Lesniak udtaget til Slovakiets U/21-landshold

16. august 2017 kl. 13:17 af Rasmus Estrup

21-årige Filip Lesniak er udtaget til Slovakiets U/21-landshold. Midtbanespilleren, der debuterede på U/21-landsholdet i marts 2016, er med i den slovakiske trup, der spiller to kampe mod Estland og Nordirland i EM-kvalifikationen. 

1. september spiller Slovakiet på udebane mod Estland, og 5. september gælder det en hjemmekamp mod Nordirland. Nordirland fører lige nu puljen, mens de to forestående opgør er Slovakiets første i kvalifikationen. 

Filip Lesniak har tidligere optrådt på både Slovakiets U/17- og U/19-landshold og er noteret for en U/21-landskamp. 

Tags på denne nyhed

Bærtelsen og Klitten udtaget til U/18-landshold

16. august 2017 kl. 10:32 af Rasmus Estrup

To AaB-talenter er udtaget til det danske U/18-landshold. De to U/19-ligaspillere Anders Bærtelsen (foto) og Lukas Klitten er nemlig udtaget til den trup, der 1. og 4. september spiller venskabskampe mod Holland. 

Det er første gang, at Anders Bærtelsen er udtaget til U/18-landsholdet, men han har 15 ungdomslandskampe i bagagen fra U/16- og U/17-landsholdet. 

Lucas Klitten, der i alt har spillet fire ungdomslandskampe, fik i juni sin debut på U/18-landsholdet, hvor det også blev til en debutscoring for AaB-spilleren. 

Venskabskampene mod Holland spilles i Nyborg. 

Pokalkamp mod Viborg F.F. spilles 6. september

15. august 2017 kl. 11:05 af Rasmus Estrup

AaB indtræder i DBU Pokalen i anden runde, hvor Hele Nordjyllands Hold ved lodtrækningen i fredags trak Alka Superliganederykkerne Viborg F.F. som modstander. 

Kampen, som skal spilles på Viborg F.F.'s hjemmebane, Energi Viborg Arena, er nu blevet programsat til at skulle spilles onsdag 6. september klokken 19.30. Kampen bliver vist på TV3 Sport 1.

Viborg F.F. kvalificerede sig til DBU Pokalens anden runde ved at besejre Jyllandsserieholdet Silkeborg KFUM med 3-1 efter forlænget spilletid. 

Tags på denne nyhed

Alle mand til Horsens!

15. august 2017 kl. 09:45 af Rasmus Estrup

Navn: Casa Arena

Kapacitet: 10.495

Placering udebaneafsnit: Nord tribunen

 

Billetpriser i forsalg:

U/16: 60,-

Voksen: 100,-

Pensionist: 60,-

http://ach.ctw.calwin.dk/

 

Billetpriser på dagen

U/16: 80,-

Voksen: 120,-

Pensionist: 80,-

AC Horsens opfordrer til, at man køber sin billet på forhånd, så man undgår eventuel kø ved billetboderne. Printer man sin billet hjemmefra mindsker dette også ekspeditionstiden ved indgangen.

Transport til og fra Casa Arena

ASC bustur: https://aabsupportclub.dk/?product_cat=busture

Vesttribunen togtur: https://www.facebook.com/Vesttribunen?fref=ts (for mere info)

 

Kør selv:

Adresse: Langmarksvej 59, 8700 Horsens

Der er parkering på såvel den østlige som den vestlige side af CASA Arena Horsens samt villaveje omkring stadion – vær dog opmærksom på almindelige parkeringsregler, da der ofte er P-kontrol under kampene. Reserverede parkeringspladser findes på den østlige side.  

 

AaB takker på forhånd alle for støtten til holdet og Nordjylland på udebane.  Sammen er vi AaB - Hele Nordjyllands Hold.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af AaB-Hobro I.K.

15. august 2017 kl. 07:54 af Rasmus Estrup
'