Pallesen tilbage for AaB

5. december 2017 kl. 17:06 af Brian Andersen

AaB og FC Helsingør mødtes også for blot halvanden uge siden i Alka Superligaen, og her trak Hele Nordjyllands Hold det længste strå for anden gang i sæsonen.

AaB-cheftræner Morten Wieghorst udtaler:

- Begge vores kampe mod FC Helsingør har resulteret i 1-0 sejre til os, og mønsteret har egentlig været det samme med en god første halvleg fra vores side og en mindre god anden halvleg, hvor FC Helsingør i øvrigt i begge opgør har haft forsøg på overliggeren.

- Senest leverede FC Helsingør en god kamp i Aarhus, og vi har en sund respekt for dem, men samtidig er der ingen tvivl om, at vil gøre alt for at komme videre til kvartfinalen i DBU Pokalen, som er en turnering, der har fuld prioritet fra vores side, fastslår Morten Wieghorst.

- Især pokalkampe har ofte deres eget liv, og derfor forestiller jeg mig også, at opgøret i morgen aften ikke nødvendigvis kommer til at ligne vores tidligere indbyrdes møder i sæsonen, da konditionerne ændrer sig, når det er vind eller forsvind, konstaterer Morten Wieghorst, der efter tirsdagens træningspas har udtaget følgende 20 navne:

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 8 Rasmus Würtz, 9 Jannik Pohl, 10 Edison Flores, 14 Pavol Safranko, 18 Rasmus Thellufsen, 21 Kasper Risgård, 23 Filip Lesniak, 25 Frederik Børsting, 26 Robert Kakeeto, 27 Oliver Abildgaard, 28 Yann Rolim, 32 Kasper Pedersen, 33 Bardhec Bytyqi og 40 Tamati Williams.

AaB’s skadesliste omfatter Magnus Christensen, Marco Ramkilde og Michael Lansing.

Billet til pokalkampen sælges for kun 50 kr. Sæsonkortholdere har gratis entré til opgøret, der sættes i gang kl. 17.45. Køb i forsalg din billet her.

Henning Jensen er død

5. december 2017 kl. 11:19 af Brian Andersen

Henning Jensen var en af dansk fodbolds allerbedste spillere gennem tiderne og således en stor ambassadør for nordjysk fodbold.

Henning Jensen skiftede i 1972 direkte fra den fjerdebedste danske fodboldrække til tyske Borussia Mönchengladbach og repræsenterede senere med succes den spanske storklub Real Madrid, hollandske Ajax Amsterdam og danske AGF, inden ringen i 1984 blev sluttet i barndomsklubben Nørresundby Boldklub.

Henning Jensen, der i øvrigt var onkel til AaB’s nuværende assistenttræner Jacob Friis, scorede ni mål i 21 A-landskampe for Danmark.

Tankerne går til Henning Jensens efterladte.

Æret være hans minde.

Del din passion – giv et halvsæsonkort i julegave

4. december 2017 kl. 15:45

Nu kan du give den perfekte julegave til enhver AaB-fan, nemlig et halvsæsonkort med fast plads til alle forårets hjemmekampe på Aalborg Portland Park.

Om du vælger stå- eller siddeplads giver kortet adgang til mindst otte hjemmekampe i Alka Superligaen – og muligvis flere - inklusiv alle hjemmekampe i forårets slutspil, ligesom der naturligvis er adgang til eventuelle hjemmekampe i DBU Pokalen.

Halvsæsonkortet leveres tilmed i en flot gaveæske, der passer perfekt under juletræet hos enhver AaB-fan.

Fordele som sæsonkortholder

Med et halvsæsonkort i hånden til foråret 2018 får du følgende fordele:

- Gratis adgang til hjemmekampe i DBU Pokalen

- En loyalitetsdag for sæsonkortholdere

- Mulighed for deltagelse i pre-season arrangement

- Spar 10% på fornyelse af sæsonkortet til sæson 2018/19

- Betal dit kort over op til seks rater

 

Priser

Ståpladser:

Barn: 249 kr.

Pensionist: 299 kr.

Voksen: 449 kr.

 

Siddepladser:

Barn: 299 kr.

Pensionist: 499 kr.

Voksen: 649 kr.

Sæsonkort til børn gælder fra alderen 6 år til og med alderen 14 år. 

Børn til og med 5 år har gratis adgang. Bemærk dog, at barnet på siddepladser skal sidde på skødet af en voksen.

Tags på denne nyhed

AaB-FC Helsingør kampinformation

4. december 2017 kl. 13:46

Kampinfo

Spillerunde: DBU Pokalen 4. runde
Spilledato: Onsdag 6. december 2017
Kick-off: kl. 17.45
Dørene åbner: kl. 16.45
Dommer: Jakob Kehlet

Billetter til kampen - enhedspris kun 50 kr. for alle billetter!

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som alle åbner kl. 16.45. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart. 

Scan din billet fra mobilen

Husk at du nu kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.   

Opvarmning før kampen

Fra kl. 15.45 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan. 

Der sælges 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr., og her er der onsdag mulighed for at købe den særlige Schiøtz juleøl. Du kan naturligvis fortsat nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Sandwiches i boderne

Som noget helt nyt vil der på forsøgsbasis til efterårets sidste hjemmekampe blive solgt sandwich fra Nadias Sandwich i boderne på Aalborg Portland Park, så kig forbi boderne og stil sulten med en frisklavet sandwich.

Jubilæum til Jakob Blåbjerg

Før kampen hyldes Jakob Blåbjergf for sit 100-kamps jubilæum.

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for mandagens kamp er #AaBFCH – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland ParkSe køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser. 

Billetter til kørestolsbrugere kan enten købes online eller i billethusene på Aalborg Portland Park på kampdagen. 

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

God kamp!

Tags på denne nyhed

Vidste du om pokalottendedelsfinalen mod FC Helsingør…

4. december 2017 kl. 11:41 af Brian Andersen

- at opgøret onsdag aften har kampstart kl. 17.45.

- at en billet til pokalottendedelsfinalen koster blot 50. kr. Sæsonkortholdere har gratis entré. Køb i forsalg din billet her.

- at FC Helsingør er i ottendedelsfinalen i DBU Pokalen for blot anden gang, hvorimod AaB spiller sin 43. pokalkamp blandt de 16 bedste deltagere.

- at FC Helsingør aldrig har besejret en klub fra Alka Superligaen i DBU Pokalen. Det er imidlertid også første sæson, at FC Helsingør selv deltager som Superligahold i DBU Pokalen.

- at AaB i de fire seneste udgaver af DBU Pokalen er nået mindst kvartfinalen. Men ofte er AaB nået meget længere, idet det er blevet til 21 semifinaler, hvoraf 11 af disse gav avancement til pokalfinalen.

- at AaB ikke tidligere har spillet en pokalkamp så sent på året. Det er dog tidligere blevet til tre pokalkampe i december, 1.- 3., hvorfor 6. december bliver AaB’s seneste pokalkamp på året.

- at AaB dog tidligere har spillet tre officielle kampe på datoen 6. december. I 1995 blev det 2-2 mod FC Porto i UEFA Champions League, i 2007 tabte AaB 1-2 til Getafe CF i UEFA Cup’en og endelig blev det 1-1 mod OB i Alka Superligaen i 2014.

- at senest AaB mødte en anden Alka Superligaklub på hjemmebane i ottendedelsfinalen i DBU Pokalen, var i sidste sæson. Dengang endte kampen mod Silkeborg I.F. med en sejr på 5-0 efter fire scoringer af Rasmus Thellufsen og et pletskud af Edison Flores.

- at AaB og FC Helsingør allerede har mødt hinanden to gange i indeværende efterår. I begge tilfælde (15. oktober i Aalborg og 25. november i Helsingør) sejrede AaB 1-0 efter scoringer af henholdsvis Jannik Pohl og Jakob Blåbjerg.

- at AaB har vundet trofæet i DBU Pokalen tre gange – i 2014, 1970 og 1966.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed
'