back To Life Project – efterår 2015 – 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
Headspace Aalborg – forår 2015 – 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Du kan købe AaB's velgørenhedstrøje for Hele Nordjyllands Håndsrækning her.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Alka Superliga Managerspil

17. februar 2017 kl. 08:50 af Rasmus Estrup

Se hvem Frederik Børsting og Jakob Ahlmann har valgt til deres Alka Superliga Managerhold på AaB TV. 

Du kan også selv sætte dit hold til forårssæsonen, der starter i dag. 

Klik her for at sætte dit eget hold på managerspil.superliga.dk. 

Tags på denne nyhed

Billetsalg til forårets kampe i gang

16. februar 2017 kl. 20:25

AaB's første tre hjemmekampe i foråret 2017 byder således på to opgør mod Silkeborg IF, i henholdsvis Alka Superligaen og DBU Pokalen, mens FC Midtjylland er sidste modstander på hjemmebane i sæsonens grundspil.

Billetsalget til alle tre kampe er nu i fuld gang på AaB's billetside og det endda med et rigtig godt tilbud: køb billet til Superliga-opgøret mod Silkeborg IF 26. februar og få gratis adgang til pokalkampen fire dage senere, hvor Silkeborg også er modstanderen.

Du kan naturligvis også stadigvæk nå at sikre dig fast plads til alle forårets hjemmekampe i grund- og slutspil med et halvsæsonkort. Dette kan du også læse mere om og bestille via linket herover.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Preseason for sæsonkortholdere og sponsorer

16. februar 2017 kl. 15:07 af Rasmus Estrup

Op til forårets sæsonstart på søndag har AaB i de foregående dage holdt preseason-arrangementer for først sæsonkortholdere og siden sponsorer. 

Se ovenfor hvordan det gik for sig på AaB TV. 

Tags på denne nyhed

AaB i forhandlinger om salg af Christian Bassogog

15. februar 2017 kl. 15:57 af Brian Andersen

21-årige Christian Bassogog blev tidligere i februar sammen med sit hjemland Cameroun vinder af Africa Cup of Nations, og efterfølgende blev Christian Bassogog kåret til turneringens bedste spiller.

Yderligere informationer vil tilgå Fondsbørsen og blive offentliggjort, når der enten er opnået en aftale eller forhandlingerne er brudt sammen.

AaB’s mission er igennem fodbold at underholde og skabe oplevelser på et økonomisk bæredygtigt grundlag.

AaB’s vision er at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold – både på og uden for banen.

Tags på denne nyhed