Pokalkamp mod Viborg F.F. spilles 6. september

15. august 2017 kl. 11:05 af Rasmus Estrup

AaB indtræder i DBU Pokalen i anden runde, hvor Hele Nordjyllands Hold ved lodtrækningen i fredags trak Alka Superliganederykkerne Viborg F.F. som modstander.

Kampen, som skal spilles på Viborg F.F.'s hjemmebane, Energi Viborg Arena, er nu blevet programsat til at skulle spilles onsdag 6. september klokken 19.30. Kampen bliver vist på TV3 Sport 1.

Viborg F.F. kvalificerede sig til DBU Pokalens anden runde ved at besejre Jyllandsserieholdet Silkeborg KFUM med 3-1 efter forlænget spilletid.

Pensionist: 80,-

AC Horsens opfordrer til, at man køber sin billet på forhånd, så man undgår eventuel kø ved billetboderne. Printer man sin billet hjemmefra mindsker dette også ekspeditionstiden ved indgangen.

Transport til og fra Casa Arena

Kør selv:

Adresse: Langmarksvej 59, 8700 Horsens

Der er parkering på såvel den østlige som den vestlige side af CASA Arena Horsens samt villaveje omkring stadion – vær dog opmærksom på almindelige parkeringsregler, da der ofte er P-kontrol under kampene. Reserverede parkeringspladser findes på den østlige side.

AaB takker på forhånd alle for støtten til holdet og Nordjylland på udebane.  Sammen er vi AaB - Hele Nordjyllands Hold.

AaB TV: Sammendrag af AaB-Hobro I.K.

15. august 2017 kl. 07:54 af Rasmus Estrup

Nordjysk remis

14. august 2017 kl. 20:55 af Rasmus Estrup

AaB spillede mandag aften 1-1 mod Hobro I.K. efter en kamp med to vidt forskellige halvlege, hvor AaB havde spilovertaget i første halvleg, og Hobro I.K. sad på chancerne i anden halvleg.

Kasper Risgård bragte AaB i front, og Pål Alexander Kirkevold udlignede for gæsterne.

AaB var fra begyndelsen mest på bolden, men havde i indledningen svært ved at lirke den nordjyske modstander op og komme frem til chancer.

10 minutter gik der før hjemmeholdet kom frem til den første kompetente afslutning, da Pål Alexander Kirkevold begik frispark på Marco Meilinger uden for Hobro-feltet. Frisparket tog Edison Flores sig af, men skuddet sad en halv meters penge uden for målrammen.

Et par minutter senere var det så gæsternes tur til at være farlige. Det skete ved Edgar Babayan, der i AaB's højreside driblede sig frem til en flad afslutning, som Nicolai Larsen afværgede med en god fodparade.

21 minutter inde i kampen kunne AaB så bringe sig foran i det nordjyske opgør. Marco Meilinger erobrede bolden helt oppe på kanten af gæsternes felt og fik fightet bolden videre til Filip Lesniak. Med sin førsteberøring sendte slovakken bolden i fødderne på Kasper Risgård, der efter lidt kamp i Hobro I.K.'s felt kunne vippe læderet over Jesper Rask og over stregen til 1-0.

AaB fortsatte efter målet med at være mest på bolden, men efter 33 minutter viste Hobro I.K. igen tænder. Denne gang løb Pål Alexander Kirkevold en lang bold op i en duel med Jores Okore. Angriberen nåede først frem til kuglen, men afslutningen blev afrettet af Kasper Pedersen og reddet af Nicolai Larsen.

Fem minutter før pausen fik Edison Flores en ny frisparksmulighed på kanten af Hobro-feltet efter selv at være blevet nedlagt.

Denne gang lå dødbolden midt for mål, og peruaneren sparkede frisparket mod trekantsammenføjningen i målmand Jesper Rasks side, men helt ude ved stolpen kom bolden ikke, og Hobro-keeperen nåede at få lappen op og reddet skuddet til hjørne.

Hobro I.K. kom stærkt ud til anden halvleg, hvor de allerede efter to minutter var tæt på at udligne. En dødbold endte med et fladt indlæg, som AaB ikke helt fik afværget, og i stedet dansede bolden i det lille felt, hvor Quincy Antipas ikke nåede at få sendt læderet i mål, inden Jores Okore kunne sparke til hjørne. I forlængelse af dette hjørnespark kom bolden også til at hoppe i det lille felt, men denne gang fik Nicolai Larsen fat i kuglen.

53 minutter inde i opgøret blev Danny Olsen spillet fri inde i AaB-feltets ene side. Herfra forsøgte Hobro-spilleren sig først med et indlæg. Det blev blokeret og røg tilbage i fødderne på Danny Olsen, der denne gang trykkede på kassen og ramte overliggeren af AaB-målet.

Otte minutter senere fik gæsterne hul på bylden. Pål Alexander Kirkevold og Vito Hammershøj-Mistrati fik spillet sig igennem i AaB's højre side af feltet, og med et flot vip kom Pål Alexander Kirkevold forbi Rasmus Würtz og sparkede udligningen ind til 1-1.

Efter 66 minutter var udeholdet igen på færde, da Vito Hammershøj-Mistrati fra distancen sparkede nært forbi mål.

Et kvarters tid før slutfløjt var Hobro I.K. på ny farlige. Denne gang blev en dødbold mod bagerste stolpe headet tilbage mod modsatte stolpe, hvor Rasmus Minor Petersen sparkede på kassen, og kun en fremragende refleksredning af Nicolai Larsen holdt gæsterne fra at komme foran.

Hobro I.K. pressede mest på mod slutningen mod et AaB-hold, der på grund af en skade til Jores Okore havde sat ham i angrbet. Men AaB formåede alligevel at holde gæsterne fra yderligere scoringer, så opgøret endte 1-1.

Med det resultat har AaB nu tre point i Alka Superligaen og ligger på 13. pladsen.

AaB's næste opgave i Alka Superligaen er på fredag, hvor nordjyderne gæster AC Horsens på Casa Arena Horsens.

Matchfacts - Alka Superligaen, 5. spillerunde

AaB - Hobro I.K. 1-1 (1-0)
22. min 1-0 Kasper Risgård, 62. min 1-1 Pål Alexander Kirkevold
Advarsler AaB: Kristoffer Pallesen (90)
Advarsler Hobro I.K.: Pål Alexander Kirkevold (11), Sebastian Grønning (89)
7.283 tilskuere på Aalborg Portland Park.

AaB (4-4-2): Nicolai Larsen, Kristoffer Pallesen, Jores Okore, Kasper Pedersen, Jakob Ahlmann (63: Jakob Blåbjerg), Marco Meilinger (66: Jakub Sylvestr), Rasmus Würtz, Filip Lesniak, Edison Flores, Kasper Risgård (76: Rasmus Thellufsen), Jannik Pohl.

Hobro I.K. (4-4-2): Jesper Rask, Nicholas Godtfredsen, Jesper Bøge, Rasmus Minor Petersen, Björn Kopplin, Danny Olsen (88: Mathias Haarup), Vito Hammershøj-Mistrati, Jonas Brix-Damborg, Edgar Babayan (74: Mikkel M. Pedersen), Pål Alexander Kirkevold, Quincy Antipas (83: Sebastian Grønning).

Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen.