Forudse AaB's resterende kampe

29. december 2017 kl. 09:21

Bolden ligger lige nu stille i Alka Superligaen, men allerede til februar går det igen løs med 20. spillerunde i grundspillet, hvor de sidste syv runder tegner til at blive særdeles spændende.

Med Alka Superligaens slutspil simulator kan du selv prøve at forudsige udfaldet af de resterende kampe og dermed blive klogere på hvad AaB's slutplacering i grundspillet kan blive efter de syv kampe mod Silkeborg I.F., Brøndby I.F., FC Nordsjælland, SønderjyskE, AC Horsens, Randers FC og AGF.

Følg linket herunder for at gå til simulatoren - og fortæl os gerne på Facebook hvordan du tror de resterende kampe forløber.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i december

28. december 2017 kl. 09:55 af Rasmus Estrup

Med ca. 45 procent af fansenes stemmer vandt peruanerens scoring titlen som månedens AaB-mål i december, mens Jannik Pohls scoring mod Lyngby Boldklub kom på andenpladsen med 45 procent af stemmerne. 

AaB takker alle der stemte og samtidig deltog i lodtrækningen om et halvsæsonkort til Aalborg Portland Park i foråret 2018. Den heldige vinder blev Dennis, som bliver kontaktet direkte på mail af AaB. 

Månedens mål kan ses i videoen ovenfor. 

Tags på denne nyhed

Vind billetter eller signeret bold

27. december 2017 kl. 09:01

På AaB's officielle Facebook-side kan du i dag deltage i Oddsets konkurrence, hvor du ved at svare rigtigt på et spørgsmål er med i konkurrencen om fire billetter til forårets hjemmekampe i Alka Superligaens grundspil eller en signeret fodbold.

Vi finder og kontakter to heldige vindere fredag formiddag.

Nul røde kort i 2017

26. december 2017 kl. 11:30 af Rasmus Estrup

AaB er det eneste hold i Alka Superligaen, der ikke har fået et rødt kort i denne sæson. Holdet ligger også nederst i antallet af karantænedage, da det kun er Jakob Ahlmann, der med sine fire advarsler i sæsonen har haft en karantænedag.

I antallet af strafpoint ligger AaB også lavest i tabellen med kun 136 point efter 29 advarsler. Silkeborg I.F. har godt nok kun fået 27 kort, men to af disse har været røde, hvilket giver dem et højere antal strafpoint end AaB. De to klubber med flest strafpoint i denne sæson er Lyngby Boldklub og Randers FC. Begge klubber har over dobbelt så mange strafpoint som Hele Nordjyllands Hold.

Det er dog ikke kun i denne sæson, at AaB-spillerne har været lydige. Gennem hele 2017 har nordjyderne holdt sig på den rene sti, når det kommer til røde kort. Således er ingen AaB-spillere i løbet af dette år blevet fremvist et rødt kort.

Et år helt uden udvisninger til AaB’s hold er ikke forekommet siden 1988. Dengang gik der hele 862 dage mellem to AaB-udvisninger. Fra 5. april 1987, hvor Ove Flint Bjerg så rødt, til 13. august 1989, da Søren Thorst blev sendt i omklædningsrummet før tid.

Den seneste AaB-udvisning fandt sted for halvlandet år siden. Det skete 22. maj 2016, da Lukas Spalvis i 31. spillerunde blev vist ud af Mads Kristoffer-Kristoffersen.

Året med flest AaB-udvisninger var 1994. Her blev AaB ramt af seks røde kort. To til Jan Pedersen og et til både Henrik Madsen, Søren Thorst, Calle Facius og Ib Simonsen.

Jan Pedersen og Ib Simonsen topper også listen med det samlede antal udvisninger i AaB-trøjen sammen med Bård Borgersen. Fire gange er de hver især blevet udvist. Bård Borgersen fik alle sine fire udvisninger mellem 2003 og 2004. Begge år var han eneste AaB’er, der blev vist ud.

I den nuværende AaB-trup er det kun Rasmus Würtz, der har fået et rødt kort i AaB-dragten. Han har fået to.

(Statistisk kilde: John Laden Jensen og superstats.dk)

Vinder af sidste adventspræmie fundet

25. december 2017 kl. 10:49

Anders blev vinderen af den sidste af de fire adventspræmier til en værdi af 2.000 kr.
Han er kontaktet af AaB via e-mail.

Præmien indeholder 

  • Den nye håndsrækningstrøje
  • Football Manager Limited Edition 2018
  • Bogen ”Superligaen i 25 år” fra Alka
  • Signeret kampbrugt Select fodbold

Tak til alle der har deltaget i årets skrabekalender.

 

'