Husk pokalkamp i aften for kun 50 kroner

6. december 2017 kl. 14:21

Prisen på billetter gælder på såvel sidde- som ståpladser, samt for både børn og voksne. Har man sæsonkort er der gratis adgang til kampen til egen plads.

Opgøret mod FC Helsingør er fjerde runde i DBU Pokalen og med en sejr vil AaB sikre sig en plads i forårets kvartfinaler i turneringen.

Aftenens opgør spilles kl. 17.45, mens dørene og billethusene på Aalborg Portland Park åbner kl. 16.45.

Vær med og støt Hele Nordjyllands Hold til sejr og avancement i DBU Pokalen.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Efteråret i U/19 Ligaen og U/17 Ligaen

6. december 2017 kl. 08:53 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Rinne udtaget til det svenske ligalandshold

5. december 2017 kl. 17:56 af Brian Andersen

Turen foregår i 2. – 12. januar.

Jacob Rinne, der i forvejen er noteret for en enkelt A-landskamp for Sverige, kan onsdag aften opleves på Aalborg Portland Park, når AaB spiller pokalottendedelsfinale mod FC Helsingør. Køb i forsalg billet for kun 50 kr.

Den stærke 24-årige svenske keeper er foreløbig noteret for 13 officielle kampe for AaB.

Tags på denne nyhed

Pallesen tilbage for AaB

5. december 2017 kl. 17:06 af Brian Andersen

AaB og FC Helsingør mødtes også for blot halvanden uge siden i Alka Superligaen, og her trak Hele Nordjyllands Hold det længste strå for anden gang i sæsonen.

AaB-cheftræner Morten Wieghorst udtaler:

- Begge vores kampe mod FC Helsingør har resulteret i 1-0 sejre til os, og mønsteret har egentlig været det samme med en god første halvleg fra vores side og en mindre god anden halvleg, hvor FC Helsingør i øvrigt i begge opgør har haft forsøg på overliggeren.

- Senest leverede FC Helsingør en god kamp i Aarhus, og vi har en sund respekt for dem, men samtidig er der ingen tvivl om, at vil gøre alt for at komme videre til kvartfinalen i DBU Pokalen, som er en turnering, der har fuld prioritet fra vores side, fastslår Morten Wieghorst.

- Især pokalkampe har ofte deres eget liv, og derfor forestiller jeg mig også, at opgøret i morgen aften ikke nødvendigvis kommer til at ligne vores tidligere indbyrdes møder i sæsonen, da konditionerne ændrer sig, når det er vind eller forsvind, konstaterer Morten Wieghorst, der efter tirsdagens træningspas har udtaget følgende 20 navne:

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 8 Rasmus Würtz, 9 Jannik Pohl, 10 Edison Flores, 14 Pavol Safranko, 18 Rasmus Thellufsen, 21 Kasper Risgård, 23 Filip Lesniak, 25 Frederik Børsting, 26 Robert Kakeeto, 27 Oliver Abildgaard, 28 Yann Rolim, 32 Kasper Pedersen, 33 Bardhec Bytyqi og 40 Tamati Williams.

AaB’s skadesliste omfatter Magnus Christensen, Marco Ramkilde og Michael Lansing.

Billet til pokalkampen sælges for kun 50 kr. Sæsonkortholdere har gratis entré til opgøret, der sættes i gang kl. 17.45. Køb i forsalg din billet her.

Henning Jensen er død

5. december 2017 kl. 11:19 af Brian Andersen

Henning Jensen var en af dansk fodbolds allerbedste spillere gennem tiderne og således en stor ambassadør for nordjysk fodbold.

Henning Jensen skiftede i 1972 direkte fra den fjerdebedste danske fodboldrække til tyske Borussia Mönchengladbach og repræsenterede senere med succes den spanske storklub Real Madrid, hollandske Ajax Amsterdam og danske AGF, inden ringen i 1984 blev sluttet i barndomsklubben Nørresundby Boldklub.

Henning Jensen, der i øvrigt var onkel til AaB’s nuværende assistenttræner Jacob Friis, scorede ni mål i 21 A-landskampe for Danmark.

Tankerne går til Henning Jensens efterladte.

Æret være hans minde.

'