Safranko og Rinne i kamp for reserveholdet

21. august 2017 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

Aalborg Portland Park danner i dag kl. 12.00 ramme om en reserveholdstestkamp mellem OB og AaB, og nordjyderne har både den nyindkøbte målmand Jacob Rinne og den nye angriber Pavol Safranko med i startopstillingen. Sidstnævnte ventes at spille første halvleg. Endelig kan Marco Ramkilde spille sin første kamp siden sin skade inden træningslejren i Tyskland. 

Assistenttræner Thomas Augustinussen og udviklingschef Poul Erik Andreasen har valgt følgende startopstilling: 

Jacob Rinne
Bardhec Bytyqi, Nikolaj Lyngø, Mikkel Konnerup (U/19 Liga), Lukas Klitten (U/19 Liga)
Marco Meilinger, Robert Kakeeto, Jeppe Pedersen (U/17 Liga), Frederik Børsting
Jannik Pohl, Pavol Safranko

På bænken sidder Marco Ramkilde, Mathias Andersen, Anders Bærtelsen (U/19 Liga), Wessam Abou Ali (U/19 Liga), Mathias Johannesen (U/19 Liga) og Oliver Klitten (U/19 Liga)

Der er fri adgang på Aalborg Portland Park, hvor A. Enggaard Tribunen er åben. Boderne vil være lukket, så det er ikke muligt at købe mad eller drikke til kampen. 

AaB henter slovakisk angrebsprofil

21. august 2017 kl. 08:00 af Brian Andersen

Efter flere ugers forhandlinger og i hård konkurrence har AaB sikret sig et offensivt kort, som AaB har scoutet i flere omgange.

22-årige Pavol Safranko er i sin foreløbige klubkarriere som senior noteret for 27 scoringer og seks assists i 78 officielle kampe, ligesom det er blevet til tre fuldtræffere i otte U/21-landskampe for Slovakiet, hvor Pavol Safranko også i 2017 har fået sin A-landsholdsdebut.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Pavol Safranko er en snu, hårdtarbejdende og fysisk stærk angriber med målnæse og udover selv at være farlig, så har vi set, at han også formår at skabe plads til sine holdkammerater og i det hele taget vil give os flere offensive strenge at spille på inklusive større styrke på vores standardsituationer.

- Samtidig får vi med Pavol Safranko en ærgerrig spiller, der har sin bedste tid foran sig, hvilket også har været et afgørende parameter for os, konstaterer Allan Gaarde og tilføjer:

- I den ideelle verden var aftalen med Dunajska Streda og Pavol Safranko faldet på plads tidligere, men vi er glade for, at vi nu er nået til enighed.

Pavol Safranko ser frem til sin nye udfordring i Aalborg.

- Jeg har i længere tid været vidende om AaB’s interesse og deres vedholdenhed har været stærkt medvirkende til mit valg af klub, og nu glæder jeg mig bare til at komme i gang.

- Det har også været vigtigt for mig, at klubben og cheftræneren har en offensiv tilgang til fodbold, ligesom jeg er opmærksom på, at AaB har en stærk kultur i forhold til at udvikle unge spillere, siger Pavol Safranko.

- Ligeledes har Filip (Lesniak, red.) anbefalet mig at komme hertil, og jeg vil gøre alt for at indfri klubbens forventninger til mig, lyder det fra Pavol Safranko.

Pavol Safranko, der har underskrevet en aftale med AaB gældende til 30. juni 2021 og fået trøje nummer 14, kan debutere, når det lørdag på Aalborg Portland Park gælder den jyske klassiker mod AGF. Køb i forsalg din billet her.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Klubbesøg hos Jetsmark I.F.

20. august 2017 kl. 18:06 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af AC Horsens-AaB

19. august 2017 kl. 08:28 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed