Yderligere fire AaB'ere på U/21-landshold

17. august 2017 kl. 13:47 af Rasmus Estrup

Udover Edison Flores og Filip Lesniak er fire yderligere spillere fra AaB's Alka Superligatrup indkaldt til at tjene sit land i landskampspausen. 

Jannik Pohl, Magnus Christensen og Rasmus Thellufsen er således blevet udtaget til det danske U/21-landshold. Alle tre har mulighed for at få U/21-landsholdsdebut 31. august i EM-kvalifikationskampen mod Færøerne eller i den efterfølgende EM-kvalifikationskamp mod Litauen 5. september. 

Også Bardhec Bytyqi er udtaget til Albaniens U/21-landshold, som også spiller to EM-kvalifikationskampe. 31. august skal albanerne spille ude mod Nordirland, og 4. september gælder det en udekamp mod Island. 

Jannik Pohl har hidtil spillet 29 officielle ungdomslandskampe for Danmark, mens både Magnus Christensen og Rasmus Thellufsen er noteret for ni ungdomslandskampe. 

Bardhec Bytyqi har spillet to kampe for Albaniens U/21-landshold. 

AaB køber svensk målmand i Gent

17. august 2017 kl. 09:15 af Brian Andersen

Jacob Rinne fik sit gennembrud gennem 43 kampe i Allsvenskan hos Örebro SK, hvorfra målmandstalentet sidste sommer blev solgt til KAA Gent.

Her opnåede Jacob Rinne i den forgangne sæson 24 officielle kampe og en tredjeplads i den bedste belgiske liga.

Fra indledningen af indeværende sæson har Jacob Rinne imidlertid mistet sin plads som førstemålmand, og dette kombineret med AaB’s henvendelse har inden for kort tid resulteret i en beslutning om et klubskifte.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Jacob Rinne er en teknisk dygtig målmand, som vi allerede var opmærksom på, inden han blev solgt til Gent, og da vi fik chancen for at tilknytte ham på en langvarig kontrakt, slog vi til.

- Michael Lansing er givetvis ude for en længere periode, og derfor har vi fremskyndet tidsplanen for at hente en ny målmand. Vi er bevidste om, at Nicolai Larsen og Michael Lansing nu står over for skærpet konkurrence om pladsen som førstevalg, og en femårig aftale indikerer i sagens natur, at Jacob Rinne er en mand, vi tror på, konstaterer Allan Gaarde.

Jacob Rinne, der foreløbig er noteret for en enkelt A-landskamp for Sverige, ser frem til sin nye tilværelse i AaB:

- Jeg er bevidst om konkurrencesituationen, men det er min ambition hurtigst muligt at kunne hjælpe holdet, så vi i fællesskab kan forbedre resultaterne i indeværende sæson.

- I Sverige er AaB en velkendt klub, hvor også flere svenske spillere har haft succes, og jeg glæder mig til at blive en del af en traditionsklub, hvor eksempelvis fire danske mesterskaber i nyere tid vidner om høj kvalitet, siger Jacob Rinne.

Jacob Rinne har underskrevet en aftale med AaB gældende til 30. juni 2022 og træner allerede fra i dag med sine nye klubkammerater.

Tags på denne nyhed

Hele Nordjyllands Hold besøger Jetsmark på søndag

17. august 2017 kl. 08:30 af Rasmus Estrup

Der er naturligvis gratis adgang for alle interesserede på søndag 20. august, når hele AaB's Alka Superligatrup besøger samarbejdsklubben Jetsmark I.F. for at træne og efterfølgende skrive autografer og uddele de populære goodiebags til de fremmødte børn. 

Programmet for søndag ser således ud:

Kl. 10.30: Alka Superliga-truppen træner på banerne ved Jetsmark I.F., Bredgade 142, 9490 Pandrup.

Kl. 12.30: Autografskrivning og uddeling af AaB goodie-bags.

Kl. 13.15: Tak for i dag og på gensyn på Aalborg Portland Park

AaB glæder sig til at se rigtig mange børn og voksne hos Jetsmark I.F. på søndag.

Tags på denne nyhed

Flores udtaget til VM-kvalifikationskampe

17. august 2017 kl. 08:00 af Rasmus Estrup

Edison Flores er igen udtaget til Perus landshold forud for landets to næste VM-kvalifikationskampe. Natten til fredag 1. september spiller Peru på hjemmebane mod Bolivia, og sent om aftenen 5. september skal Peru på udebane møde Ecuador. 

Peru ligger i øjeblikket på syvendepladsen i den sydamerikanske kvalifikationspulje med fem point op til den fjerdeplads, der giver direkte kvalifikation og fire point op til en playoffplads. 

Edison Flores er hidtil noteret for 19 A-landskampe og seks mål for hjemlandet. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Ahlmann før AC Horsens

16. august 2017 kl. 20:22 af Rasmus Estrup
'